Aktív témák
-
porse
őstag
válasz
róland #15194 üzenetére
A ".android_secure" mappa az ahova teszi nekem legalábbis.. azt nézd meg mekkora.
Dark Archon
Nekem a go azt csinálta, hogy a médiakeresés után nem látott több programot se tehát megnyitni se tudtam őket.. újraindítottam, hol ezt hol azt nem látta.. ilyen jellegűt mint amit írsz nem produkált. Pedig sokáig azt használtam, azóta launcherpro.
-
vviktor1
aktív tag
Médiatartalom konvertálása egyszerűen az androidos telefonokon
[link] -
Csinált már valakinek olyat a telefonja (SE X8), hogy egyszercsak eltűnt a Go Launcher Ex-ben beállított ikon-, és widgetsor s helyette az összes lapon (home képernyőn) valami más baromság lett, pl. Dowload My Calendar és hasonlók. Restore-ral szerencsére vissza lehet állítani gyorsan, de már másodszorra adta elő és idegesít. Mi ez, vírus?
Mintha azóta lenne, hogy leszedtem egy póker programot.
-
róland
veterán
Hogyan tudom megnézni, mennyi helyet foglalnak a memóriakártyára átrakott programok? (ZTE Blade, gyári Froyo és App2SD)
-
porse
őstag
válasz
Lotusomega #15192 üzenetére
telefontol is fugg sztem, nekem 2.2nel is amit tud azt oda tesz. bar ezt atallitani nem tudom..
-
petipetya
nagyúr
válasz
Lotusomega #15190 üzenetére
Elvileg ha belemész az alkalmazások listájába, akkor az sd kártya fülön látsz pár progit - bökj rájuk és válaszd ki az áthelyezés sd-re gombot.
Ha viszont feltelepíted az app2sd nevű alkalmazást, akkor az a progik telepítése után figyelmeztet arra hogy az adott app-ot átteheted-e az sd-re.
-
Lotusomega
senior tag
Lehet hogy nem ide kéne, de abban tud valaki segíteni hogy 2.3.3-ban hol kell azt beállítani hogy alapból az sd kártyára telepítse az alkalmazásokat? Köszi!
-
Jadro
veterán
Létezik olyan profile program, ami felülre a statusbarra kiírja az aktuális profilt? Köszi előre is!
-
Darahian
tag
-
bok92
addikt
Találtam egy ingyenes,jó launcher appot: QQLauncher Pro a neve.Szerintem érdemes kipróbálni.
-
CivicEsi
senior tag
Kedves androidos társak.
Bár még a Desirenél tartok, de amint visszatérek magyar honba, illetve amint letelik a szerződésem a Vodánál szeretnék bejátszani magamnak egy Sensationt, de addig is lenne egy kérdésem.
A desirén, hogyan tudok úgy háttérképe berakni, hogy az látszódjon egy az egybe a kijelzőn, és ne az legyen, hogy a lapozok a 7 főképernyő között, akkor az folyamatosan "csúszik" vele?
Itt a pontos hozzàszòlàsom: ITT -
Fireman67
aktív tag
Hogy az Android ne csak a telefonotokon legyen jelen.
Egy ingyenes képernyő kímélő Windows7-re
(Android.exe képernyőkímélő) -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan contact widgetet, ami hasonlít a sense-eshez?
A GO widgetjét már próbáltam, de valamiért úgy éreztem hogy jobban merül az aksi mikor fent volt, mit gondoltok létezik valami komolyabb, (sense szerű) amit pl a Zeam-mel is tudok használni?Bármilyen infót előre is köszi!
-
szige
tag
-
robertel
senior tag
Valaki tud olyan zenelejátszót ami nem fut állandóan? Mixzing és poweramp is ilyen nálam..
-
bradam
aktív tag
Ezt valaki használja? Első ránézésre bullshit-nek tűnik, 3napig szenvedtem vele, nem nagyon gyorsultam be ez idő alatt
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! A képernyőn látható középső gombot anno egy program hozta magával és azt használtam. Nem tudjátok honnna volt nekem, mert én nem tudom
Valami icon pack-kal jött?
-
gyuszmó
őstag
Üdv kollégák tudtok olyan appot ami ilyen látványosan kezeli a kontaktokat,képet?
Mint pl a samuban volt a barátaim most progiköszi
:http://www.youtube.com/watch?v=wjS_icm9vDE
A SE, launchert már felraktam
-
Norbi14
senior tag
válasz
Psychonaut #15159 üzenetére
Nincs semmi wireless eszköz a gépben.
Azért írtam direkt hogy USB-n kellene, mert se wifi router se semmi, csak usb
-
canniball
nagyúr
válasz
Psychonaut #15159 üzenetére
No de ha router nincs minek lenne pl. wifi stick?
De majd akkor a kolléga vázolja a pontos felállást és okosabbak leszünk. -
Norbi14
senior tag
válasz
Psychonaut #15157 üzenetére
Hmm, de azt hogyan? Na kipróbálom
-
canniball
nagyúr
válasz
Psychonaut #15157 üzenetére
No de ha nincs wifi eszköz a gépén akkor mivel szórja a jelet?
-
Norbi14
senior tag
válasz
Psychonaut #15155 üzenetére
Igen, ezt ismerem, de nekem usb-n kéne....Itt nincs wifis router.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Norbi14 #15154 üzenetére
Nem USB-n, hanem - meg jobb - vezetek nelkul: Connectify
-
Norbi14
senior tag
PC-n a netet valamivel tovább tudom osztani USB-n keresztül a telefonnak?
-
doc
nagyúr
az megoldhato hogy a (normal, webes) Google Maps-ban levo terkepeimet lassan a mobilon? Csinaltam jo kis utvonaltervet a nyaralashoz, jo lenne ha nem kene papirra nyomtatni meg egyeb baromsagok...
-
Z0C!
őstag
nincs meg valakinek a FacebookPro nevezetű alkalmazás. nincs se marketen, se máshol...
hányinger elkap ettől az alap facebooktól :/ -
Sonja
nagyúr
Hoppá! TeamSpeak for Android
-
szige
tag
válasz
Drachoo #15109 üzenetére
Csak hogy jól értem-e: 2.3.3-tól megy az előlapi kamera, az előtt meg csak a fő? Nekem most 2.2.2 van fent, ezzel a másik felet tökéletesen látom videóhívásnál, de ő engem nem (meg én magamat sem csak fekete képernyő). Ráadásul azt írja ki, hogy a partner nem képes videóhívást fogadni, pedig ő egy laptop előtt ül, és ugye részéről minden működik is.
Valakinek sikerült összehozni skype videóhívást 2.2.2-es szoftveres telefonról?@ VINIKOR: battery drain az, amikor valami leszívja az akkumulátort, értsd, sokkal gyorsabban lemerül.
Másik kérdés: olyan app, amivel a telefon nyitás módja változtatható? Pl. HTC_nél nem le, hanem a szokásos jobbra húzás?
-
canniball
nagyúr
-
Drachoo
senior tag
válasz
VINIKOR #15132 üzenetére
Nem tudom milyen a telód, a saját fórumában érdeklődj a rom után szerintem. Tudom hogy galaxy S telónál voltak gondok a korai 2.3.3. rendszernél, (battery drain, phone.apk fc) de gondolom az azóta megjelent új romokban ezek már javításra kerültek. Viszont maga a rendszer szerintem jobb lett.
-
Sify
senior tag
Úgy néz ki hogy a mai naptól nálunk is elérhető a Google Navigációja.
-
petipetya
nagyúr
Leírom, hátha más is így járna. A facebook kliens-el próbáltam belépni, de nem engedte és utána egyáltalán nem ment a friend stream sem - valami beragadt (restart, frissítések eltávolítása stb. sem segített). Erre később telepítettem a friendcaster-t (vsz. más facebook-os alkalmazás is jó lett volna), ahol belépés közben kiírta hogy reggel próbáltam bejelentkezni egy mobileszközről, engedélyezem-e? Miután ez megtörtént, már megint be tudtam lépni a gyári facebook kliensbe.
-
VINIKOR
senior tag
A 2.3.3. Gingerbread rendszernek vannak hátrányai a 2.2.1 froyo-hoz képest? Pl. a kamera képminősége nem rosszabb?
-
kripo666
csendes tag
Galaxy tabosok!
Egyenlôre nincs videós skype a 10.1_esekre, hiába szerepel a listán a galaxy tab.
A tegrákra ez nem vonatkozik.
Most már tudom, hogy a 10.1 és a 10.1v is tegra.
Üdv! -
Dyrtyho
őstag
Ilyen virtuális cocain létezik Androidra is vagy csak Iphonera ?
-
Adamis
őstag
válasz
Arween #15114 üzenetére
Így van, jól mondja schawo! Megnyomod, leteszi. Majd miután visszamentél alapképernyőre, hosszan megnyomod a home gombot és feladja a legutóbb megnyitott programok listáját. Innen kiválasztod a Market-et, és viola. Nekem ott szokta folytatni, ahol abbahagytam kilépés után!
-
Arween
senior tag
sziasztok.olyan progi létezik amivel a megnyitott alkalmazásokat letudom "tenni" mint a pc-n a tálcára?annyira utálom,hogy pl. egy progi letöltése után ki kell lépni a marketből hogy tesztelni tudjam,aztán megint megnyitni.
-
robertel
senior tag
Szeritnetek önmagában bármilyen mókolás nélkül egy launcher gyorsíthat egy alap androidos akadozós telefonon?
-
VINIKOR
senior tag
iPhone 4 és az én Galaxy S-em között Skype-val próbálunk videótelefonálni. De a Galaxy S-en nem tudom használni az előlapi kamerát, csak az 5Mp-es főkamerát.
Hogy kell használni az előlapi, másodlagos kamerát? 2.2.1 és froyo van fenn.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged