Aktív témák
-
atillaahun
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
aggleány #35953 üzenetére
Nem is tudom hogy élhetted eddigi életed a Note nélkül... meg azt se hogy Én hogyan, mert annyira meggyőző volt a válaszod, hogy meg is rendeltem 1 példányt (remélem holnaptól napi szinten várnom kell nekem is minimum félórákat-órákat vmire, hogy kihasználhassam
Habár az ilyen esetekben 3,5 colon is egész jól el tudtam ütni az időt pl. az Andokuval vagy a madarakkal, és a Cool Reader is egész remek volt...
Nincs vmi 15 colos telefon? Nekem az lenne a tuti...)
Válasz már nem kell (értek mindent
), így is több lett az off a témával kapcsolatban, mint eredetileg terveztem.
(#35959) aggleány :
Nem hiszem hogy bármelyiket is túlzottan szeretnéd vagy elégedett lennél vele... amennyi telefonod volt már (és asszem tab-ot is vettél, nem?). -
TRob1
veterán
válasz
aggleány #35930 üzenetére
És akkor telefont nem is használsz már csak ilyen semmire se jó valamit?
(Egy kézzel még felvenni se lehet
)
ui: Nem akartam írni (tudom, jobb is lett volna
), de nem bírtam magamban tartani. Rohadtul érdekel hogy kik és milyen megfontolásból használnak ilyesmiket (1 tippem van: feltűnési viszketegség a betegség neve
, de lehet hogy van több ok is amikről nem tudok)
-
xSide
őstag
válasz
aggleány #33717 üzenetére
Mindegyik csomag lebeszélhető 100%-ban, így jön ki a mania-s is 181 percre, ha visszaosztjuk a 29 ft-os (hálón belüli) percdíjjal az 5250 ft-os havidíjat
Az eco-nál pl.: 1920 ft / 29 ft = 67 perc van ingyen!Összességében az igazi különbség csupán az adat túlforgalmazás díjában mutatkozik és a mobil tv elérhetőségében!
A mania sms "ajándék" értéke 1450 ft, így a két tarifa (eco-media) különbsége csupán 120 ft lehetne, viszont én eco-val nem küldök ennyi sms-t így "spórolok" 1330 ft-ot hozzád képest -
tomy86
addikt
válasz
aggleány #33691 üzenetére
Pedig a QR kódra importálja a beállításokat. A másik módszernek is működnie kellene (tegnap kipróbáltam). A program beállításainál kiválasztod a szabályok importálása -> import pre-configured... menüpontot. Ezután elvisz egy weboldalra,ott kiválasztod a HU t-mobile media mania s csomagot és a "by link"-re kattintasz. De ha valamiért nem megy, akkor elküldöm mailben a konfig fájlokat, amiket be kell másolni a program könyvtárába.
-
RootRulez
félisten
válasz
aggleány #32334 üzenetére
Kafa kis játék, töltsd le az ingyenes verzióját.
A krokodil csöve el van törve és víthez kell juttatni. Ezt úgy oldhatod egy, hogy utat ásol a víznek vagy csappal odaspricceled mandinerrel a falról vagy másról, ami lefolyik. A pályákon van 3 gumikacsa, amiken ha keresztülfolyik a víz, eltűnnek. Mindhármat be kell gyűjtened annál több pontot kapsz és a víznek is el kell jutnia a csaphoz.
De ezzel semmit se mondtam róla, ki kell próbálni.
-
domerator
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
aggleány #24743 üzenetére
Ami tegnap volt ingyenes az Amazonon és tegnap linkeltem is, az nem ilyesmi? Drawing Pad
-
TRob1
veterán
válasz
aggleány #24558 üzenetére
Az enyémen nem vacakol sokat, pedig gyengébb mint a tiéd.
(#24561) hunfatal:
Elvileg igen, de majd a tapasztaltabb vásárlók megmondják. én csak ma "kezdtem" vásárolni, me' 22Ft-ot talán megérnek (52-ért már nem venném meg őket). De így is rendesen szelektálok, nem mindent a kosárba, hisz 10x22-ért már válogathatok is hogy milyen sört igyak (az meg azért mégiscsak többet ér)
-
dokee78
félisten
válasz
aggleány #22477 üzenetére
Telepítettem,mint a többi appot.
AndroidifyMobilnet+Opera Mobile= dupla post
Modkerben jeleztem,törölve lesz.
-
-
-
domerator
veterán
válasz
aggleány #22457 üzenetére
Na ez is PostIt csak ez 2 megával nagyobb és telepítéskor azt írja ki, hogy Mini Paper
Most néztem az előzőleg belinkelt postit-et, nálam miui romra az se fent fel, de az is azt írta, hogy mini paper
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #22132 üzenetére
Én is csak saját magamra hallgatok ez ügyben, illetve a korrektnek tűnő leírásokra is. Ezáltal alakult ki ez a rutin:
- Új telót bekapcsolom és megnézem működik-e, majd kikapcsolva felrakom a töltőre egy egész éjszakára.
- A telefont minden éjjel töltöm, a mechanikus időzítő 01:00-04:00 között engedi tölteni.
- Persze napközben is szoktam tölteni, hiszen 30%-al még haza sem indulok el vele, nem hogy máshová.
- Sosem merült még le az aksim és nem is hagynám. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
aggleány #22104 üzenetére
Több helyen olvastam, amit Te írtál, ezzel ellentétben olvastam még az alábbiakat:
1. Az elején egyszer lemeríted, "formázás" gyanánt, aztán soha.
2. Az elején egyszer lemeríted, "formázás" gyanánt, és hetente egyszer.
3. Az elején egyszer lemeríted, "formázás" gyanánt, és havonta egyszer.Ezt rakd össze.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
aggleány #22100 üzenetére
Ezeket az akksikat nem szabad teljesen lemeríteni. Soha.
Erre tudnál linkelni bármilyen HIVATALOS forrást? Komolyan szeretném egyszer olvasni egy olyan cég hivatalos álláspontját, aki ilyen akkumulátorokat gyárt. Mindenkinek van egy elmélete, amit hallott valakitől, de hivatalos forrást én még nem láttam.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest