- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Dr. Student #14997 üzenetére
OK. Tehát ugyanazzal a Gmail címmel legyél bejelentkezve a telón és a számítógépen is, és már szalad is lefelé a progi a telefonra.
Ha nem megy valami, szólj.
-
aggleány
addikt
válasz
Dr. Student #14983 üzenetére
Persze. A jobb felső sarokban jelentkezz be azzal az e-mail címmel, ami a telefonon meg van adva, és legyen bekapcsolva a telefonon is a net. Ha ez megvan, menj rá az "Install" gombra, és már szedi is le a progit a telefonra.
CoolBoy323
Nekem bőven elég a normális számológép, és függvényt sem kell rajzolnom, ezt tehát szerintem nem must have. Ide a fórumba írtad, hogy must have. Ha megvan a fonál eleje, akkor tudod, hogy miért írtam, hogy nem igazán must have.
-
sqpp
őstag
válasz
Dr. Student #14991 üzenetére
mert kell egy google fiók
-
-
MY2K
aktív tag
válasz
Csapi007 #14952 üzenetére
Hali!
Én a Quick Settings nevű appot használom. Ezzel be tudod állítani.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
aggleány #14945 üzenetére
megvan a fonál eleje
számológép mindenkinek kell... fv rajzolás meg az iskolába járóknak (azok sincsenek kevesen
)
és a programjaim után van ajánlott és kötelezően ajánlott javaslat
ami kötelezően ajánlott, az mustmust have
(hely meg már minden normális készülékben van legalább 5000 program számára
)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dr. Student #14983 üzenetére
katt a FREE gombra
-
sqpp
őstag
Valaki itt ért a ROM-os cuccokhoz?
-
^Clown
addikt
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mi annak az alkalmazásnak a neve, ami felismeri pl. a rádióban lejátszott zenéket? Ha több ilyen app is van, javasoljatok egyet. Köszi szépen!
-
ERPY
őstag
válasz
CoolBoy323 #14978 üzenetére
Tudtok olyan app-ot, ami ha kivan kapcsolva a wifi időnként azért megnézné hogy van-e elérhető már felvett csatlakozási pont? Az automateit-el megtudom azt csinálni, hogyha elmegyek itthonról, vagyis megszakad a wifi elérés, akkor bekapcsolja az addig kikapcsolva levő mobilenet elérést, a wifit pedig kikapcsolja. De mikor hazaérek nemtudom megoldani, hogy kapcsolja vissza a wifit, a mobilenetet meg lőjje ki. Vagy esetleg erre valami alkalmazást tudtok ajánlani? A gps helyzetfelismerést kihagyom, a mobileos helymeghatározás meg ide oda pakol.
-
Zolom89
senior tag
Sziaztok, melyik app-al lehet menteni a játékok mentését? Nem akarom menteni az egész játékot csak magát a mentést.
-
aggleány
addikt
válasz
Dr. Student #14972 üzenetére
Szívesen.
Remélem, találsz majd benne olyan progit, amire szükséged van.
-
Segnior_Barthez
senior tag
sziasztok,
pc suitos (mint a nokia) android alkalmazás van? az 1 hsz-ban lévő törölve.
smst akararok pcn- gépelni... kösz -
Csapi007
veterán
válasz
CoolBoy323 #14955 üzenetére
Arra gondolsz hogy belövöm vele az airplane módot és utána bekapcsoltatom a wifit?
Azt tudja MyProfiles is... -
RexpecT
addikt
Go weather honnan szedi az infót?Beállítható hogy az accuweatherről töltse?
-
RexpecT
addikt
A progik teletudják szemetelni a rendszert?Érdemes valami "tisztítást" csinálni?
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
Egy képernyő fotózó/Screen grabber programot keresek, ami fut rootolás mentes romon is. Esetleg tudtok ajánlani valamit? -
aggleány
addikt
Hidd el, hogy előfordul. Tudom, hogy hülyén hangzik, de priviben egy csomóan kerestek meg azzal, hogy olvastak ilyen-olyan cikkeket, amikben fel van sorolva egy csomó app, ami mind "must have", és ha most azt nem töltik le, akkor nem is lesz jó a telefon? Vagy az appok csak akkor működnek jól, ha együtt vannak?
Nem fogok neveket írni, de 10 embernél több keresett meg ilyen típusú kérdéssel. Aki nagyon kezdő, és egyáltalán nem ért a témához, képes szó szerint venni akármit, ami segíthet neki - talán mert nem akar kérdezni, mivel az ciki, vagy nem is tudom miért.
Mellesleg a kedves kolléga lekoppintotta az én hsz-emet: én is linkeltem egy hasonló cikket, és az általa ajánlott progi másik, egyszerűbb verzióját ajánlottam. Mivel jóindulatú vagyok, biztosan nem vette észre, hogy én mit válaszoltam a kérdezőnek, utána pedig az sem tűnt fel, hogy neki írtam egy hsz-t. Nem úgy ismerem a kollégát, mint aki direkt nem vette észre a dolgot, inkább gondolom csak sikerült átsiklani felette. Vannak olyan egyének is, akikről pontosan tudom, hogy direkt nem veszik figyelembe, amit írok, de azokkal nem is szoktam foglalkozni, nincs miért. Ellenben CoolBoy323 szerintem jó arc.
-
-
aggleány
addikt
Igazad van, de egy kicsit túlzásnak érzem a "must have" kifejezést, lehet, hogy nem fogalmaztam egyértelműen. A "must have" tudomásom szerint a netes nyelvben valami olyat jelent, hogy kötelező, enélkül nem igazán lehet boldogulni. Szerintem "must have" progi nem igazán van, én összesen kettőt találtam, ami mindenkinek bejött, de már azok sem igazán aktuálisak (Astro és Quick Settings), mivel azóta már sok telefonon van gyárilag fájlkezelő és gyorsbeállítási lehetőség is.
-
lvnt
őstag
válasz
aggleány #14945 üzenetére
Azért annak, hogy valaki kezdő Android-témában, szerintem semmi köze ahhoz, hogy meg tudja-e állapítani, hogy mire van szüksége. Világosan le van írva, hogy mire jó az adott app. Nem hiszem, hogy meg lehet valakit győzni arról, hogy szüksége van például egy függvényes programra, miközben nincs is. Vagy ha igen, akkor ott komoly gondok vannak.
Persze én is feleslegesnek érzek -az átlag felhasználó számára- pár dolgot a listában, de nem gondolom, hogy egy "must have" felirat miatt bárki is feltelepíti azokat. -
kripo666
csendes tag
Próbálom futtatni a letöltött magyar skype verziót, de bármit teszek mindig AZ eredei marketost sikerül telepíteni.
Ahogy az újabb videós verzió helyett is csak AZ alap jön újra. -
Jadro
veterán
válasz
VINIKOR #14950 üzenetére
Szerintem semmit. A webes marketen egyébként a my market account részben azon belül a settings részben látod az eszközöket. Nekem még benne van az SGS1, de nem tudom törölni. Nem is kaarom, mégis az SGS2-t ismeri fel amikor telepítek marketből. Gondolom akkor ismeri fel amikor az adott készülékről bejelentkezel marketba.
-
Csapi007
veterán
Sziasztok
Olyan widgetet keresek ami úgy tudja airplane módba tenni a telefont hogy a wifit nem kapcsolja ki, tehát magyarul csak a mobil hálózatot lövi ki. SwichPro-ban van ilyen, csak nem működik.
Másik kérdésem hogy az miért van hogy az összes 2G-3G widget csak a hálózat beállításokhoz visz és nem csinál semmit? -
VINIKOR
senior tag
Az android market valahonnan tudja, hogy Vodafonos vagyok: [link].
Ha átmegyek a T-Mobilhoz akkor mit kell átállítani az Android Marketben?
Köszi!
-
MerLinh
senior tag
válasz
atillaahun #14940 üzenetére
a sensation-on probáltam ki amikor még nem volt támogatott, müködőtt, igaz csak géppel probáltam ki a videohivást, de ment rendesen
-
aggleány
addikt
válasz
CoolBoy323 #14939 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy szüksége van függvényszámításra és rajzolásra, tudományos számológépre, internet sebességének meghatározására, és a többire? Egy kicsit talán barokkos túlzás, hogy ezek mind "must have" appok lennének.
Nem kötözködni akarok, de talán lehetnél egy kicsit reálisabb. Vannak benne nagyon jó progik, de nem mind kell feltétlenül mindenkinek. Egy abszolút kezdő mondjuk hallgat rád, és feltelepít egy csomó számára használhatatlan dolgot, ami csak foglalja a helyet.
-
kripo666
csendes tag
válasz
hodostamas #14943 üzenetére
Mindig ugyan at 'azaz a market est telepiti ujra
Hiába próbálkozom a letöltöttel
Egyébként érdekes, meet ott me net közben nem szerepel a tabletem a felsorolásban
Tehát mindegy melyikkel próbálkozom, mindig ugyan at telepiti fel -
kripo666
csendes tag
kipróbálnám, de nem tudom telepiteni
Sikeresen letöltöttem, de AZ android nem futtatja ezt automatikusan -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dr. Student #14923 üzenetére
összes hívásidőd akarod látni?
akkor a Call Meter 3G az amit keresel, a legjobb ilyen téren! (lsd fenti linken) -
kripo666
csendes tag
Valamit nem csinlok jól....
-
kripo666
csendes tag
Samsung Galaxy Tab 10.1
Szerepel a listában -
Breki
veterán
válasz
kripo666 #14934 üzenetére
"Most már alapból elérhető a videó hívás funkció az alábbi készülékeken is:
1. Video calling is now available on the following Android devices:
2. Samsung Galaxy S II
3. Samsung Galaxy S
4. Samsung Droid Charge - Verizon
5. Samsung Galaxy Tab
6. HTC Desire (2.2)
7. HTC Thunderbolt - Verizon
8. HTC Sensation
9. HTC Evo 4G
10. HTC Evo 3D
11. HTC Incredible S
12. HTC Desire HD
13. HTC Flyer
14. LG Revolution - Verizon (2.2)
15. Sony Ericsson Xperia PLAY
16. Sony Ericsson Xperia ray
17. Sony Ericsson Xperia mini pro
18. Acer A5" -
kripo666
csendes tag
Sziasztok!
Tudomásom szerint az új Skype a marketban képes már a videóhívások bonyolítására is.
Töröltem a régit és telepítettem az újat. A telepítés során valóban olvasható volt, hog ez aztán most videóz is ahogy kell.
Sajnos nem. Élô kép továbbra sincs.
Pedig elvileg a galaxy p7100-re nem lehetne ez gond
Mit szúrtam El? Mi lehet a probléma?
Help!!!
Köszi -
aggleány
addikt
válasz
Dr. Student #14923 üzenetére
Nézd meg ezt, biztosan találsz benne olyan progit, ami tetszeni fog. Lejátszónak (filmhez) a MoboPlayert ajánlom, hívásidő méréséhez pedig a Call Meter NG-t.
-
attis71
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Nekem alkalmazást adobe flash lejátszásához weben. Pl.: videa.hu;stb.
Samsung Galaxy 3+Android 2.2 -re kellene.
Előre is köszi.
Űdv attis71 -
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #14865 üzenetére
Elnézést, ha már volt valamelyik. A Made in Hungary-ből szedtem ki azokat, amelyeket női alkalmazásnak vélek:
karma konyha
gasztro tv
pozitív gondolatok
sorsfonalak
horoszkóp
womanlog calendar
oviviewÉs egy alkalmazás a férfiaknak:
véralkohol kalkulátor -
zsomle98
csendes tag
tud esetleg segiteji valaki hogy az applanet mert egy ures kepernyot hoz be?
-
atillaahun
veterán
válasz
#40993792 #14921 üzenetére
Ha állítottam volna be, akkor mással próbálná megnyitni, de semmivel sem próbálja, csak kiírja hogy nem nyert. Mondjuk telepítéskor alapból lehajintottam a gyári fájlkezelőt, meg még pár tucat más szemetet, eddig nem gondoltam rá, hogy köze lehet hozzá. Nem tudom, mindenesetre nem FC-zik semmi, és egyéb rendellenességet sem tapasztaltam. De mindegy, van vagy 10 féle fájlkezelő, előbb-utóbb csak megtalálom amelyikre szükségem van.
Egyébként GSF17-ről van szó. -
Dr. Student
senior tag
Hali!
Milyen programokat érdemes használni egy huawei rbm2 telefonhoz ?
Valami kisebb tanácsokat szeretnék kapni, valamilyen jó player mindenképp kellene, és még sok más ami hasznos is lehet...
Még valami, nem jelzi a telefon (legalábbis nem találom) a hivásnaplót, hogy eddig mennyit beszéltem, a Nokiába ez simán benne van, de ebbe nem találtam, erre valami appz ? -
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #14919 üzenetére
Fura, nekem mindkét típusnál feldobja a megnyitására alkalmas programok listáját és választhatok, illetve ott meg is adhatom az alapértelmezett appot.
-
rjg
őstag
Nektek megy a Google+ ? Hétvégén kaptam egy logout-os fórumtárstól meghívót, gépról minden ok, de a telefonról nem tudok belépni: The server has returned an error. Már letöröltem, újratelepítettem, marketről is, xda-s apk-ból is, de a hiba ugyanaz. Az alkalmazások kezelésénél töröltem az adatait, kipucoltam a cache-t, de semmi. A telefon S2, a ROM-om Darky KG6 Base R2. Ha valaki már találkozott ezzel, kérlek ossza meg velem.
Rá kerestem a neten, egy-két bejegyzést találtam, megoldást még nem.
-
Fireman67
aktív tag
Ismeritek a DXHome témát?
Én most tettem fel először. Szerintem veri a Regina 3D-t.
Itt lapozáskor az összes widget elindul önálló útjára és igen látványosan forogva cserélnek helyet. A ZTE Blade szépen kezeli.
Egyetlen "hibája", hogy a gyári időjárás jelző bár szép, de nem jöttem rá, hogy milyen ország időjárását mutatja, de az órája az biztos jól jár.. -
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #14912 üzenetére
Nem a probléma megoldásaként küldtem, csak láttam, hogy kerested.
Milyen típusú fájlt szeretnél társítani amúgy?
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #14910 üzenetére
Csekk mail.
-
atillaahun
veterán
válasz
Tarantula33 #14906 üzenetére
Megvizsgáltam, nem találtam benne ilyen lehetőséget.
Asszem most komoly erőkkel fel kell kutassam a Total Commander-t.
-
ben11
őstag
válasz
Ezer köszi!
Pedig mennyi időt rászántam a google-s keresésre..DonMedve
Én is TC-t használom az első public beta óta és eddig hiba nélkül teszi a dolgát.
Elég sokat tud, nagy kedvenc. -
atillaahun
veterán
válasz
Tarantula33 #14905 üzenetére
Jólvan hülye vagyok, már rájöttem, hogy az Es nem És, hanem a neve.
Ránézek, köszi.
-
atillaahun
veterán
válasz
Odáig nekem is megvan, hogy file manager, viszont azt szeretném tudni, hogy melyik!
-
Tarantula33
tag
-
Tarantula33
tag
válasz
atillaahun #14898 üzenetére
Es file manger? ha letörlöd visszaáll alapra.
-
DonMedve
addikt
válasz
atillaahun #14900 üzenetére
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #14900 üzenetére
Milyen kiterjesztésről van szó pontosan?
Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest