- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz
petipetya #48576 üzenetére
Köszi, azóta sikerült, sajnos csak a gyári bill.-el megy, mással nem, hiába van benne akár hangalapú felhasználási mód is, lásd swiftkey.
Egyébként meglehetősen gyenge, mármint a swype-hoz képest, kereséshez jó lehet, de már sms írásnál is max. poén kategóriájú alkalmazásokhoz tudom csak hasonlítani, nagyon nagy a hiba %.Sms írásnál a "Szeretlek te ribanc" artikulált beszédre csak annyit jelenített meg, hogy szeretlek terry black, szóval még csiszolásra szorul.
Egyébként elég sokszor jeleníti meg a facebook és youtube találatokat, az utóbbit még a köcsög szóra is találatként jelezte. -
Dicker
őstag
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #47894 üzenetére
Me' éjféltől repzajmódban van... Tudod ha alszok, még annyit se használom mint nappal.
Huh, de könnyű mindenkinek minden hülyeséget bedobni, mikor sokan sírnak hogy reggeltől estig se bírja úgy hogy hozzá se nyúlt.
Amúgy itt tényleg csak full kockák vannak, egy átlag ember sem akad?!?
(#47892) nimfas:
Tudod, Én meg inkább az asszonyt baxtatom a telefon helyett, meg a strandon nyomatom a sört (ahová el sem viszem a telefont, hú micsoda szentségtörés!!!)...stb.
-
Melack
veterán
válasz
petipetya #46772 üzenetére
? Ezt kicsit bővebben kifejtenéd? Én - alapvetően - azt szerettem volna, hogy az ID mutassa, hogy melyik progi melyik eszközön van. Ha mindezt két külön hasábba/sorba rendezve mutatja,még jobb. De ha ez nem, akkor kap egy másik mailcímet, és akkor a tablet cuccait külön látom. Vagy nem?
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #46292 üzenetére
hehe
Amúgy ez lenne a képfájl pontos neve: 2012-07-13 15.27.16.png
(Bocs hogy nem mentettem friss képet, szégyellem is magam
)
Hidd el, ez mindig pontos.
És még: nem foglal plusz tárhelyet, nem foglal a home-on plusz 4-8-12-akármennyi ikonnyi helyet, nem eszi pluszba az akksit, nem pörget procit, nem zabbantja a memót...stb. És ami a legtutibb: Látom rajta az időt (ami ugye a lényege lenne egy órának)
-
stefi68
addikt
válasz
petipetya #45662 üzenetére
Hát igen, de a közelségérzékelőnek abban van szerepe ez esetben, ha tokba rakod v. lefordítod akkor engedi alvóba menni.
Egyébként most nézve felületesen olvastam el az eredeti kérést. A kolléga azt írta, hogy olyan programot keres ami érzékeli hogy nézed a telefont.
Ez meg egy olyan ami érzékeli hogy a kezedben van. Tehát asztalra lerakva nem működik a dolog, ha csak nem mozog az asztal, pl. járművön utazva. -
TRob1
veterán
válasz
petipetya #44853 üzenetére
Tessék, leszedtem a telefonról: Google_Play_3.7.13.apk
-
TRob1
veterán
-
doddencs
senior tag
válasz
petipetya #44849 üzenetére
akkor miért nem frissíted magad?
(#44851) Edi77: én ezt használom
-
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #44280 üzenetére
-
(
)
Hidd el másnak se. Illetve a nálam sokkal okosabbak is csak annyit tudtak megállapítani hogy,
"A wakelock is, as I understand it, a process in the Android kernel that temporarily tells the Android device to hold off sleeping (stop the suspend process).This allows for a process , application or device (such as your wi fi antenna) to turn back on and do what it needs to do. The suspend process is suppose to tell the phone to go back to sleep but with this bug, either or can get stuck and therefore use up more cpu that it's supposed to." - forrás
"Poorly written apps, or apps that are written without the inner workings of how suspend /wakelocks work, will trigger this bug. This can be ANYTHING." - forrás
-
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #43719 üzenetére
Neked nem gyilkolja nagyon a telefont a tTorrent Pro? Sokan írják comment-ekben, és nekem is gyakran maxra húzza a procit percekre, és úgy beakad tőle a telefon, hogy nem reagál semmire. Pedig LG Optimus Black-em van főzött rom-mal 1100 MHz-re húzva, nem egy gyenge gép. Másrészről jó program, ha úgy van 2 MBps-el tölti a sorozatokat, csak eddig az összes telefonomat kiakasztotta, és nem tudok vele mit kezdeni.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
petipetya #42312 üzenetére
Én a world webcams appot használom erre a célra, van hozzá widget is, de az anno nekem hol működött, hol nem, ezért a hőtérképet és radart már a programban csekkolom inkább ha érdekel.
[link]Webcam helyére kell beírni az elérhetőséget és utána ugyanúgy működik mintha egy cam képét mutatná, de helyette az időkép aktuális térképét, radarkivágatot mutatja.
-
spiritex
veterán
válasz
petipetya #41969 üzenetére
De, ez egy kínai olcsótablet, 30 ropi, viszont benne vannak a Google alkalmazások az említett helyen: Beállítások/Alkalmazások/Összes, csak onnan nem indíthatók.
Az ApkInstaller-rel el is tudom indítani őket, mert van Launch parancs, csak hát nem a legkényelmesebb..(#41971) tomy86
Óóóóóó, akkor érdekes, kiherélték.. -
Necc
addikt
válasz
petipetya #41917 üzenetére
Jó most oké hogy én kideríthetem hogy egy szám hordozott vagy sem, minden szolgáltatónak van egy saját központi száma ahol ez ingyenesen lekérhető, ezzel tisztába voltam, a kérdés inkább arra vezethető vissza, hogy ezt a lekérést te hogyan tudnád beépíteni egy alkalmazásba?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Formula-1
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged