- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
hodostamas
addikt
Frissült a Köpönyeg időjárás alkalmazása.
Még több beállítási lehetőség, és belekerültek a riasztások, amikre figyelmeztet is ha kiadják a megadott város régiójára, gps alapján is meghatározza a helyzetünket.ezúton is kösz nekik, hogy figyelembe veszik a javaslataimat
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Van olyan alkalmazás, ami egy távoli hálózati nyomtatóra (DynDNS-el van láthatóvá téve a külvilág számára) képes fájlokat küldeni nyomtatás céljából a távoli számítógép teljes kihagyásával? Win alatt meg van oldva, de kiváncsi vagyok, Androidra is elérhető-e egy hasonló megoldás. A Printershare-t néztem, sajnos ilyen funkcióval nem bír
Előre is köszi
-
Sziasztok!Tud vki esetleg egy olyan video lejatszo progit,amiben van EQ is?Van egy csomo klippem,jo lenne ha hangszinszabalyzo is mukodne!Koszi!
-
mandin
senior tag
Adott egy Galaxy Mini nem túl sok belső memóriával. Le akartam tegnap tölteni marketről egy 20 megás játékot, mire kiírja a telefon, hogy hiba az eszközön nincs elég hely..
Leellenőriztem többször hogy mi lehet a gond, tényleg nincs-e hely. Töröltem pár dolgot és olyan 100 mega szabad hely maradt, mégsem engedi letölteni, arra hivatkozva, hogy nincs elég hely. Jólenne, tudna valaki valami megoldást. -
Breki
veterán
Agile Lock v1.5
What's in this version:
If you have a double lock-screen problems,or home button problem, or the volume keys light up the screen, try using the "fix double lock issue" setting item.
Version 1.5
1.New feature: Users can choose their own font file.
2.New feature: During add widget, add zoom in and zoom out function.
3.Add "Display time", "Display date", "Display status message" setting item.
4.Fixed select shortcut icon problem.
5.Fixed FC problem.Narxis köszi
-
gatto_
senior tag
Zenelejátszó: PlayerPro
Filmnéző:Moboplayer
Fájlkezelő: ES File Explorer
Rádió: Gyári
Launcher: Gyári HTC Sense felület
Sms: Gyári
Tárcsázó: Gyári, de használom hozzá a Tiny Call Confirm-ot
Telefonkönyv: Gyári és szintén Tiny Call
Fényképező: Gyári és Pro HDR Camera
Email: K9
Képnéző: QuickPic -
KubanitoS
veterán
válasz
CoolBoy323 #16273 üzenetére
CoolBoy323 és Cyberbeni, köszönöm mind a kettőtöknek a segítséget. Ezek szerint oda kell figyelni...
-
naksys
senior tag
Breki -Vacsek
-
Sok írni való nincs róla, a telefon összes funkcióját(amit ki lehet kapcsolni) kikapcsolja, van MAX(fizetős) standard és basic szint ami nyilván arra vonatkozik, hogy mennyi mindent kapcsoljon ki, persze külön megadhatjuk az advanced settingsben mi is, hogy mit kapcsoljon ki. A legutóbbi verzióban már időzítő is van, azt még nem próbáltam, de gondolom meg lehet adni, hogy mikor kapcsoljon le vagy be stb.
Igazából arra jó a leginkább, hogy ha kevés már a szufla az akkuban akkor bekapcsolod és úgy telefonálsz, sms-ezel vagy megadod neki, hogy a mobilnetet vagy wifit ne kapcsolja le és úgy használod. Így nyersz időt mert minden mást meg lekapcsolhatsz vele, szerintem nem alkalmas arra, hogy állandóan be legyen kapcsolva, arra inkább a Green Power Premium a jó.
-
Breki
veterán
válasz
Narxis #16287 üzenetére
PowerMax-ról írhatnál kicsit bővebben azt még csak kipróbáltam
Más:
Make Your Clock Pro Beta v15 Android
Make Your Own Clock Widget. Add clock weather and battery status.
Make your very own clock widget design. Ultimate solution for all home screen modders.
You can create either minimalistic text-based or full features text based clock by yourself.
If you have a Taskmanager/Task Killer running please exclude/uninstall. They make your phone unstable.Main features:
- highly customizable clock widget
- weather widget
- battery widgetSupported sizes:
- 1x1, 1x2, 2x1, 2x2, 3x1,3x2, 4x1, 4x2, 4x4, 4x3, 5x3, 5x4Editor features:
- Textsize
- Textcolor
- Adjustable color
- Adjustable transparency
- Background color
- Font sizeWidget features:
- Single Tap to start App
- Disable TapWeb Gallery
- download designs from the webIMPORTANT: If clock NOT UPDATING please UNINSTALL TASK KILLER
What's in this version:
-Web Gallery Remodeling
-Minor bug fixes and improvements -
sqpp
őstag
OS Verzió: 2.3.5
MOD: miniCM7x
Zenelejátszó: gyári
Filmnéző:Moboplayer
Fájlkezelő:Gyári illetve, Komolyabb használatra: ES File Explorer
Rádió: gyári
Launcher: Launcher Pro
Sms: GoSMS Pro
Tárcsázó: gyári
Telefonkönyv: gyári
Fényképező: Camera Zoom FX
Játék: Modern Combat - Sandstorm HD, Assasin's Creed HD -
Mr X
veterán
Egye fene, hozzájárulok én is.
- zenelejátszó: PlayerPro
- filmnéző: MoboPlayer
- rádió: nem rádiózok
- launcher: ADW EX
- sms: Handcent SMS (ne mrövidül az sms a hosszú ékezetes karakterektől)
- e-mail: nem emailezek gmail-en kívül
- tárcsázó: Go Contacts
- telefonkönyv: Go Contacts
- fényképező: Camera360
- játék: tower defense játékok, Stupid Zombies, Bubble Blast -
gyuszmó
őstag
Melyik battery progit ajánljátok ha követni akarom 1-1 app fogyasztását, kiszűrni,hogy esetleg mi zabálja?
köszi -
Mr X
veterán
válasz
CoolBoy323 #16277 üzenetére
De lehet, hogy vírus, csak szunnyadó fajta. Majd, mikor a Skynet utasítást ad rá, aktiválják magukat, és megkezdik a harcot az emberiség ellen, első körben úgy, hogy emelt díjas sms-ek küldésével anyagi csődbe taszítják áldozatukat, aztán pszichológiai hadviselés keretében törlik a készüléken levő összes játék mentéseit és letiltják a facebook app-ot.
-
supercharley
tag
válasz
Mercutio_ #16251 üzenetére
Felvételrögzítés, diktafonos kérdésre senki
Diktafonra én a Recforge -t használom. Jó.
Ingyenes
FizetősEgy problémám van csak vele, hogy olyat nem tud, hogy ha nincs zaj, akkor állítsa le a felvételt, majd zaj esetén újra kezdjen el felvenni. De ilyen lehetőséget egy recordernél sem találtam, más szempontok alapján viszont ezt a programot találtam a legjobbnak.
-
naksys
senior tag
Ajánljatok valami jóféle naptár programot ami tud magyarul!
-
Cyberbeni
addikt
válasz
CoolBoy323 #16273 üzenetére
csak az a baj, hogy nem tüntetik fel sehol, hogy melyik hozzáférés mihez kell. mert lehet, hogy a netelérés pl csak a reklámhoz kell, viszont az is lehet, hogy csak úgy tudja ellopni a jelszavaidat.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KubanitoS #16268 üzenetére
gyakorlatilag jelentheti azt, amit írsz!!
az első köztudatba is bekerült "vírus" (bár lehet nem is kell idézőjel) is mikor települt, írta, hogy hozzáfér az SMSekhez, azok küldéséhez... na mármost ez a programocska a user tudta nélkül küldött emelt díjas smseket... ha a user figyelte volna ezt a sokszor csak automatikusan leOKézott figyelmeztetést, elkerülhette volna a magas számlát... sajnos elég sokan jártak pórul...
én azt javaslom, h ha kétes a program eredete, kevesen szedték le, kevés értékelése van, azok is inkább negatívak, akkor ne szedd le...
de megoldást jelenthet egy vírusírtó is, pl az ESET
-
Womb
senior tag
-
zebede
őstag
Létezik DC++ kliens Androidra?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Android Marketen egy program letöltése és telepítése előtt ott van, hogy a program mihez szeretne hozzáférni. Ha én egy olyat látok, hogy
Telefonhívások Tel.állap. és -azon. olv.
Ez mit jelent? Remélem nem azt, hogy a program emelt díjas számokat fog hívogatni a háttérből.
Alapvetően mire kell figyelni különféle programok telepítésekor? Van valami jele annak, hogy az adott progi káros és sorban küldözgeti majd az emelt díjas SMS-eket vagy hívásokat?
Elnézést kérek, ha most marhaságot írtam, de nekem új még az android és nem akarom megszívni.
Köszi a válaszokat!
-
Joshi
titán
A Nokia problémás eset de szerintem simán életben fog maradni.
Ami viszont az Android ROMokat illeti én nem a gyári módosításokra gondoltam hanem a hack jellegűekre, sajnos az ilyen jellegű módosítások még inkább befolyásolják egy adott program működését. Számtalan eset van arra hogy egy progi az egyik romon működött a másikon már nem stb. -
TRob1
veterán
Szerintem a Nokia nem véletlenül NEM akart Androidot a készülékeire. Tényleg nem véletlenül, hisz egy kihalóban lévő márka (
) nem mondhat nemet 1 milliárd dollárra.
Úgyhogy most 5 évig (már ha ennyit még megél) tényleg NEM akar Androidot a készülékeire.
Ájfónnál is változtatják a "romokat", csak ugye ott frissül az összes gép olyankor. Androidnál meg a Telefongyártók csesznek frissíteni, hisz inkább újabb telefonokat "fejlesztenek", meg ugye akkor ki venné ezeket az "újabb/szebb/jobb" modelleket?
-
Joshi
titán
Az Apple se erőltet rá senkit semmire sőt, az Androidos programok többsége előbb volt iPhone-ra mint Androidra. A kulcs abban rejlik hogy sokkal szigorúbbak az ellenőrzések és itt most elsősorban a megbízhatóságra gondolok. Azért nagyon sokat számít az is hogy a hardver fix az Apple esetén, míg az Androidos készülékeknél ez messze nem mondható el.
De sajnos az Androidos készülékeknél még magát a ROM-kat is változtatják ami már tényleg kaotikus helyzetet eredményez. Szerintem a Nokia nem véletlenül NEM akart Androidot a készülékeire.
Egyébként én simán vettem volna iPhone-t de az ára miatt inkább az Android felé hajlottam. -
TRob1
veterán
Inkább válogatok kedvemre, és nem azt használom, amit "rámerőltetnek", ugyanis eléggé megy a rosta -- úgyhogy nálam pl. pont ez az Apple gyengéje (persze az irreálisan magas ára mellett).
(olyan mint a rádió: én pl. sosem hallgatok, mert úgy vagyok vele, hogy nemá egy bálázs vagy akárki döntse el, hogy mit hallgassak, hisz van bőven zeném, és mindig el tudom dönteni magamnak, hogy épp mire vágyom, a reklámokról meg ugye ne beszéljünk, hírekre meg ott a net - na nem mintha azok nagyrésze olyan hú de érdekfeszítő, vagy változatos lenne manapság.
)
-
Joshi
titán
válasz
aggleány #16255 üzenetére
Az általad leírtak alapján igazat kellene adnom de az a probléma hogy az Android rendszerekre szinte bárki írhat progikat amik nem minden készüléken működnek megfelelően ráadásul minden készülék hardvere más és más. Ami nálad jó az nálam közel se hozza azt a szintet amit elvárna az ember. Az Apple ereje pont ebben rejlik ugyanis ott mindenki azonos feltételekkel használhat egy adott programot.
-
-
TRob1
veterán
válasz
aggleány #16255 üzenetére
Jah, szórakozás (hobbi, sport) még: Sports Tracker illetve Endomondo. (Előbbinél azért a link, mert több app fut azonos néven, de ez a tuti.)
-
Szpisti
addikt
Azzal nincs gond, 2.2.2 van rajta. De pont az a baj, hogy az alkalmazások kezelésénél csak azt tudom megadni, hogy az sd kártyára tegye át az adott progit, de az a "belső sd kártya" lesz, és nem a valódi sd kártya. Amúgy meg nem is azokkal a pár megás cuccokkal van bajom, hanem az sd kártyára kerülő tartalmakkal, amik akár sok száz megára is rúghatnak. De hiába teszem fel egy kártyaolvasóval a 32gigás microSD-re mondjuk egy gameloft játék sd tartalmát rá, ott nem találja meg, mert azt ez a tablet /sdcard2 néven kezeli. A hárombetűs navi progi sem látja ott a cuccost. Hiszen a sima /sdcard könyvtár az a 4gigás "belső sd kártya".
Na erre van valakinek valami megoldása? -
aggleány
addikt
Egy olyan cikket akarok összeszedni, ami a többségnek tetszik. Ha csak olyan progikat vennék bele, ami nekem tetszik, már régen készen lennék. Sokféle alkalmazásból akarok bemutatni néhányat, alternatívákkal együtt, valahogy úgy, mint a Hasznos progis cikkemben. Tudom, hogy mindig lesznek olyanok, akiknek ez vagy az helyett egy másik tetszene, de ez van. Igyekszem a többségnek tetsző irományt alkotni.
Nem írok bele minden javaslatot, annyi hely nincs.
Amiket eddig felsoroltak, azokból majdnem minden már szerepel a cikkben - van, amiről pár soros leírás van, van, ami alternatívaként van megjelölve.
-
Joshi
titán
válasz
aggleány #16235 üzenetére
A legjobb szoftvercsomagot soha nem fogod tudni összeállítani mivel mindenkinek más a jó, ez teljesen szubjektív. Gondolj csak bele hogy ha ez nem így lenne akkor mi értelme lenne különböző Launcherek készítésének vagy lejátszó progiknak?
Ha minden igaz akkor nagyon sok féle programot fel fognak sorolni a fórumozók/felhasználók. Most akkor minden progit beleírsz a cikkedbe?
-
Szpisti
addikt
Szevasztok!
Van rá valamilyen mód, hogy a tabletem beépített 8GB memóriáját egybeformázzam? ("belső tároló"-ját összerakjam a "belső sd kártyá"-jával)
Mert nagyon nem jó így, hogy a külső sd kártya (32GB-os MicroSDHC) "/sdcard2" alkönyvtárként kezeli az OS és így minden program a belső sd kártyára (/sdcard) telepít mindent, ami ugye kevesebb mint 4GB... Ez főleg a Gameloft és egyéb hasonló programoknál probléma, ami igen vaskos adatmennyiséget tölt le a netről... -
Xanyi
tag
Sziasztok!
Egy jó naptár alkalmazást keresek. A Jorte tudje-e a következőket:
-a gyári naptárból átimportálni a már beírt eseményeket
-ha elindítom havi nézetbe és rányomok egy lapra, akkor anélkül hogy belelépnék alul kiírja hogy mik az adott nap eseményi
-olyan widget ami kiírja a főképernyőre az aktuális tennivalókatMásik kérdés:
Hír24 és TV24 nevü alkalmazás mennyi adatforgalmat generál?
Úgy értem pl hogy a Hír24 autómatán letölt mindent, vagy csak amit megnyitok?
És pl. a TV24 minden csatorna műsorát, vagy csak azokat amit beállítok?100 MB/hó teljes sávszélességü adatforgalmam van, utána lassul. Azért érdekel.
Ezek a fenti progik autómatán töltik le, vagy csak ha belépek a programba? Nem szeretném feleslegesen meríteni az akksimat és az adatforgalmat se, mert lehet hogy csak egy héten 1x néznék beléjük...
Előre is köszi!
-
Sonja
nagyúr
És (#16243) Cyberbeni: Már értem, és meg is találtam! Köszönöm!
Más. Tudtok ajánlani megbízhatóan működő Chrome könyvjelző szinkronizáló programot?
Mármint olyat, ami a Windows-os Google Chrome-ban használt böngésző könyvjelzőit szinkronizálja az Android 3.2 alatt használt beépített böngészővel. Vagy hármat próbáltam, de egyik se működött megfelelően.
Chrome-ban a Google-s szinkronizáció be van kapcsolva.
-
petipetya
nagyúr
válasz
- zenelejátszó: nem használok, nem hallgatok zenét
- filmnéző: bsplayer
- rádió, launcher, sms, e-mail, tárcsázó, telefonkönyv, fényképező: Sense
- játék: Chapayev, MeganoidViszont nálam még a szórakozás kategóriába tartoznak az alábbi kütyük:
Google Sky Map, AndroSensor (több szenzor egyben, főleg a gsm része érdekes) Lux Meter (fénymérő), Sound Meter (decibel mérő), Smart Ruler (centi) és Seismos (szeizmométer). -
aggleány
addikt
Mindenkinek köszönöm az ajánlatokat, úgy látom, hogy megint elég jól válogattam, bár már régebben is kaptam segítséget.
Még jöhet több is, majd válogatok.
-
sssz
őstag
válasz
- zenelejátszó: moboplayer
- filmnéző: bsplayer lite
- rádió: én a gyárit használom
- launcher:ADW EX
- sms:handcent sms hungarian plugin-al
- e-mail: K9 mail
- tárcsázó: én a gyárit használom
- telefonkönyv: én a gyárit használom
- fényképező: vignette vagy camera 360
- játék.1 to 50, slice it, cut the rope, air control, x constructionSok sikert a cikkhez
-
hodostamas
addikt
-
Cyberbeni
addikt
ki kell pipálni annál a proginál, aminek engedni akarod, és akkor elvileg felrakja. 2.1-ben nem azonnal, de 2.2+ már lehet hogy igen (mivel tudtommal csak 2.2-től van push notification)
@aggleány: ja és ha scannelni akarsz, akkor CamScanner.t használd, ne a fényképezőgépet. (össze tudja rakni pdf-be, meg programon belülről feltölteni gdocs-ba, boxnetre, meg dropboxba)
-
-
TRob1
veterán
válasz
- zenelejátszó: Winamp
- filmnéző: asztali DVD vagy Blu-Ray lejátszó
- rádió (fúj...)
- launcher: Go Launcher Ex
- sms: Go Sms Pro
- e-mail: k9 mail
- tárcsázó: Go Contacts Ex
- telefonkönyv: Go Contacts Ex
- fényképező: Canon sx130 vagy Nikon tükrös
- játék: Slice It, Andoku, X Construct, Plants vs Zombies, Pinball Deluxe... -
Sonja
nagyúr
Ha egy programnak új verziója jelenik meg a Marketben, akkor az automatikusan letöltődik, azaz frissül a progi vagy kézzel kellene frissíteni?
Mert ma megjelent a MoboPlayer új verziója, de nekem még a régi van fent és nem láttam volna, hogy frissül.
-
gyuszmó
őstag
Melyik battery progit ajánljátok ha követni akarom 1-1 app fogyasztását, kiszűrni,hogy esetleg mi zabálja?
köszi
-
sssz
őstag
válasz
Mercutio_ #16233 üzenetére
szerintem ez jó lenne neked: call log manager pro
-
Cyberbeni
addikt
válasz
- zenelejátszó : gyári is jó, de próbáld ki a doubleTwist Player-t, meg esetleg a Winamp-ot is (utóbbit nem próbáltam)
- filmnéző : ebből is jó a gyári, esetleg megpróbálhatod még az yxplayer-t (ezt sem próbáltam)
- rádió : ebből a gyárin kívül csak netes létezik, pl: XiiaLive
- launcher : LauncherPro
- sms : handcent sms
- e-mail : én böngészőben nézek gmailt, de elvileg K-9 Mail a legjobb
- tárcsázó : AContact
- telefonkönyv : nincs külön tárcsázó meg telefonkönyv
- fényképező : Camera360
- játék : csak menj rá a marketben a játékokra, és ami jól hangzik, azt töltsd le és próbáld ki, a legjobbak többsége úgyis elöl van a listábanasszem mindegyik ingyenes, meg egy párnak van fizetős változata is.
plusz billentyűzetnek SlideIT (ebből viszont csak fizetős van, ha jól tudom), először talán kicsit fura lesz, meg szavakat kell neki tanítani, de elég sok szót ismer, és ha megszokod, akkor sokkal gyorsabban lehet vele írni (összetett szavakat úgy érdemes leírni, hogy a szavak között felemeled az ujjad), és ha csak pötyögni akarsz rajta, akkor érdemes átváltani, mert Slide módban lassabb -
Cyberbeni
addikt
valószínűleg a világ legjobb kockajátéka: Yahtz Me
plusz aki szereti a sudokut: Andoku és a folytatása -
aggleány
addikt
Sziasztok!
Ajánlatokat kérek szépen a következő témákban:
- zenelejátszó
- filmnéző
- rádió
- launcher
- sms
- tárcsázó
- telefonkönyv
- fényképező
- játék.A szórakozási lehetőségeket bemutató cikkhez kellenének a javaslatok. A cikk már tulajdonképpen készen van, de ha javasoltok olyasmit, ami jobb, mint ami jelenleg szerepel, akkor szívesen átírom, hogy a jelenlegi legjobb kerüljön az ajánlóba.
-
atillaahun
veterán
Találkozott már valaki olyan programmal, amivel a Google Docs-ra/ról lehet szinkronizálni? A SugarSync túl bugos, DropBox meg túl kicsi. :-(
-
petipetya
nagyúr
-
Csapi007
veterán
válasz
-=Vacsek=- #16222 üzenetére
Settings/Advanced
-
-=Vacsek=-
senior tag
Aki használja a widgetlocker alkalmazást megtudná mondani hol lehet kikapcsolni (eltüntetni) az értesítést jelző kis ikont? Tehát ne látszódjon a felső fehér sávban.
-
dokee78
félisten
Mire jó ez?
-
negyedes
addikt
Udv!
Egy olyan appot vagy programot(pc-re) keresek amivel lehet egy teljes system image-et csinalni a telorol es esetlegesen restoreolni is lehet vele ezt az imaget. A szolgaltato nem nezni tul jo szemmel, hogy lecserelem a gyari softra a SGM romjat(az szolgaltatoi meg lassu es eszi az aksit.
).
-
Met
nagyúr
Frissítettem a My Profiles Lite-ot és most lett valami cellás dolog benne.
Ha jól gondolom a működését akkor egy bizonyos cella (amit beállítok) közelében profilt vált automatikusan, jól értelmezem? -
Tyer
őstag
Sziasztok!
Kellene nekem egy használható részvénypiacos progi, amin el tudom érni a magyar részvényeket is... lehetőleg widgetekkel...
Valakinek vmi ötlete?
KösziTyer
-
bubi92
őstag
a nagy kört lekell szarni, csak dísz. a kissebb világosabb vastagabb kör a kiinduló pont 10% ahhoz 4 lépésben jön hozzá a vékony kék kör, majd ha 50%-nál nagyobb akkor jön a fehér kör ami megint csak 10%-os lépéseket jelent. és akkor van fullon ha a belső kör teljes a fehérrel és a kékkel is.
sztem.
-
Breki
veterán
Azért az órás működési elve érdekelne mert gondolom az is hasonló
TRob1 : Szerintem pedig nagyon pofás ahogy a három kör mozog és jól is néz ki ezért is használom
Keresném ezt a skint Weather & Toggle Widget-hez
After Hour Toggle a neve és elvileg ingyenes, de sehol sem találok linket hozzá
-
ArchElf
addikt
válasz
flushman88 #16205 üzenetére
Ügyes próbálkozás...
AE
-
flushman88
tag
Sziasztok tud valaki olyan appot amivel a lekódolt wifi hálózathoz kódot generál és ezáltal tudjuk használni???
-
ArchElf
addikt
-
Breki
veterán
El tudná valaki magyarázni, hogy a következő képen látható Honeycomb-os 3 körös aksikijelző tulajdonképpen hogy működik?
A kiírás alapján oké, de a körök alapján ez, hogy olvasható le a pontos érték?
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest