Hirdetés
Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
gyuszmó #49931 üzenetére
Szerintem ezt a kérdést nekem szántad, mert én hoztam fel árat. Nekem volt már Navon-om, a munkatársam is olyat vett, és hát az általad említett dolgokra tökéletes! Nálam valamiért nem ment a Skype, ezért eladtam. Most WayteQ-em van, w70, gondok voltak vele, de a legfrissebb szoftverrel hibátlan! Igaz ő már 35.340 iponnál.
Egyébként ebben a topicban lehet még érdeklődni: Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel . Sokan ConCorde pártiak, sokan a MyAudio-t ajánlják, döntened neked kell majd, de akárhogy is van, ennyi pénzt megérnek szerintem ezek a kütyük! -
tybsen
addikt
válasz
gyuszmó #49928 üzenetére
Galaxy Note (5,3) után jelenleg galaxy nexust (4,65) használóként én 3,7-es kijelzovel nem tudnek meglenni, egyszeruen tul kicsi. Tartosan konyvolvasasra en nem ajanlanek mobiltelefont, esetleg a Note-tal el lehet szorakozni, de tartosan szerintem az sem alkalmas olvasasra. Inkabb egy 7-es tablet, ha konyveket meg filmeket akarsz, az tenyleg elvezetes. Galaxy Note jo megoldas ha valami koztes megoldast akarsz ami mindig nalad van, cserebe mobiltelefonnak nyilvan kicsit tul nagy, foleg a 3,7 utan.. de elony, hogy mindig magaddal viheted es nem kell 2 keszulek, csak 1. :-) Megszokhato, ha hajlando vagy a kompromisszumokra. A 7-es tablat nem tudod feltetlenul mindenhova magaddal vinni, bar elfert egy zako zsebeben is tulajdonkeppen.
Mindennek megvan az elonye-hatranya. En a helyedben, ha eddig megvoltal a 3,7 kijelzovel, akkor inkabb egy 7-es tabletet vennek. Ha sok penzed van, Nexus7-et, ha nem akarsz annyit aldozni ra, akkor valami 20 ezer koruli verziot is biztosan talalsz erre a celra.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
gyuszmó #49928 üzenetére
Olyan haszontalan méretnek titulálnám. Telefonnak túl nagy, tabletnek pedig egy vicc.
Amúgy nyilván jobb az említett dolgokra, de ezért beáldozod a praktikumot, bár ha neked nem gond, hogy egy tepsit hordozol magadnál a mindennapokban... Még ha óriás kezed van, akkor ok, de amúgy kényelmetlen szerintem telefonnak. Az egykezes használat nem magától értetődő már.
Egy autó műszerfalán viszont jól mutat, inkább ott, mint a zsebedben. -
dokee78
félisten
válasz
gyuszmó #49604 üzenetére
Az milyen számológép?Meglett közben:AirCalc (on-screen calculator)
-
-
icemad
nagyúr
válasz
gyuszmó #45567 üzenetére
Szia. SD-kártyák formázásához, partícionálásához én ezt használom. Mutatja a rejtett partíciókat is. Lehet, hogy egy pár megás rejtett partíció kavar be. Én a helyedben megnézném ezzel a progival, de a legbiztosabb az lenne, ha Linuxxal néznéd meg és formáznád. Linuxra nagyon jó progik vannak, amik erre lettek megírva. Ha hibás a kártya, azt is ki tudja jelezni.
-
petipetya
nagyúr
-
stefi68
addikt
válasz
gyuszmó #44362 üzenetére
Hát hogy ne fogott volna meg!
Amikor iPhone-ra bemutatták a hangfelismerőt, majd meg evett a fene, hogy Androidra mért nincs ilyen. És tessék van!És ráadásul milyen jól működik.
Nem mondom, hogy nem téveszt amikor bizonytalanul mondok ki 1-2 szót, de ha figyelek a tagolt kiejtésre, teljesen jól értelmezi.Nem tudom mi lehetett tegnap amikor kipróbáltam. Olyan "zöldségeket" is írt amit nem is diktáltam neki. Mintha más szövegét kaptam volna meg...
És egy ilyen "csoda" csak így csendben vonul be az Android történetébe..., semmi hírverés?
(#44363) gatto_: Vesszőt nem. Felkiáltójelet (3x ismételve is), pontot, kérdőjelet, "újsor"-t (ismételve is). Majd később, most léptem....
-
stefi68
addikt
válasz
gyuszmó #43394 üzenetére
HD Caller ID, Ultimate Call Screen HD, Big! Caller ID mindegyik elvileg free, de a korábbi kísérletezéseim során arra jutottam, hogy a free változatokban mindben van korlátozás.
Általában max 10 fotót tudsz beállítani.Egyébként meg egyik sem működött tökéletesen. Valamilyen szituációban mindegyik megbukott és amikor ott tartottam, hogy nem tudtam fogadni a hívásaimat szanáltam őket és azóta felhagytam a kísérletezéssel...
-
TRob1
veterán
-
atillaahun
veterán
-
tomy86
addikt
válasz
gyuszmó #39136 üzenetére
Miért nem jó? Kiválasztod melyik képeket akarod cserélgetni. Megadod, hogy automatikusan cserélje vagy amikor rányomsz a kitett ikonra (ami egy általad kiválasztott kép). Azt is beállíthatod, hogy ilyenkor cserélje a mappában következő képre vagy nyissa meg a képek előnézetét. Tehát ha az alapértelmezett mappájába két képet raksz, akkor ha jól állítottad be, akkor a képernyőn a widgetre nyomva cseréli a háttérképet. Mi a gond?
-
tomy86
addikt
válasz
gyuszmó #39097 üzenetére
Próbáld ki ezt: Wallpaper Changer.
(#39093) gipsztigris: az is egy lehetőség. Lényeg, hogy megoldódott.
-
tomy86
addikt
válasz
gyuszmó #38828 üzenetére
Szivesen. Egyébként, ha csak naptár widget kell, akkor próbáld ki a Simple Calendart. Én jelenleg ezt használom. Kirakod akár több példányban és mindegyiknél külön kiválaszthatod, hogy melyik naptáradat mutassa.
-
tomy86
addikt
válasz
gyuszmó #38813 üzenetére
A TRob1 által ajánlott megoldás a legegyszerűbb. A google naptárban létrehozol egy Munka naptárat. Ezután a telefonodon pl. a Business Calendarnál (de szerintem bármelyiknél) beállítod, hogy csak a "munka" naptárat mutassa. Kipróbálva.
Business Calendarnál a beállítás. Menü - Egyebek - Calendars. A felső "Favorites" részben azoknál a naptáraknál, amiket nem akarsz látni rányomsz a zöld nyílra (így azok átkerülnek az egyéb naptárakba) , amíg csak a "Munka" naptárad marad ott és ennyi. -
TRob1
veterán
válasz
gyuszmó #38791 üzenetére
Nem tudom létezik-e olyan ami teljesen független a google naptártól... de sztem jóval egyszerűbb ha simán csak létrehozol 1 új naptárat a webes Naptáradban pl Munka néven... persze ettől még ugyanabban a naptárban lesz minden (hisz általában mindenkinek egy naptára/határidőnaplója van papír alapon is
), csak így külön-külön ki/bekapcsolható ill. szinkronizálható...
-
doddencs
senior tag
válasz
gyuszmó #37277 üzenetére
most mobilon nem tudom kipróbálni, mert cserekészülék van nálam. de van a naptáron kívül más része? én amire használtam, h dátummal vagy anélkül feladatokat (illetve nálam többnyire jegyzeteket) adtam hozzá.
(ezeket persze most is látom gmailben, illetve a calendarban)
-
doddencs
senior tag
-
Teasüti
nagyúr
válasz
gyuszmó #37049 üzenetére
Ahogy olvasgattam a netet, a Tasker a nonplusz ultra.
Én előtte Profile scheduler-t használtam sokáig, de kinőttem.
Tasker alternatívát nem igazán találtam, ami képes közel azokra a dolgokra. Jónak tartom ezeket a progikat, mind egy-két dologban erős, de a Tasker meg mindent tud. -
St3ven
addikt
válasz
gyuszmó #35200 üzenetére
Pedig jó helyen jársz. Akkor vagy hívd a 1430-at, vagy kérdezd meg a T-Mobile topicban, van ott is jó pár szaki, igen segítőkészek.
-
rtzmp
aktív tag
-
St3ven
addikt
válasz
gyuszmó #35152 üzenetére
Nincs. Csak ne keverd össze a webSMS-sel a t-mobile.hu webes felületen, mert az a rendes tarifa szerint számlázódik.
Ha nagyon hatásvadász szeretnék lenni, azt mondanám, hogy mióta T-Mobile ügyfél vagyok, én még nem fizettem sms-ért... ami nyilván nem igaz, mert van, ahová nem küldhetsz ilyen "wapos" sms-t egy központi 777-re végződő számmal.
Ja, és ha a nejednek ősrégi Nokiája van, ahogy említetted is, elmentheti az sms-küldő t-zones oldal linkjét könyvjelzőnek, és kiteheti a főképernyőre - én még a nokiás időkben kaptam rá erre a megoldásra, azokon a telókon még gyorsabb is volt a dolog, kevesebb képet töltöttek le.
-
xSide
őstag
válasz
gyuszmó #34559 üzenetére
Na most az any és az alap két külön app, mint mondjuk a gyári böngésző sem kezeli az opera könyvjelzőit...
Egymástól függetlenek, tehát ne is várd mondjuk a magyar szótárt (nem összetévesztendő az alap magyar nyelvre állitással) az android billentyüzetnél vagy az any-nál! -
xSide
őstag
válasz
gyuszmó #34532 üzenetére
Az androidos bill szótár adatbázisa kis hozzáértéssel javitgatható, bővithető...
Apeelme és Kelzsoca zte bladre készűlt ia rom-jából én is áttettem egy másik romba és működik
Bár én a fizetős Smart Keyboard Pro-t preferálom az egyéni szótár tökéletessége miatt!
A swiftkey sem ingyenes, viszont most óccsó... -
decoati
aktív tag
-
Probert75
addikt
válasz
gyuszmó #34532 üzenetére
AnySoftKeyboard + Magyar AnySoftKeyboard.
Előbb az első, majd a második és mindent tud amit kell. Igaz sok beállítási lehetősége van, ki kell ismerni és nagyon jó. -
Tyer
őstag
válasz
gyuszmó #30928 üzenetére
GO Launcher EX Theme ICS
Én erre szavazok
De ha már feketénél tartunk, ezt találtam
Jut eszembe, Hendcent sms-hez nincs valami menő téma?
-
spiritex
veterán
válasz
gyuszmó #30928 üzenetére
Akkor még nézd meg a Black chrome témát, amit nekem is TRob1 ajánlott, köszönet érte!
-
Z0C!
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest