- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
bubi92 #50099 üzenetére
Ha ékezetes qwertz-et akarsz látni, akkor jobb az AnySoftKeyboard és a hozzá tartozó magyar kiegészítés.
-
dudi
senior tag
na mostanra sikerült minden átmenteni. Nem volt valami hatékony...
contact, calendar google sync alkalmazással,
sms-ek volt a legszenvedősebb, végül a very android sms backup-al csináltam, ami az ingyenes verzióban 20 sms-enként engedte átkonvertálni csv-ből, amit előtte a phonecopy-val mentettem ki a nokiáról...
miért nincs erre értelmes alkalmazás, ami minden mai elterjedt oprendszerrel működik?szerk: Mostmár a mobilego-t nem próbálom ki...
-
air
nagyúr
Hogy érted azt, hogy a MobileGo nem támogatja a Symbiant??
Én egy E72-ről töltöttem át mindent androidra. A kollégáim E52-ről pakoltak át mindent Galaxy Mini 2-re.
Szóval támogatja.
Naptárra a legegyszerűbb megoldás a Google Calendar Sync, ami folyamatosan tud Outlook és Google Calendar között oda-vissza szinkronizálni. -
Magnat
veterán
Hi,
Swiftkey3 tablet verziónál soxor van olyan szitu, h feldobja a szót ami kellene, de nagy kezdőbetűvel. Ilyenkor mire javítom, be is gépelhettem volna az egészet. Lehet ezt vmi beállítás útján orvosolni? Arra gondolok pl, h felülbírálja a kezdőbetűt az alapján h mondat elején vagyok vagy sem...
Illetve (ezt már kérdeztem régebben is, de nem kaptam tippet) tud vki olyan forgalomszámlálót,ami ssid alapján szeparál? Van egy 3g routerem amit persze ő sima wifiként lát, jó lenne külön látni az azon generált forgalmat a többi wifiétől...
-
Cola111
aktív tag
Sziasztok
App nélkül megoldható-e, hogy ha befejezem a hívást, egyből a homra ugorjon a teló? Vagy a gyári tárcsázó ezt a funkciót nem tudja?
-
bubi92
őstag
nálatok is be lassul aswype ha nem huzgalva hívtok hanem nyomkodják a betüket?
-
-
xSide
őstag
-
xSide
őstag
Így tennék:
- symbian kimented xml-ben az sms-eid (progit neked kell találni), android importálod mondjuk ezzel
- outlook kimented a címtárad és importálod a gmail címtárba vagy telón névjegyek kimentése a szokásos vcf fájlban, de lehet csv is és ezt importálod a gmail fiókod (pc-n) címtárába
- naptár outlook kimented az eseményeket, majd exportálod a google calendar-ba
- az email-eket pop3-al szintén behívod a gmail fiókodba, itt lényeges megadni minden levelet töltsön le újra a másik fiókból -
air
nagyúr
A legegyszerűbb a Wondershare MobileGo.
Rádugod mind a két telefont és GO! -
dudi
senior tag
sziasztok,
van valami egyszerű megoldás symbian-ról android-ra költözésre? Vagy nokia pc suite -> outlook barkácsolással lehet? Névjegyek még hagyján, sms-ek, naptár bejegyzések kellenének főleg.
A legjobb lenne, ha volna olyan backup progi, ami symbian + android is, feltelepítem minkét telóra és backup, majd restoreköszi,
dudi -
Psytech
őstag
válasz
takjoe #50073 üzenetére
Swiftkey3 egyik legjobb nem swype alapú bill. Én még karácsonykor vettem 23 ft-rt, azóta nem vagyok hajlandó mást használni. Jó szótár, magas százalékkal eltalálja, hogy mit akarsz írni, kényelmes gépelés. Kicsit be kell állítani, de utána tökéletes. Több téma is van rá, találsz olyat ami a rendszeredhez illik.
Tablethez nem lesz olyan jó, nagyon kicsik lesznek a betűk, arra tényleg a tablet verzió kell. (amikor szórakoztam dpi állítással akkor nekem pl ki is írta, hogy erre a felbontásra nincs optimalizálva, használjam helyette a tablet verziót)
De kicsit elfogult vagyok vele szemben, nekem top1 bill, más véleményét is várd meg, ne rajtan múljon -
takjoe
tag
Az előbb szó volt a SwiftKey 3 Keyboard-ról , ami most 248 Ft. Valaki használja -jó ez tabletre is, mert a SwiftKey 3 Tablet Keyboard az 1075 Ft. Mi lehet a különbség?
-
tybsen
addikt
válasz
mipityu #50070 üzenetére
Es egyebkent mennyire erthetoen olvassa fel? Mert en letoltottem a tesztverziot es ugy olvasott, hogy elegge oda kellett koncentralni, hogy egyaltalan ertsem (hangsuly, stb). Nyilvan ez nem egy folyamatos beszed, de en jobbra szamitottam. A tesztidoszak alatt viszont csak nehanyszor probaltam ki, el is felejtettem, hogy letoltottem, aztan szepen lejart a probaidoszak. Ezert kerdezem, hogy mennyire hasznalhato a hetkoznapokban, mennyire ertheto.
-
mipityu
tag
válasz
bigrock #50064 üzenetére
Nekem kifogástalanul működik az aláírásomban levő eszközön és ROM-mal.
Az eCID-et naponta használom és felolvas mindent ami be van állítva.
Most kipróbáltam a Moon+ readert is és gond nélkül felolvassa a Dűne eretnekeit (azt olvasom éppen). Valamit a szakács baltázhatott el. Esetleg próbáld frissíteni a SVOX-ot.
Én az ICS-sel jártam így. Nem működött egyetlen ICS ROM alatt sem. Véletlenül frissítettem a SVOX-ot (előtte mindig a mentettet telepítettem) és azóta működik ICS és JB alatt is :-) -
zoltanz
nagyúr
válasz
everest140 #40004 üzenetére
Netrádiózáshoz kellene még mindig valami jó ötlet, Tunein Radio-val alacsony bitrátával jönnek be általában az adók.
Megoldva, lehet választani a tömörítést. -
xSide
őstag
Jelenleg a d7 Google Reader Pro verzióját használom hírek olvasására, több hasonló appot kipróbálva döntöttem a megvétel mellett! Ingyenes verziója kipróbálható [link].
Ami tökéletessé teszi, az a 3 féle lehetőség a tartalom megjelenitésére (readability, instapaper, mobilview) appon belül és nem kell böngészőt nyitni a teljes hír elolvasásához. -
Deck
titán
Régóta szerettem volna megvenni a Swiftkey 3-at de nem akartam azért, kiadni érte több mint 1.000Ft-ot egy billentyűzet programra. De így, hogy most csak 247Ft tökéletes vétel volt! Örömmel használom
-
napocska2
senior tag
válasz
royalka #50060 üzenetére
Az ezPDF Reader szépen olvas és könnyen beállítható. Mást nem is próbáltam, így több tippet nem tudok adni.
-
Oldman2
nagyúr
-
royalka
őstag
Sikerült működésre bírnom a SVOX Classic TTS-t.
Tudnátok mondani olyan szöveg olvasó progit ami pdf-et feltudna vele olvasni. (Normal pdf-re gondolok nem olyanra amibe képek vannak.)
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Kellene egy hívásidő rögzítő app, sajnos lekorlátozták a telómat havi1000percre utána fizetős, az android rendszerben pedig nem találok számlálót.
előre is köszönöm.
-
atillaahun
veterán
válasz
volvoguy #50055 üzenetére
Én már régóta ezt teszem, volt alkalmam megtanulni, hogy a Market 90+ %-ka hulladék, azért a pár jól használható app-ért bizony meg kell szenvedni, és pont nem 15 perc alatt akarom eldönteni hogy az aktuális optimizálatlan takony program vajon megéri-e az ebédem árát.
Nem beszélve a fejlesztőkről, akik basznak válaszolni.. -
volvoguy
addikt
Na hát megvásároltam 2 kamera appot - CameraZoom Fx és a Shot Control - és hát meg kell hogy állapítsam hogy semmire se használhatóak. A képek nem lesznek tőlük szebbek, sokat nem javítanak a minőségen, szinte semmit, talán csak az effektek miatt lehet hasznuk de azokból is van ingyenes egy csomó...
Ráadásul 15 perc nem is elég kipróbálni egy fizetős appot a visszatérítésig, sok alkalmazást 20 perc mire rendesen beállítasz....
Asszem a jövőben letöltöm az appokat, és ha tetszenek csak utána fogom őket megvenni...így most buktam 1500 pénzt...
-
takjoe
tag
Sziasztok!
Volt a tabomon (Concorde 9,7 Android 4.0.4-el ) egy szuper rádió alkalmazás :TuneIn Radio,biztos van aki ismeri ,rengeteg állomás stabilan bejött,műfaj, hely szerint lehetett válogatni, fel lehetett venni. Valamiért gyári resetet kelett csinálnom, telepítem vissza az apk-at, de ezt egyszerűen nem találom a Google Play-on a tabommal, a Pc-n keresztűl ha nézem megvan de nem engedi letölteni, mivel azt írja, hogy ez az alkalmazás nem kompatibilis az eszközömmel -a tabbal.. Hogy lehet ez és honnan tudom mégis letötlteni? -
doddencs
senior tag
-
cris78
őstag
Tudtok valami jó rss widgetet?
-
fdisk
őstag
Tudnátok a Machinariumhoz hasonló játékot ajánlani?
Sajnos a játékhoz hd kijelző kell.
Nekem pedig így lelóg egy két dolog,és nem tudom használni őket. -
ewuk
csendes tag
Sziasztok!
Ha volt már, akkor elnézést, nagyjából átfutottam a topicot. Szóval olyan programot keresnék, amivel meg lehet növelni a betűk méretét, mert vagy egy ismerősöm, aki elég rosszul lát és nagy segítség lenne neki egy ilyen, illetve ZTE Blade telefonja van, esetleg van abba beépítve hasonló funkció?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Necc
addikt
válasz
Teasüti #50032 üzenetére
Erre csak egy elmeletet tudok felmutatni: programozoi toketlenkedes/balfaszoskodas.
Tegyuk fel hogy account letrehozasakor a program relativ utvonalat hasznal a login info tarolasahoz szukseges fajlhoz, mig a fajl beolvasasahoz mar abszolut utvonalat adott meg a programozo.
Belso memoriarol tesztelve persze minden jonak tunik, de SD-re valo athelyezes utan mar lehet hogy megvaltoznak az eleresi utvonalak, es nem talalja a program a szukseges fajlokat - a fajl amit letrehoz nem tudja visszaolvasni.Ez persze csak elmelet es a bizonyitasahoz ismerni kellene a program mukodesi elvet, de mivel tudataban vagyok annak, hogy a marketen tonnaszamra vannak a tehetsegtelen es izlestelen amatorok altal osszetakolt kodszeruseg, amit valahogy kepesek osszegyurni egy appba es feltolni a playstore-ba (es nagyon sok esetben meg van bor a kepukon a takolmanyert penzt is kerni), igy meg ha nem is konkretan az alatalam felvazolt spekulacio, de egy hasonlo dolog allhat az "elfelejti az app az accomat" dolog hattereben.
Az SD-ext particiot hasznalo scriptek (azaz az SD kartyan legalabb masodik particio, ami lehetoleg nem vfat) ugy mukodnek, hogy azok mar a boot folyaman, egy init.d script formalyaban lefutnak, igy amikor a ROM tolt be, az sd-ext particio felmountolva mar rendelkezesre all.
Miutan a ROM bebootolt (bejott a launcher vagy a zarkepernyo), csak ezutan kerulnek bemountolasra a vfat particiok a /system/etc/vold.fstab alapjan.
-
Ceko
senior tag
Nekem miért írja ezt rögtön indítás után a triangle away:
could not locate hidden partition.Are you not running ICS ? (nem a fordításra vagyok kiváncsi ) Ha rányomok az Ok-ra kilép a progiból.Valakinek van valami ötlete, hogy ez mitől lehet?
Szerk:Most nézem a CWM managernek is van valami bibije azt írja hogy, ez "CWM a CF-root 5.0 vagy újabbal használható.vagy valami más kernelt futtatok"
A build.propba belepiszkáltam a google wallet miatt, talán ez? -
Jessus81
tag
most tettem új gyári romot az S2re, és a playben azt mutatja, hogy nincs telepítve semmi, de mikor kiválasztom mondjuk a mapset, vagy bármelyik progit, amit a titaniummal visszaraktam már azt mutatja, hogy telepítve van... na most kérdés, ő azért fog szólni, ha frissítés van, vagy nekem kell majd nézegetnem???
-
tomi0816
tag
az ilyen black market meg stb. ezek használhatóak és ingyenesen lehet letölteni play áruházról? vagy ez kamu?
-
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #50031 üzenetére
Nekem Apex alatt is sikerül. Bár a legtöbbet töröltem, de most kipróbáltam és pl. a médialejátszó widget is működik (zenelejátszó, sony galéria, gyári videólejátszó).
(#50037) darvinya: igen a widgetet. Annyi a trükk pl. apexnél, hogy ha nem jelenik meg az adott widget a home hosszú tapizására előugró listában, akkor appdrawerből ki lehet tenni (ott szerepel az összes sonys widget, amit még nem töröltem).
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
tomi0816 #50033 üzenetére
A Mort Player Music mindent tud, beleértve widgeteket bármilyen launcher alatt, mindkettőt tedd föl.
-
Teasüti
nagyúr
Hát akkor nem tévedtem.
De ez még tényleg nem magyarázat arra, h miért felejtik el az alkalmazások az account-ot.Amúgy ha boot után csatlakoztatja az SD-t, akkor az sd-ext partíciót használó szkriptek jótékony hatására hogy működhetnek mégis az alkalmazások ugyanúgy, mint ha a belső memóriában lennének?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az Android telefonok egyszer, vagy az összes töltést és fogyasztást figyelembevéve alakítják ki az akkumulátor fájlt?
-
royalka
őstag
válasz
gipsztigris #50013 üzenetére
Köszi, csak az "ingyenes" verziot nem tom működésre bírni. Egyébb alternatíva? Sajnos fontos tanunom ezért minden időt meg kell ragadnom. :/
-
Deck
titán
Na bevásároltam playen
-
tomi0816
tag
Go launcher-ben hogy lehet kirakni a zenelejátszó vagy a képnézegető widgetet?
vagy ha nemlehet akkor van olyan launcher a gyárin kívül ahol lehet? -
tybsen
addikt
válasz
maggi1886076 #50020 üzenetére
En ezt a fapadosat hasznalom, eddig ez valt be a legjobban - az osszes tobbi tulbonyolitott csicsaval teli cucc, nekem nem jonnek be. Elvileg jonni fog (mar jonnie kellett volna) egy uj kliens, de kinlodnak vele a fejlesztok, na az eleg szimpatikus (Carbon for Android).
-
maggi1886076
addikt
Twitter-re ki milyen alkalmazást használ? a sima twitter for android elég fapados.
-
Cyrin
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
royalka #50012 üzenetére
SVOX Classic
És hozzá a Magyar hang -
royalka
őstag
Sziasztok., Van használható MAGYAR szöveg felolvasó? Nem baj ha nekem kell bemásolni szöveget, (de azért jó pár sorra gondolok itt ). Sokat vezetek és kicsit veszélyes lenne közbe tanulni...
-
Necc
addikt
ha rootolva vagy, szamtalan alkalmazas van arra, hogy megakadalyozz egy programot az automatikus indulassal, az SD kartyara valo athelyezes inkabb hatranyokkal jar, mintsem elonyokkel (bugosodnak, leallnak ha kiveszed az SD kartyat/pendrivekent csatlakoztatod a telefont, SD-rol lassabb a programindulas mint beslo memoriarol,stb...)
-
DS39
nagyúr
nem is akarnám hogy automatikusan induljon, csak hogy ne felejtse el a bejelentkezési adatokat. pl a Trillian (msn-szerű) alkalmazásom is SD-re van rakva, de annál nem volt ilyen probléma soha hogy elfelejtette volna a felh.nevet és jelszót. de ha még is ez lenne a nyűgje, kipróbálom átrakva telóra és meglátjuk
-
tomi0816
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest