- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
ntomi0730
senior tag
Erről vélemény?
http://android.rook.hu/2010/09/11/3g-watchdog-van-aki-figyel-helyetted-is/ -
naksys
senior tag
OfficeSuite Pro
Mindent visz -
skyli
senior tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik a legjobb Office program szerintetek
néhányat próbálgattam már de nem tudom..:/
És még egy túrautas, ösvényes térkép is jó lenne
(kenutúrához) Ilyenből melyik a legjobb?
Köszii!
-
VINIKOR
senior tag
Ha egy androidos program az indításakor ilyet kér akkor mit tegyek: [link]?
Engedjem? Nem veszik a garancia? Nem lesz úgymond feltörve a telefonom? Esetleg valaki a távolból adatokat jelszavakat tud megszerezni a telefonomról?
-
naksys
senior tag
Mi a különbség a GO dialer sima és az EX között?
-
DemonDani
addikt
válasz
hodostamas #14780 üzenetére
a voda weboldala egy hulladék, ott semmi infó nincs... van aki azt mondja, hogy nincs korlát van aki azt mondja hogy igen (voda hivatalos oldala)
-
Adamis
őstag
Hello! Lehet, hogy kicsit off, de nem találtam jobb topicot.
Szóval a problémám a következő: adott egy tablet, amelyen 2.1-es android volt. Na most, erre felment egy 2.2-es, de az a baj, hogy a betöltés után mindig lefagy, nem tölt be a rendszer, szóval semmit sem tudok csinálni... Kérdés: vissza lehet valahogyan állítani az eredeti állapotot? Remélem igen, mert már megőrülök. Neten már nézegettem, de mindenhol olyan leírást találtam, ami azt írja, hogy a rendszeren belül kellene egy factory resetet csinálni, de én ugye nem tudok belépni a rendszerbe, mert nem tölt be. Segítség!
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
válasz
klepto #14767 üzenetére
ha nem vodafone-s vagy akkor 590Ftért van mobilnet 30/50MB és ha lejárt akkor sincs gond, csak lassabb lesz, ilyen 1-2MB-os programokra akkor is bőven jó marad, lassú lesz de 590ért én kivárom a sorom és nagyon megér ennyit. 30napnyi net ami facebook/ebuddy/g+/email ilyenekre bőven jó. (najó a facebookra annyira nem bőven de eldöcög a semminél jóval több
)
-
canniball
nagyúr
Nyomtam én is egy gyors tesztet.
Amit felismert (némelyik azért meglepett):
- Metallica - For Whom The Bell Tolls (csoda lett volna ha nem)
- Amon Amarth - Cry Of The Black Birds
- Zagar - Wings of Love (feat. Underground Divas)
- Colorstar - Angyal
- Bolt Thrower - Return From Chaos
- Ektomorf - I Break You
- Lamb of God - PatheticAmi viszont kifogott rajta:
- Quimby - Sehol se talállak
- Másfél - Angyaltojás
- Kispál és a borz - Emese
- Altar - I Take
- Tankcsapda - Füst és lábdobSzóval pöpec kis app., de azért még van hová fejleszteni az adatbázist.
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan program, amivel a marketből a számítógépre lehet letölteni az alkalmazásokat, hogy a gépről telepíthessem fel a telefonra?
Samsung telefonra kellenének játékok és alkalmazások, de USB kábelen keresztül nem mászik fel a telefon a netre, WIFI routerem nincs, hogy azzal próbálkozzak, a mobilnet meg meglehetősen drága, ezért azon keresztül nem szeretnék töltögetni.
A segítségeteket előre is köszönöm -
-
Fireman67
aktív tag
Köszi a másik programot! "Shazam"
Mindjárt leszedem és kipróbálom, hogy felismeri e az R-go-tól az "Egy alacsony ember dilámmája" című eposzt..
Ha ez sem, akkor legalább tudni fogom, hogy milyen földrajzi szélességen és hosszúságon, esetleg melyik bolygón keresek zenét..Vagy a zenei irányzatomon kellene változtatni?
És nem csak a wifit szoktam bekapcsolni zene kereséshez, hanem a Bluetooth a GPS-t is.
Lehet, hogy az erősítőt nem..? -
canniball
nagyúr
Ha már K-9: az vajon miért van hogy veszett lassan jelentkezik be? Ha már elkezdi leszedni a leveleket akkor pörög, és a későbbi frissítések is elég pattogósan mennek, de az első alkalommal mire leszedi az első levelet addig böngészőn keresztül háromszor be tudok lépni a fiókba...
-
Fireman67
aktív tag
válasz
#40993792 #14748 üzenetére
Örülök, hogy ilyen jól szórakoztál, de én meg mírges vagyok...
Van rádió csatorna, aki ezt a szolgáltatást jó Magyar Forintért nyújtja.
Erre itt a kafa progi rá, ami skizofrén tünetekkel nem azt csinálja, amit elvárnék tőle.
(Még jó, hogy nem vírusnak képzeli magát.)
Még azt is megértem, hogy ha azt mutatja, hogy hol hallottam az adott zenét.
De kedvenc Mp3 ajándékozó "barátom" még, ha italt ajánlok cserébe neki, akkor sem szolgáltat a nekem tetsző zenét, ezért az infóért.Na mindegy, marad a régi módszer: "Hé Fiam! kinek a száma ez?"
-
robertel
senior tag
Sziasztok!
A 3g watchdogot, hogy lehet kilőni, hogy ne jelenjen meg az értesitősávban felül?
Köszi -
kaller1
veterán
válasz
scream #14666 üzenetére
A cool reader az rtf-et is viszi, nagyon jó app és ingyenes.
-
petipetya
nagyúr
válasz
oli.98 #14741 üzenetére
A wireless tether wifi routert csinál a telefonodból. Tehát van egy mobilinternes csomagod a sim kártyán, és a telefonodon tudsz netezni. Ám elmész nyaralni, és a netbookon is szeretnél netezni - ekkor a telefonon bekapcsolod a wireless tether-t (wifi megosztást), a netbookon pedig erre a wifi hálózatra lépsz fel és tudsz internetezni.
-
Fireman67
aktív tag
Az egyik kedvenc progim a SoundHound, mely köztudottan arra szolgál, hogy ha zenét hallgattatunk vele, akkor megsúgja annak előadóját és címét.
Ez alap esetben rendben is lenne. De! Néhány hete letöltöttem a Market-ről, aztán első használatnál az én tartózkodási helyemet mutatta, nem a zenét elemezte. Ezt azóta sem tudtam elfeledtetni vele, mert mindahányszor bekapcsolom, csak a becsült pozíciómat mutatja. Szerintem GPS-nek képzeli magát. Szerintetek tudathasadása van, vagy én hiszem azt magamról, hogy értek hozzá? -
oli.98
tag
Mire jó a wireless tether?
-
DemonDani
addikt
válasz
schawo #14733 üzenetére
Én mondjuk a hardveres megoldás híve vagyok, mint előző hszemből is kiderült, venni kell egy minőségi kínai fülhallgatót, olyat amilyen az ízlésedhez passzol, inkább mint az eqzás, bár a kettő ugye kiegészíti egymást, de jobb ha a füles oldja meg mint az eqzást mert az bonyolult, és nem minden zenére ugyan az a hatása
-
Dyrtyho
őstag
Lehet,hogy most kifogtok röhögni,de mire való a Layar ? Mert eddig a telefonomba lévő összes alkalmazás értelmére és használatára rájöttem,kivéve a Layar-t....
-
petipetya
nagyúr
Szia!
Lesd meg az ustream nevű alkalmazást. Tapasztalatom nincs vele, pusztán csak olvastam róla. -
kripo666
csendes tag
sziasztok!
Androidos masinán lehetséges élô stream-olt sportközvetitést nézni?
napok óta kinlódok, de kezdôként nem jutok elöbbre
(Galaxi 10.1 tabhoz kellene a megoldás)
HELP!
Köszi -
Nova96
őstag
Facebook ismerősök telefonszámát lehet e telefonal szinkronizálni?
-
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok! Most váltottam iOS-ről androidra. Nem tudja valaki hogyan tudnám áthozni az sms-eket az új telefonra?
-
válasz
bigrock #14730 üzenetére
Ebből is kiderült, hogy szinte senki nem tudja, hogy miért is jó az EQ fül/fejhallgatós rendszerben.
Adott egy komoly probléma, mégpedig a fül belső akusztikája. Két szűk frekvenciatartományban a fülben állóhullámok (az egyik a fül kijárata és a kanyarulat között, a másik a dobhártya és a kanyarulat között), és ennek megfelelően 5-10dB-es kiemelés jön létre. Ez elsősorban a fülessel jön elő a közeli hangforrás miatt. Az optimális fej/fülhallgatós előadáshoz ezt el kell távolítani. Na ilyet egy széles spektrumú grafikus EQ-val nem lehet csinálni, csak paraméteressel. Épp ezért is csak 4 sávos a Neutron EQ-ja, úgyse kell több sáv.
És máris megvan, hogy nagyon fontos a magas minőségű zenehallgatáshoz egy jó minőségű paraméteres eq.
-
5150head
senior tag
Készítettem egy leírást h hogyan lehet aviból bootanimációt csinálni. Cikk a blogomban.
-
Zolesz007
őstag
Hello! Aki ismeri a call meter ng programot, telenor okostarifahoz akarom beloni. sikerült is, ket tarifa 20asok kivetelek, amik mennek 2 es tarifaba...
eddig szép es jo, de van családi csomagra egy szám, öt mindkét tarifabol ki kéne zárni. ezt lehet?
-
Linkin
senior tag
aki go launchert használ és frísítette annak mik a tapasztalatai olvastam olyat hogy belassult stb
-
kristof83
aktív tag
Létezik olyan program amivel az iTunes-ból tudom szinkronizálni a zenéimet Androidra??
WP7-re és Blackberry-re van ilyen program, de Androidra nem találtam.
-
aggleány
addikt
válasz
hodostamas #14701 üzenetére
Érdekes, éppen Tőled akartam kérni.
Persze, jó az ingyenes, nincs nagy különbség a kettő között, és akkora a szundi gomb, hogy még én sem nyúlok mellé félálomban.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged