- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #50031 üzenetére
Nekem Apex alatt is sikerül. Bár a legtöbbet töröltem, de most kipróbáltam és pl. a médialejátszó widget is működik (zenelejátszó, sony galéria, gyári videólejátszó).
(#50037) darvinya: igen a widgetet. Annyi a trükk pl. apexnél, hogy ha nem jelenik meg az adott widget a home hosszú tapizására előugró listában, akkor appdrawerből ki lehet tenni (ott szerepel az összes sonys widget, amit még nem töröltem).
-
Cyrin
addikt
-
Oldman2
nagyúr
válasz
dokee78 #49479 üzenetére
Ott van az oldalon lentebb...
Letöltés (gapps): http://goo-inside.me/gapps/ (a gapps-gb-t töltsd le, azon belül is mindíg a legfrissebbet!)
-
Deck
titán
válasz
dokee78 #48651 üzenetére
Mi az, hogy vagánykodni? Ha nem lennének akik tesztelnek főzött romokat akkor sosem lennének stabilak. És amint írtam is STABIL CYANOGENMOD 9 ről van szó. Cyanogenmod 10 van/lesz lww-re, és egyre csak jobb lesz. A hivatalos meg engem nem érdekel.
Nem kell féltékenykedni, hogy más már kitudja próbálni, és azt rak fel amit akar. -
atillaahun
veterán
válasz
dokee78 #48651 üzenetére
Nektek megy egyébként a Voice Search magyarul, vagy szintén FC-zik ha utasítást kap? Úgy értem ha magát a programot indítjátok el, nem pedig böngészőből, térképről, vagy billentyűzetről.
Pl. hívni tudtok vele, vagy bármi utasítást adni neki?...bocs nem válasz akart lenni
-
bepken
veterán
válasz
dokee78 #48544 üzenetére
szerintem meg érti, de csak azért se érti...
én anno pulse mini-vel rengeteget szenvedtem, olvasgattam, kérdezősködtem, megint szenvedtem, erőlködtem... végül elfogadtam, hogy egy kalap sz@r az a telefon
de ettől még vágyhat dolgokra az ember, a skyfire-rel részben "orvosoltam" a dolgokat. de rohadtul nem volt élvezetes egy 2,8"-as kijelzőn min res-en nyomatni a videókat
mondjuk ez az LG egy hajszállal erősebb a pulse mini-nél...vagy egy hajszál felével inkább
LG P350: 600 Mhz-es ARMv6...256 RAM...
-
TRob1
veterán
-
-
wayne1
senior tag
válasz
dokee78 #47785 üzenetére
Azért szerintem annyira nem lehetetlen ha ennél a készüléknél is megtudták csinálni.
-
stefi68
addikt
válasz
dokee78 #47768 üzenetére
Már több mint egy éve nem találsz?
Play -> Keresés: "world clock widget"
Ezeket találtam: Perfect World Clock, Bob's World Clock, PolyClock World Clock (ez néz ki a legjobban),
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #47488 üzenetére
Persze, egyértelműen közrejátszhat ez is, én csak a tapasztalatot írtam le.
Viszont az is biztos, hogy most nálam a Go gyorsabb ICS-n mint pl. 1-1,5 hónapja még a GB-en... de ez lehet hogy az azóta bekövetkezett Go fejlesztések, és nem az ICS miatt van.
De asszony LwW-jén meg főleg gyors a Go - meg tetszik is neki - és ezért ki sem akar másikat próbálni (mert minek ha minden oké vele?)
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #47394 üzenetére
Mitől lett más? Nem inkább ics-d lett mióta utoljára nézted/használtad?
Jobb felső sarokban a "pipás" ikon, majd "Biztonsági mentést készít a felhasználói alkalmazásokról" előtt a Futás-ra, és utána jobb fenn a zöld pipa.
És nem a "legnagyobb számösszeg"-et, mert akkor menti a rendszeralkalmazásokat is, ami gondot okoz(hat), főleg ha nem ugyanazt a romot teszed vissza.
-
patex1983
őstag
válasz
dokee78 #47265 üzenetére
A választ itt megtalálod
Még annyit tennék hozzá, hogy nekem Win7 alatt addig nem adott hozzáférést a mappákhoz, amíg a mappa "Tulajdonságok-Biztonság-Szerkesztés-Hozzáadás"-nál teljes hozzáféréssel hozzá nem adtam a HÁLÓZAT (így csupa nagy betűvel, vagy angol op.rendszer esetén NETWORK) felhasználót. -
Narxis
nagyúr
-
Psytech
őstag
válasz
dokee78 #46424 üzenetére
Szerintem az alkalmazások/mind/google play-n belül gondolt a cache ürítés és adatok törlése gombokra. Ekkor majd újratanulja, hogy milyen appok vannak fent a telódon. Ez előtt érdemes a data mappában - nem mindent - csak a facebooknak ha van mappája akkor azt törölni.
-
zho-lee
addikt
válasz
dokee78 #45633 üzenetére
Ezzel egyetértek, könnyű használni, gyors, és mivel nem csúcs-androidom volt, hanem olyan, amivel sakkozni kellett állandóan, hogy maradjon memória..
De a mostanin is szerintem jobb (SE LWW)Bármikor kiüritem az előzményeket, a letöltéseket, bezárom a felesleges további lapokat..
A Chrome-ban még nem találtam ezeket, a lapok bezárása meg vagy sikerül, vagy nem.Nem beszélve arról, hogy a címsorban a sárga csillagra bökve a cím menthető gyorsindítónak, vagy az asztalra kiteszi a next. Onnantól kezdve csak rákatt, és az oldal nyílik..
+1 Opera mini next
szerk: (#45647) blackgabi: nekem ilyen nincs (kilépés, ürítés)... tegnap töltöttem le a marketből, de ez még nem 2.2.1, hanem 1.8 meg egy csomó szám még..
-
darvinya
titán
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest