- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #44099 üzenetére
A dropboxban van autószinkron?
-
eastsider
nagyúr
Szerintetek melyikek Androidon a must play játékok?
(google play toplistát hagyjuk
)
-
jegenye77
addikt
Hosszú tanakodás után úgy döntöttem csak fizetek egy alkalmazásért.
A PowerAmp-ot venném meg mert tényleg ez a legjobb zenelejátszó progi.
A kérdésem az lenne,hogy ha ezt most megveszem akkor ha telót cserélek vagy csak pl.:romot akkor is letölthetem újra?Vagy van valami korlát? -
Ronyn
senior tag
-
St3ven
addikt
válasz
RootRulez #44059 üzenetére
&Probert75
Köszi, pedig jó lett volna egy root-olatlan telón is ezt használni, már annyira megszoktam.
#44079 aminat
Én ezt használom: Screen Off and Lock. Kis méret, és remek animációkat is tud.
-
dokee78
félisten
-
punky10
addikt
válasz
dokee78 #44082 üzenetére
OK!Elfelejtettem,hogy 2.2 ota rendszeralkalmazássá kell konvertálni...
Le kell tölteni az Elixir system add-on-t,és adb-vel rendszeralkalmazássá konvertálni...
Az ujjabb droidverziok egyre kevesebb hozzáférést engednek a külső appoknak.
Akkor már lehet,hogy van egyszerübb megoldás is... -
csiszta2
csendes tag
Sziasztok
Van egy kis gondom. A lényeg az h android-os telón van ez a összekötögetős telefonzár. Haverom telefonján ezzel addig bohóckodtam hogy letiltott.. E-mail címet és jelszót kér de ő anno kamu infokat adott meg és most nem tudja használni. Hogy lehet ezt helyre tenni? Van rá mód hogy újra használható legyen? ZTE Blade-ről beszélünk és elvileg 2.1-es android van rajta. Köszi a segítséget! -
punky10
addikt
válasz
dokee78 #44077 üzenetére
Lehet,hogy az előzőt benéztem...
Szoval Elixir 2-t letöltöd,a programot is,meg a widgetet is.A 2 már két részre lett szedve,hogy lehessen SD-re is átrakni,csak a widget marad a telon.Hosszu nyomás-widget-elixir(ha csak egy kapcsolot akarsz,akkor elég az 1x1)az ablakban az x-re rábökve vársz egy kicsit,majd lescrollozol a felugro ablak legaljára,és beteszed az USB hibakeresés kapcsolot...
Tudom,hogy nem most kezdted,csak igy könnyebb lesz megcsinálni...aminat:44076.HSZ...
-
aminat
tag
A képernyőt mivel lehet lezárni az off gombon kívül. Van erre valamilyen alkalmazás?
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan widgetet amivel a kijelzőről kapcsolhatom az USB hibakeresést és nem kell a menüben bóklásznom érte?
-
vinikorn
aktív tag
Olyan app kellene ami figyeli az akku feltöltést és lemerülést és könnyen vissza lehetne nézni ezeket az időpontokat, amiket az app elment. Köszi.
-
petipetya
nagyúr
Google Maps kérdés: hogy a fenébe jön ki ez az "emelkedés összesen"?
-
atillaahun
veterán
válasz
vadkörte #43873 üzenetére
Google Task Organizer. Szinkronizál Google-val, így PC-ről is bármikor elérhetők a listáid, amiből annyit, és olyan néven raksz bele ahányat akarsz. Tud emlékeztetőt is, addig csipog amíg le nem nyomod. Plusz van egy elég korrekt widget-e is.
(#43928) [rvilike]
Mediaserver.apk-t, esetleg a Drmprovider.apk vagy Drmservices.apk?(#43997) zoli62
Nálam is fosakodik. Nem tudom minek de ha kedve tartja akkor nem hagyja elaludni a képernyőt. De egyébként ugyanezt csinálja a SipDroid is, úgyhogy nem tudom mi a pöcs van ezekkel a SIP kliensekkel. -
ncc1701
veterán
válasz
tvse1995 #44046 üzenetére
Most ez a legjobb: http://www.sports-tracker.com/
Ha menet közben csinálsz képeket is, akkor automatikusan beszinkronizálja az oldalon, feltölti a képeket, és ha akarod, akkor 1 killkre kirakod a fészbúkra. Nagyon baba app, több bicajost próbáltam, nálam ez lett a best.
-
St3ven
addikt
Lehet, hogy láma lesz a kérdés, de a Root Explorer egy nem root-olt telón is látja a system, data, cache meg boot partíciókat, azok mérteivel együtt?
-
SG3rg0
őstag
Ez le kell tölteni a sima playerhez? MX Player Kodek (ARMv6 VFP)
A telefon Desire S. -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #44032 üzenetére
Emberek miért nem akar ez a rohadék semmilyen hangot se kiadni riasztáskor?
Myprofiles van még fent ami bekavarhat de ott is van a notificationnek hang. Jorte jelzett eddig.
Fura hogy a gyári naptár is hangtalan. -
tvse1995
senior tag
Sziasztok,
tudtok olyan programot mondani ami biciklizés közben rögzíti az útvonalat, sebességet... de nem kell hozzá mobilnet?Előre kösz!
-
Balinov
titán
Sracok, HVG app masnal is hulyeskedik? Korabban Sensation, gyari ICS, Sense 3.6-al siman jott 3G-n/Wifi-n az ertesito, adott rovatoknal frissites gyakorisaga gyakorira allitva. Most One S-en, szinten gyari ICS, Sense4 erosen boltadozik. Fut az app, de nem jelez soha, vagy igenigen ritkan, uj hirt...
-
Oldman2
nagyúr
Van 2 Samsung Galaxy telefon a családban, mindkettő rootolt, nem gyári fw van rajtuk.
Screenshot -ot hogyan tudunk ezeken készíteni nem a gdb-n keresztül?
-
darvinya
titán
Mivel lehet letölteni YouTube-ról?
Nem megnézni. -
cintula187
addikt
válasz
LordRajZoL #44028 üzenetére
Meguntam mert nem értettük meg egymást.
Business calendarban nem találom hogy milyen hanggal jelezzen.
Valamint hogy milyen gyakran frissitsen gmailböl? -
dokee78
félisten
Próbáltam pár billentyűzetet,de mikor a 23Ft-os akcióban megvettem a Swiftkey X-et megtaláltam a legjobbat számomra.
Most jött a frissítéssel a 2 új skin,ami mellesleg az eddigiek közül messze a legszebb.Én sokáig a Go Launcher EX-et használtam ezzel a témával:Xperia AV GO
-
Pecc
őstag
Tudtok olyan launchert vagy valamit ami teljesen ugyanolyan felületet csinál, mint az se xperiákon van gyárilag?
Másik kérdés: Felvett videók hangja szörnyen halk, van valami progi androidra vagy akár pc-re amivel egyszerüen fel tudom hangosítani normál hangerőre?Köszi
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
cintula187 #44021 üzenetére
Jorte kb 3 féle kép kezeli naptár
saját, google s valami kevert forma
ott keresgélj -
dokee78
félisten
válasz
Silencer83 #44025 üzenetére
Ez régebbi cikk,azóta van még több launcher.
-
Dottore
addikt
Lehet én vagyok a hülye de nem jövök rá hogyan tudom a Google Reader RSS feedjeimet olvashatóvá tenni a Flipboardban.
-
dokee78
félisten
válasz
Silencer83 #44022 üzenetére
Ezek-et lesd meg de vannak újabbak is keress rá playen a launcher szóra.
-
Silencer83
addikt
hali!
Galaxy Ace-re keresnek valami olyan progit ami megvaltoztatja a menu kinezetet, eddig a GO lau. probaltam, van ezenkivul valami ertelmes?
-
cintula187
addikt
Csak úgy eltüntek a magyar névnapok a jorte ban. Hol tudom őket visszarakatni?
-
dokee78
félisten
-
-
TRob1
veterán
válasz
stvnppp #44011 üzenetére
Asszem ki sem próbálom:
1)Adidas fan vagyok
2)Tökéletesen elégedett vagyok a Sports Trackerrel
3)Csomó hsz arról szól hogy el sem indul vagy kifagy (ezek szerint még így is túl hamar dobták piacra)ui: Természetesen az első a legfontosabb érv, a többi az csak a rizsa
ui2: Jaaa, hogy ez csak futásra jó, ráadásul 4szer akkora mint az épp használt app? Akkor egyértelműen ki sem próbálom: utálok futni (Viszont nem vonom kétségbe hogy futóknak hasznos lehet)
-
stvnppp
senior tag
Ma jelent meg a Nike+ Running droidra is. Végre!!!
Egy bökkenő: Nem indul. Másnál sem?
-
dokee78
félisten
Fura ez az időkép app.
Tegnap este felraktam,vannak még hibái.
Viszont ma meg a mobilos Google Play nem találja,de még a telepített appok között sem. -
Sziasztok!
- Androidra keresek a maemo-n használt autodisconnect-hez hasonló progit.
- Azt be tudom állítani (megint maemo-hoz hasonlóan), h adott időközönként keressen wifi-t, ha talál csatlakozzon és nézzen mailt, ha végzett -> autodisconect szétkapcsol.Még új nekem a droid (így telón) lesz még kérdésem, az bizonyos
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged