Aktív témák
-
tomej
aktív tag
Üdv.
Dialer One -ban hogy lehet beállítani, hogy a telefonkönyvben ne telefonszámonként listázzo, egy tételt, hanem nevenként? (Ha egy kontakt mellé 3 szám van elmentve, akkor a név a listában 3× jelenik meg.) -
Drachoo
senior tag
válasz
sirszevenap #14182 üzenetére
Szia!
Na azt már nem tudom. Szerintem keresd meg itt a fórumát a telefonodnak és ott biztosan útba tudnak igazítani.
-
stangli
senior tag
Sziasztok,
T-mobile mini pulse-om van és egy olyan progit keresek, amivel a telon keresztül tudnék, a laptopon netezni. Tudtok valamit ajánlani?
-
róland
veterán
válasz
TazLeacher #14167 üzenetére
Accuweather Quick - s annyi widgetet teszel ki a képernyőre, ahány várost szeretnél látni.
-
róland
veterán
válasz
Segnior_Barthez #14134 üzenetére
Gmail szinkronizálás. (Android rendszernél ez a legegyszerűbb út.)
Esetleg MyPhoneExplorer, bár jó lenne legalább Outlook.os címjegyzékként kezelni a Nokiáról kinyert tartalmat.
-
flash-
veterán
sziasztok
én arra lennék kíváncsi hogy pontosan hogy működnek az okostelefonokhoz letölthető fémdetektor,távolság és magasságmérő programok?
a telefon mivel képes ezeket mérni? -
Rickazoid
addikt
válasz
CoolBoy323 #14188 üzenetére
és (#14189) dokee78: a végeredmény ugyan az, tehát a célnak megfelel, ha nincs más, és még hasznos is. Erőforrást szinte nem is igényel. Települ a program, majd pár másodperc múlva már le is adja a hangjelzést az antivírus.
CoolBoy323: "mondjuk én még mindig nem hiszek az androidon élő vírusokban"
Ez a vírusok íróit nem érdekli különösebben... -
dokee78
félisten
válasz
CoolBoy323 #14188 üzenetére
Telepítek egy progit pl a PC-market-ről, és közben más oldalakat is olvasok és el szoktam felejteni
,hogy épp appot is telepítettem.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
dokee78 #14185 üzenetére
nem hinném h ilyen létezik...
mire kell amúgy? a leghosszabb idő amit telepítéssel töltött a telefonom 1 perc se volt, pedig látott már igencsak nagy apk-kat
@lordfreyr: szerintem nem ilyenre gondolt
mellesleg ha leellenőrzi a progi a progit () akkor vmit biztos keres benne, vagy tudja, melyik alkalmazás xar... jó lenne tudni, melyek azok, és akkor nem lehetne vírusos
(mondjuk én még mindig nem hiszek az androidon élő vírusokban)
-
Rickazoid
addikt
válasz
dokee78 #14185 üzenetére
Antivirus Free. Beállítható (illetve alapbeállítás), minden frissen telepített programot ellenőriz, majd lead egy hangjelzést.
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan appról ami hangjelzést ad ha egy telepítés befejeződött?
-
basaja
senior tag
sziasztok:-)
hogy lehet a gyári gmail klienset kikapcsolni?k9 jobban bejön:-) -
Drachoo
senior tag
válasz
sirszevenap #14178 üzenetére
Szia!
Szerintem ne erőltesd az androidot erre a telóra. A rendszer maga biztosan feltehető és megy is, de hogy a készülék mennyire lesz használható (driverek hiánya) az jó kérdés...
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok , hogy lenne egy HTC Touch Diamond-om, amire szeretnék Androidot rakni!
Megoldható ez? Találgattam neten ezt azt de érdemlegeset nem igazán csak Youtube videókat használat közben!
kis leírást kaphatnék?
Előre is köszönöm!
üdv.
-
AXisBOLD
addikt
köszi a segítséget urak.
letöltötte és nagy nehezen install is megvolt.
hiába nem mai darab a teló(GT540). nem bírja már a tempót a 600-as proc
.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
megvettem ezt: [link]
illetve megvettem volna, de valami errort írt ki, a pénzt meg levette.
ilyenkor mi lehet elkövetni?
szerk: kis helyesbítés, letöltötte, de most meg nem installálja. telón se találom...
-
DemonDani
addikt
hangnyomásmérő létezik? dB+- ilyesmi
meg ilyen napirendes program kéne, gyors figyelmeztetések jegyzetek, időponthoz rendelve csipogna, nem ébresztő, mert az tulkomplikált, naptárat meg felesleges arra használni hogy kezdődik a sorozatom, vagy menj le kenyéré a boltba...
remélem van vmi frankó ilyesmire
meg még 1
gyári rom mellé létezik proci vezérlő cucc? feszítés meg mhz állítás is jó lenne -
r4z
nagyúr
válasz
TazLeacher #14167 üzenetére
Csak olyat ismerek, ahol scrollozni kell, ha várost váltasz. Kb mindegyik ilyen (én a Go Weathert használom)
-
TazLeacher
nagyúr
Tudtok olyan időjárás programot, amibe be tudok állítani több különböző várost, és ha megnyitom, akkor ott látszik, egymás alatt, hogy melyik városban milyen idő van?
-
dewil666
őstag
Értem!
Köszi a segítséget
Marad a WiFi -
Mr X
veterán
válasz
dewil666 #14162 üzenetére
Android tudtommal csak saját netet tud osztani pc felé, visszafelé nem működik. Routerrel esetleg?
szerk:
Ezek szerint rosszul tudom, van, amin lehet.
petipetya:
A kép előtt ott volt, hogy "most ezt használom ezen kívül", ebből gondolom, hogy a második képen lévőt keresi.
-
dewil666
őstag
Úgy nem lehet valahogy megoldani hogy nem a telefon hálózatot használom? Őssze van kötve a pc-vel és kicsit olcsóbb a letöltés.
-
petipetya
nagyúr
-
r4z
nagyúr
válasz
zsolt19900 #14154 üzenetére
Teljesen automata. Le kell tölteni a hosts fájlt és kész
Ha viszont sd-ext-et is használsz, és a /data az /sd-ext-re van mountolva, nem fog menni (ha csak linkelve van, akkor működik).
dewil666: Market -> ES File Explorer / Astro / File Expert
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Sony Ericsson X8-ra hogyan lelet fájlkezelőt telepíteni? Néhány programot felmásoltam a micro sd-re de a telefonban nem találom. Hogyan találom meg azokat a fájlokat amiket a kártyára tettem?
Köszönöm a segítséget! -
r4z
nagyúr
válasz
zsolt19900 #14151 üzenetére
ADFree
Csak rootolt készüléken fut.Ehh, Mr X megelőzött
-
Mr X
veterán
válasz
zsolt19900 #14151 üzenetére
Bumm, alien-speed!
-
zsolt19900
őstag
Sziasztok valamilyen reklám kikapcsoló progit tudnátok mondani nekem előre is köszönöm
-
Mr X
veterán
Segítség!
Zenelejátszó programot keresek. Eddig nem is gond. De nekem olyan kellene, amiben meg tudom oldani, hogy a mappákba csoportosított zenéimet akár mappánként tudjam lejátszani. Tehát ne abc sorrendbe rendezze, hanem mappa szerint csoportosítsa. Illetve ha csak egy mappa zenéit akarom hallgatni, akkor ne kelljen playlisteket szerkesztenem.
A legjobb megoldás valami olyasmi lenne, mint windowson a winamp. A lejátszóból tallózok a zenék között, és egy mappára rábökve csak azt játssza le.
Eddig MixZinget használtam, de nincs kedvem mindig a beállításokban turkálni, hogy átállítsam az alapértelmezett zenemappát.
-
aggleány
addikt
nonames
Olvass vissza egy kicsit, be is van linkelve a magyar nyelvű verzió. A Marketen egyelőre nincs.Megint lemaradtam.k850
Még ott a nyakamnál igazíthatnál egy kicsit, hogy ne fázzon. Piros Neo már nincs.
Privi ment.
-
lvnt
őstag
válasz
nonames #14138 üzenetére
Alapból nincs, de RootRulez magyarította.
-
nonames
tag
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy az Es File Explorer proginak van-e magyar nyelve?Köszönöm előre is!
-
basaja
senior tag
-
Segnior_Barthez
senior tag
Hello,
A Symbianos (E52) naptári bejegyzéseim exportálására (ZTE) milyen orvosság van? -
aggleány
addikt
Ajjajj, azt én nem használhatom, mert nem vagyok menedzser!
Már ott ül a memóriakártyán az ES File Explorer RootRulez-féle verziója, de még nem telepítettem. Naponta max. két progit telepítek, és utána egy ideig figyelem, hogy eszi-e az akksit. Ha nem, maradhat, és jöhet a következő.
Találtam most a droidrajongók oldalán egy csomó szuper cuccot, de csak kipróbálás után írom be ide, nem szeretnék vacakot javasolni senkinek.
Egyet leírok: Magic Mirror - frizurázkodó program!!! Van egy csomó hajszerkezet, fogsz magadról egy képet, és rábiggyeszted a fejedre. Eszméletlen jót lehet vele szórakozni. A főnököm egy 50 körüli, nem túl magas, gombócforma ember. El tudod képzelni a fején a hupilila loknis felcsatolt, diadémot hajzatot?
Ráadásul ezeket a képeket el is lehet menteni, ami jól fog jönni a szülinapján, csinálunk neki egy poénos montázst.
-
válasz
aggleány #14119 üzenetére
Eddig nem nagyon foglalkoztatott a dolog, mert az általad leírt módszerrel használtam app mentését az Astroval. Most, hogy előkerült ez a probléma, kipróbáltam a másik kedven fájlkezelőmet az ES File Explorer, ez is tudja. Menedzser mód, alkalmazás kezelő, biztonsági másolat.
Örülök, hogy felvetődött a dolog, mert most már az Astrot teljesen mellőzhetem. Az ES File Explorernek van magyar verziója, köszönet ezért RootRulez (PH! nagyúr)-nak
. [link]
Nekem külsőre is jobban tetszik, átláthatóbb, jobban személyre szabhatóbb.
Próbáld ki ezt is! -
flash-
veterán
sziasztok
kérdésem lenne system programokkal kapcsolatban
törölhetem ezeket?nem okoz semmi problémát a telefon müködésébe ha ezeket törlöm?
(google mapsot úgysem használom)utcakép,thinkfree office,yahoo finance,zenék,
-
nggabi
félisten
mi a rákot keres itt az off topik?
am titánium jó, csak nem szabad a rendszer alkalmazásokat visszaállítani...
-
válasz
róland #14098 üzenetére
"S minek is az .apk-kat menteni?"
Nem érted a problémát!
Biztos jártál már te is úgy, hogy megfrissítetted valamelyik programodat a Marketről, de nem jött be. Vissza szeretnéd állítani az előző verziót, de a Marketről már nem fogod tudni, mert ott csak a frissített változat van.
Itt jön az Astro által felkínált lehetőség, a frissítés előtt készítesz egy mentést az app-ról, majd innét vissza lehet állítani.
Aggleány egy olyan fájlkezelőt keres, ami ugyan ezt tudja. -
kisdani
csendes tag
Eddig mindig jelzet a yahoo mail minden egyes yahoo-s levél érkezése esetén. Elviekben nem állítottam el semmit, de most semmit nem jelez . Ötlet mi lehet a gond?Valaki esetleg szintén használja ezt és volt már ilyen gondja?
-
Nova96
őstag
Üdv titanium backupba mire nyomjak hogy minden adat le legyen mentve?Játék stb.
És azt majd hogy tudom telepíteni? -
flash-
veterán
sziasztok
olyan androidos programot keresek amivel meg lehet találni a telefonom.
androidos telefonomon rajta letgyen a program.és ha elhagyom a telefont akkor egy másik telefonról sms-t küldve az elhagyott telefon felcsatlakozik a gps-re, és elküldi a PONTOS koordinátákat.
tudtok ilyet ami jól,pontosan működik?
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Sgs-re feltettem a MIUI-t és a kamera szerintem borzasztó. Valaki tudna ajánlani egy? Lényeg,hogy jo minōségû kèpet/videót csináljon. Lehet fizetōs is.
Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged