- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
DonMedve #18838 üzenetére
A beépített Google Latitude szolgál erre. Rajta van a telefonodon (ha nincs, go to market), elindítod, engedélyezed a nyomon követést, és végzi a dolgát.
Pontosabban nem tudom, mert én nem használtam.Vannak alternatív tracking alkalmazások is. Talán azok jobbak.
-
chab7
addikt
válasz
DonMedve #18079 üzenetére
Nem nem kompatibilis, legalábbis nálam: "This item cannot be installed in your device's country"
(#18087) gyuszmó: Pedig ott van bakker. Haladó beállítások -> számcsoportok -> hozzáadás -> nevet adsz neki -> hozzáadás -> névjegyek
(de mindezt már meglevő számcsoportnál is meg lehet tenni) -
gyuszmó
őstag
válasz
DonMedve #17315 üzenetére
köszi
Nézzétek meg tök jó
SlideType KeyBoard – régi stílusban, de mégis újszerűen
A teszt igazi meglepetése a SlideType Keyboard volt. Feltelepítés uátn elsőre akár használhatatlannak is tűnhet. Nem igazán volt világos, hogy mit is szeretnének a fejlesztők, hogyan is kell az egyes karaktereket használni. Furcsának tűnhet, hogy a háttérben számok, az előtérben pedig fura alakzatban találhatók a betűk. Némi nyomkodás után viszont kiderült, hogy az egyes betűk elhelyezkedése irányt jelent. A billentyűzet használata során tulajdonképpen a hagyományos mobiltelefon billentyűzet és az érintőkijelző előnyeit élvezhetjük egyszerre. Minden gombot gyorsan elérhetünk – viszont pl. a ‘c’ betű eléréshez nem kell háromszor megnyomnunk az adott gombot, elég lenyomni és picit jobbra mozdítani az ujjunkat anélkül, hogy felemelnénk azt. A betűk elhelyezkedését szoknunk kell, de a billentyűzet betanulása után sokkal hatékonyabban tudunk írni majd, mint más virtuális billentyűzeten. Pár nap használat után teljesen meg lehet szokni. -
Fireman67
aktív tag
válasz
DonMedve #15991 üzenetére
Sajna még a kereső sem tudta nekem megtalálni.
Pedig az egyik legszebb felület, amit valaha láttam.Már abban sem vagyok biztos, hogy Android téma...
Egy főző mester felhasználhatná ihletnek!Az, hogy ez netalán Iphone téma, az engem nem zavar!
De szívesen látnám témaként, ezekkel az ikonokkal Droidon, az egyszer már biztos! -
petipetya
nagyúr
válasz
DonMedve #14515 üzenetére
Megerősítem. 2 napja van 2.3-am, és tegnap óta napi egyszer-kétszer rám csörög egy nyugdíjas, valami Lacit keres.
Lényeg, hogy a telefonkönyvben beállított tiltás nem használ, ugyanúgy bejött a hívás és automatikusan egy csörgés után eldobta a hívást.
Ez nekem nem jó, így már fent is van a dnd call blocker.
-
-
r4z
nagyúr
-
TRob1
veterán
válasz
DonMedve #12754 üzenetére
Igen, csak arra figyelj, hogy minimum 3.xxx-as verziójú legyen a CW Recovery-d, illetve csinálj full backupot, mert nem biztos hogy jó lesz a főzet, és akkor mást kell választanod a device list-nél. ("If your device is not in the list - try all types and report in forum which type works with your device.")
-
-
TRob1
veterán
válasz
DonMedve #12733 üzenetére
Nem kell semmit feltöltened (ha nem akarsz), végigmész az összes fülön, beállítod ami tetszik/kell, és a végén a Summary fülön nyomsz egy Submit Work To Kitchen gombot. Kapsz egy kódot, és kezdődik a "főzés", majd ha kész, akkor a listában a te kódod alapján megtalálod a saját "főzeted"
-
naksys
senior tag
válasz
DonMedve #11776 üzenetére
Úgy tudtam internetes vásárláshoz a kártya hátoldalán kell egy 3 számjegyű kód, ami eddig csak a dombornyomott kártyákon volt, de lehet, hogy már változtattak.
Nekem még azért kellett kiváltanom egy plussz kártyát mert a nem domborossal nem tudtam online fizetni.
Megszüntetem a régit! -
sssz
őstag
válasz
DonMedve #11357 üzenetére
na viszont most vettem észre egy alapvető hibát, ami miatt számomra sajnos felejtős lesz ez a lockscreen app
ha hívnak, akkor csak a felső lehúzható értesítési sávban jelenik meg hogy kerestek (ez ég nem is lenne baj), viszont az a sáv ilyenkor nincsen lockolva, magyarán zárt képernyő mellett is le tudom húzni. na nekem ez nem jó
mert így tutira mindenfélét összenyomogatok vele a zsebemben. kár, mert tényleg nagyon tetszetős kis app.
-
VD
őstag
válasz
DonMedve #11213 üzenetére
Nem Te vagy a béna. Ezt csak az IGO 8 tudta. A droidos verzió a (A spicához adott és a motonav is) My Way 2009 ami egy elbaltázott amigó klón. Ami nem tud közbeeső utat menedzselni. Idézet az amigo-ról innen az arénáról: "Gyönyörűen elvisz A pontból B pontba, de ha például menet közben tankolni szeretnénk, vagy akár megállni egy bankautomatánál, akkor nincs lehetőség ezt köztes célpontként megadni"
Használj Sygic Aurát.
Vagy vegyél egy PNA-t iGO 8-val. -
Balinov
titán
válasz
DonMedve #11011 üzenetére
Navigon-ban biztos. Line Assistant-nak hivjak
-
-
-
-
válasz
DonMedve #10446 üzenetére
A sygicot tesztelni fogom, mihelyst megjön a telóm.
Apropó, a sygic oldalán lehet szavazni újításokra, és ott van a TopMap térképek használata. Kérlek benneteket, támogassátok. Tök jó lenne, ha lenne némi verseny a kelet-EU piacon... (+az amigo mellett lenne még szoftver TopMap térképekkel)
-
St3ven
addikt
válasz
DonMedve #10385 üzenetére
Hm, mondasz valamit. A Pro csak egy évig reklámmentes, de benne van a push alert. (Amúgy én is csak a leírásból "dolgozom", nekem a sima változat van meg, minden extra nélkül.)
Sztem teszteld, hogy bejön-e, mielőtt nekiugrasz a vásárlásnak.
Ráadásul pár hét, és itt az off-season, lehet nem is lenne érdemes most megvenni. De persze lebeszélni nem akarlak.
-
St3ven
addikt
válasz
DonMedve #10383 üzenetére
A Gold tagsággal eltűnik a reklám + push jelleggel jönnek a részeredmények, tehát nem lekérdez percenként, így spórol a nettel és az akksival. Ez örökre szól, nem olyan vészes, asszem 18 norvég korona, kb. 600 HUF.
A Silver tagsággal pedig egy éves reklámmentességet vehetsz.
Én mondjuk egyelőre nem vettem meg, mert sztem nem fogyaszt sokat, a reklámmentesség meg ugye megoldott az AdFree-vel.
Ha jól láttam, a Pro változat az megegyezik a Gold tagsággal, csak ugye utóbbi az alkalmazáson belüli vásárlás promóciójának a neve, előbbi meg külön letölthető app.
Egy idétlen bugot mondjuk máig nem javítottak: az élő eredmények közé időről-időre véletlenszerűen felvesz egy-egy sorozatot, pl. ázsia kupa, izraeli bajnokság, ezeket ilyenkor kézzel kell kiszedni a sajátok közül (ha zavar).
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged