- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
hodostamas #17899 üzenetére
itt néztem, rögtön utána is olvastam, de mivel a cég megkapta az egyszeri pénzét azt írják vissza náluk rendben ment minden. A második zárolás csak simán Google.co ugyanazzal az árral nem a cég nevére ment
checkoutban egyszeri levonás szerepel ahogy lennie kell
-
sqpp
őstag
valaki nemtud olyan widgetet v appot ami kirak egy ilyen rublikát az asztalra mint a google kereső és tudom frissíteni a fb állapotot
gingerre... -
daninet
veterán
Üdv
Vásároltam Marketból és kétszer zárolták az app árát
Hol kell reklamálni szerintetek?simán a vásárlásra kattintottam, és egy fél óra múlva, anélkül, hogy elindítottam volna az appot vagy valami, levonták a második részletet is
-
Mauzes
addikt
válasz
atillaahun #17894 üzenetére
Nem, ez azt tudja, hogy FTP-szervert ér el a telefonodról. Viszont ami neked kell, arra jó a File Expert és a SwiFTP is.
-
atillaahun
veterán
ES File Explorer-hez ért valaki? FTP beállítások érdekelnének. Nem tudom beállítani, de már abban sem vagyok biztos, hogy azt tudja amit én be akarok állítani.
Elméletileg az SDm-ből csinálna FTP server-t, hogy elérhető legyen bárhonnan mondjuk egy böngészőn keresztül nem? -
Z0C!
őstag
nincs meg esetleg vkinek a TypoClock-nak a széles változata?
csak mert nekem ezek a 2x2 méretben vannak csak. -
dokee78
félisten
válasz
Balázs1621 #17887 üzenetére
Ez a GoLauncherben benne van.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Ferenc1989 #17805 üzenetére
GPS Essentials
https://market.android.com/details?id=com.mictale.gpsessentials&hl=en -
Balázs1621
senior tag
Ezt a gömb animációt az app drawerben hol kell beállítani? Nem látom sehol.
-
sqpp
őstag
valaki tud ajánlani vmi video felvevő progit mert a ggyári elég katyvasz semmi beállíthatási lehetőség
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Van olyan adatkapcsolat engedélyező/deaktiváló alkalmazás, ami nem piszkál bele az APN-ekbe, hanem csak a pipát tudja manipulálni a megfelelő menüpontban a beállítások között?
Előre is köszi
-
sqpp
őstag
Valaki megadná az msn-jét?
csakmert néha olyanjolenne az androidról dumálni folyamatosanD
nemcsak 1 témában
szal háláslennék ha vkivel megoszthatnám felfedezéseim eddigi tudományaim illetve fordítva -
Mauzes
addikt
Most akkor ez a Fasterfix mit is csinál pontosan?
Azt, hogy mit tud a telefon GPS-vevője A-GPS nélkül, azt úgy tudom megnézni, hogy nem engedek neki adatforgalmat? Tehát ha bekapcsolom a GPS-t és van net is, akkor automatikusan dolgozik az A-GPS vagy van valami manuális módszer?MÁS: van olyan ébresztő, ami fokozatos hangerőt tud és slide-dal lehet kikapcsolni? A Defy-n a gyári ilyen volt, de nem tudom, hogy elérhető-e...
-
spiritex
veterán
válasz
dokee78 #17867 üzenetére
Hát a 100% után még el kell telnie vagy 2 órának mire kiírja, hogy "Húzza ki a töltőt". Én még arra is rádobok párat. Egyszerűen nem precíz a telók visszajelzése. Az nem lehet valós, hogy 10 perc töltés után 40%-on van már a töltés, 20 perc után meg már 60%-on. Ezért jobb ha tovább tölti az ember még az értesítés után is, és ezt tapasztalom is.
Tyer: A 220-as átalakító nem biztos, hogy ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, mint a gyári töltő. Gondolok itt a töltőáramra, amivel tölt, nem mindegy ám, hogy az milyen. Én a gyári hálózati töltőre esküszök.
-
spiritex
veterán
Nagyon durvát fogok mondani, lehet ezért meg is köveznek, de valószínűleg usb-vel töltöd, és nem sima hálózati töltővel... Nekem sokkal tovább bírja, ha normál töltővel van feltöltve kb. 10-12 órán keresztül. Tehát rajtahagyom jópár órával tovább, ahhoz képest amikor szól, hogy húzzam ki a töltőt. Nekem ez vált be!
-
zedok
őstag
Jo reggelt!
A task manager hasznalatanak van ertelme? android 2.2-n. anno talaltam egy cikket errol de mar nem lelem. illetve ez a task manager szivhatja az akkut erosen? Elore is koszi! -
Altbrucke
tag
Sziasztok!
Lenne egy lama kérdésem
A marketen a my apps listából hogy tudom eltüntetni azoknak az appoknak a nevét amit már töröltem, de még mindig ott szerepelnek a lista végén?Elég zavaróKöszi előre is!
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Feltettem az Android Assoistantot, megnéztem, minden app-om 1% alatt fogja a battery-t, mégis merül, mintaz állat.
Battery Calibrationt kb 2000-szer lefuttattam már...
Mi lehet a megoldás? -
petipetya
nagyúr
válasz
pingwin011 #17853 üzenetére
A ringdroid a legegyszerűbb megoldás.
-
robyg
senior tag
Üdvözlet mindenkinek.
Egy kis segítség kellene nekem.Fateromnak van egy T-Mobile pulse mini androidos (2.1) telefonja.Kéne hozzá egy olyan progi a marketről amivel a betűk méretét lehetne változtatni.
Ha valaki tudna segíteni ez ügyben azt nagyon megköszönném.Ui.: Egy spare parts nevü progit már kipróbáltam,de az sajna nem mükszik.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Ha van memória kártya a telóban, akkor az /sdcard/media/audio/ringtones mappába másolt hangokat/zenéket be teszi a listába.
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Volt már kérdés a fórumban, de sajnos válasz nem érkezett rá.
Van olyan program, és ha igen melyik, ami a mentett, kicsillagozott jelszavakat olvasható karakterekké alakítja? Szeretném beállítani egy másik telefonon is az exchange server adatait a saját loginomhoz, és ehhez szükségem lenne a jelszóra.Köszönöm!
Veron -
aggleány
addikt
válasz
Én Astoval csináltam. Milyen mappába akartad másolni?
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok! Ha egy android rendszer nem képes arra, hogy saját zenét rakjunk be csengőhangnak, akkor ugye 2 választás van. Az egyik, hogy a zenelejátszóból állítjuk be, a másik, hogy a telefonmemóriában a megfelelő mappába átmásoljuk. Engem ez utóbbi érdekelne. Astroval nem sikerült. Hiába másoltam a file-t, a megfelelő mappához érve nem engedte a paste-t. Melyik az a file manager, ami engedi? Előre is köszönöm!
-
DonMedve
addikt
-
club1
veterán
válasz
RootRulez #17849 üzenetére
Nem csodálkozom, itt a leírása (ebből kiderül, hogy csak akkor gyorsít - ha egyáltalán fel tudod telepíteni a root jog miatt - ha be van kapcsolva a GPRS):
Speed up your gps, and get faster GPS-Fixes using FasterFix.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Root access required -
- BusyBox Required -
- New HTC phones need NAND-unlock -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!This app enhances your GPS by using a more accurate time estimation from a NTP server near you. Select one from the list, or add your own.
If the app doesn't work, please use "root checker" to check if you are correctly rooted and busybox is installed before you give a bad rating.
-
dokee78
félisten
Melyik az a Battery app,amelyik figyelmeztet ha feltöltött az akku.
Van egyáltalán olyan? -
RootRulez
félisten
sziasztok!
külföldön net nélkül nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudok GPS műholdat találni. Nincs erre valami program, hogy mobilnet nélkül is könnyen meglegyen?
-
bozont
veterán
válasz
RexpecT #17835 üzenetére
Igen, csak úgy ingyenes, de nem tudom mennyi forgalmat generál nincs mobilnetem így nem használok semmi mérőprogramot.
róland
Nem, de nem is baj részemről. Mondjuk a Vibernek is csak akkor van értelme, ha sok ismerősnek van droidos telefonja (más OS-re nem tudom létezik-e) mert ha jól tudom nincs PC-s kliens hozzá. És az is tetszik, hogy nem kell regisztrálni, hanem a saját telefonszámot használja erre. -
-
petipetya
nagyúr
A gyári Facebook alkalmazás 49MB-ot evett a memóriából, míg egy FriendCaster csak 24MB-ot.
-
petipetya
nagyúr
A Droid Notify-vel mi lehet? Nemrég még használtam, de több napja már nem volt felbukkanó ablak az sms-nél, így feltűnt a hiánya. A Marketen nem nem találom, a telefonon pedig fent volt de már leszedtem és feltettem az sms popup-ot, mert nekem kell a felbukkanó is.
A Market még nekem sem frissült, Desire S.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, elképzelhető, hogy az új Market nemcsak os verzióhoz, de a kijelző felbontásához is van kötve?
Azért kérdezem csak, mert ugye elvileg már frissülnie kellett volna, de nálam még mindig nem frissült a Market,és arra gondoltam, hogy hátha azért, mert a felbontásom (320*240) kevés neki...
Válaszotokat előre is köszi!
-
beci
őstag
Hát felraktam a shootmet,megrázom,exponáló hang van,de képet nem ment....
-
5150head
senior tag
Sziasztok! Skype-ra mi a legjobb megoldás? Láttam h a rendes az szopja az aksit stbstb.
Válaszokat előre is köszi -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Marketen hogyan lehet vásárolni?
Kéne a Fancy Widget 1.1 feloldókulcs.
Aki tud segíteni kérem írjon privátot. -
St3ven
addikt
Sorry srácok, már én sem találom. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen alap app kikerül a kínálatból.
-
beepee7
csendes tag
Mondjatok valami jó adatszámláló progit! 3G watchdog, My data manager-en kívül.
Köszi! -
dokee78
félisten
válasz
CoolBoy323 #17810 üzenetére
Nekem nem találja sem a Market sem az Appbrain.
Jó lenne pedig egy root nélküli app,mert a No Root screenshot it-et nem tudom belőni.Ferenc1989:
Ment a privi.
Nekem az Open GPS Tracker nagyon bejött,de a My Tracks sem rossz! -
Ferenc1989
tag
Helló!
Egy olyan gps-es programot keresek, ami kijelzi, hogy merre jártam, majd ezt egy fájlba menti amit google earth-be be tudok olvastarni?
Tapasztalatok? melyik erre a legjobb progi?
köszi
-
bostone
addikt
Tudna valaki ajánlani egy ingyenes, nagyjából telkes értékű mail appot. A gyáriak, illetve a gmail-t picit lassúnak és körülményesnek találom.
-
sqpp
őstag
Egy kérdés
mert ehez nem értek
ugye van a miniCM7 az ugye mini telora van
meg van a rendes CyanogenMod 7 az eesetleg nemlenne jo mini pro-ra?
valahogy úgyérzem nem.xd de hátha
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- E-roller topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bittorrent topik
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest