- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
oduszeusz
tag
Úgy néz ki, hogy sikeresen lefordítottam az első progimat
"Calendar Pad 1.4.0"Használjátok egészséggel
-
ben11
őstag
Tud valaki olyan szövegfájl szerkesztőt,amiben be lehet állítani, hogy milyen kódolásban mentse el fájlt?
Köszi!
-
hgizmo
csendes tag
sziasztok!
tudtok valami jó BUX részvényeket követő widget-et? Persze lehetőleg free-t -
DemonDani
addikt
GPS Tracker progik között melyik a legenergiatakarékosabb?
Sportypal számításaim szerint 4 órát bírna ki ami számomra rendesen sokkoló
Nexus S az alany... -
supercharley
tag
Felraktam egy Motorola Xoom tabletre(android 3.0.1) 2 új RSS olvasót(a Google Reader már rajta volt).
A PULSE az egyik, és a TAPTU a másik. Mindkettőbe a Google Reader -ben felvett streamjeimet importáltam be. Érdekes módon a TAPTU-ban megjelennek a hírekhez tartozó képek, viszont a PULSE-ban nem, illetve csak azokhoz a streamekhez van kép, amik alapból benne voltak a PULSE-ban. A PULSE-nak viszont szimpatikusabb a kezelhetősége, az egyes streamek rendezhetősége(oldalak). Szóval nem tudja valaki, hogy a PULSE-ban vajon miért nem jelennek meg az általam hozzáadott streamek képei? -
syl5
őstag
"Van bugja azért."
Tudom, olvastam. Egyébként nálam (Blade) nem fordult elő az üzenetes bug, szépen megnyitotta az alap üzenetkezelőt is. Amúgy lehet az a hiba nálatok, hogy a program a full alap üzenetkezelőt keresné, csak Touchwiz, meg egyéb felületek mellett nem találja...
A másik bug sem jelentkezik, de mondjuk ez lehet csak azért, mert ezt a Blade-et semmivel sem lehet rávenni arra, hogy alvásból a bekapcsoló gombon kívül bármire is ébredjen...
-
Jadro
veterán
Van bugja azért. Az üzenetek ikont húzd be a körbe, lefagy.
Mondjuk ez javítható ha beállítod egyénileg az üzenetet arra az ikonra a beállításokban. A másik, meg ha kétszer nyomod a home gombot ( sgs2-n legalábbis) akkor szépen felold.
Ettől függetlenül nekem nagyon bejön a cucc, bár ma reggel mindenképpen először a gyári feloldást kellett megcsinálnom és "alatta" még ott volt ez a lockscreen. Csak úgy állt helyre hogy az agile-t ki/bekapcsoltam.
-
syl5
őstag
Sense 3.0 lockscreen - Agile Lock
Nekem nagyon bejön! Szép, igényes, hasznos és nem utolsó sorban nem olyan gagyi, mint az eddigi lockscreen programok (teljesen gyári hatást kelt)!
-
TRob1
veterán
válasz
supercharley #14579 üzenetére
Blade fórumba meg pont most írta jano_77, hogy többek között ezekre is ezt jelezte neki: GoSMS, GoContact, LauncherPro, AnySoft keyboard... és még egyebekre amiket már nem írt.
Valszeg a Lookout a xar, és nem az összes többi... -
supercharley
tag
Sziasztok!
Amióta androidos mobilt használok(kb. 2 hónapja), azóta fel van rá rakva a Lookout program androidos vírusok ellen(windowson nőttem fel, biztos ami biztos, raktam fel ilyet). Eddig semmit sem jelzett, de tagnap letöltöttem az "app protector pro" magyarított változatát(nem a marketról
), amit fel is telepítettem. A program működik is, de ellenőrzéskor a Lookout azt mondja hogy Malware található ebben a programban. A program magyarítója szerint eddig ilyen jelzés senkitől sem volt, és hogy a Lookout nem is ér semmit. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy szerintetek, tapasztalatok alapján jó ez a Lookout program, ér ez valamit, hasznos ez?
-
scream
veterán
Sziasztok !
Véletlen nincsennek meg valakinek .prc-ben vagy valami dokumentumformátumban ezek a könyvek ?
- Jonathan Stroud - A szamarkandi amulett
- Jonathan Stroud - A gólem szelleme
- Jonathan Stroud - Ptolemaiosz kapujaSajnos sehol sem találtam
-
RootRulez
félisten
Nézd meg a
Startup Auditor nevű programot.
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni van olyan program (app) vagy beállítás amivel meg lehet adni azt, hogy rendszerindításkor töltse be automatikusan a böngészőt és a go contact -ot? Hogy ne keljen olyan sokat várni amikor el akarom indítani.
Előre is köszönök minden segítséget! -
dokee78
félisten
Valahogy meg lehet oldani,hogy a Bluetooth ne csak 115mp-ig legyen bekapcsolva?
-
r4z
nagyúr
válasz
nonames #14564 üzenetére
Talán csak a Galaxy SII tudja, de asszem' van még egy készülék - de a Blade biztos nem tudja. Lényegében egy olyan egyszerű fájlküldési metódusról van szó, mint a Bluetooth esetén, csak ugye sokkal gyorsabb.
Nyugodtan letörölheted az Astro-t, ha kéne később valamire, le tudod szedni a Marketből.
-
nonames
tag
Gondolom a blade nem ilyen. És egyébként az mit jelent? valamilyen közvetlen kapcsolat?
Lenne még egy kérdésem ez lehet egy picit off:
Swedish_S_RLS5_Api29_mod3.2_Full <<----van ez a rom-om (gondolom ismered) Ebben benne van az Astro file kereső és az EsFileexplorer. Mindkettő fájlkezelő ugye talán az Es jobb (ezt mondják) Az az igazság én még most próbálgatom a rom-ot de nekem nem kell az astro s le akarom törölni, csak addig nem míg nem tudom hogy esetleg van-e valami ok arra hogy mind a kettő benne van.(#14562) levi1392
Köszönöm szépen, nem tudod mappákat is mozgat-e vagy egyszerre több fájlt?
-
lvnt
őstag
válasz
nonames #14560 üzenetére
Másodikhoz: Bluetooth File Transfer.
-
nonames
tag
Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy létezik-e olyan lehetőség hogy két wifi-s telefon egymás közt küld oda vissza appokat (más fájlokat) ? /és ha van létezik-e erre program?/
Másik, olyan program is érdekelne ami bluetoot-on tudja ugyanezt de nincs agyonbonyolítva, esetleg ez egy file kezelőn belül legyen.
Köszönöm ha valaki tud valamelyikben infót megosztani
-
Lasy
veterán
telefonkönyvet le lehet menteni pl myphoneexplorer progival minden bejelentkezés nélkül.
Ez nem jó megoldás? -
Mr X
veterán
-
€uro
őstag
Vagy az SGS-hez másodlagos Google fiókot nem lehet hozzáadni?
-
€uro
őstag
Igen, ezt szeretnénk megcsinálni. De előtte le akarjuk menteni a telefonkönyvet. Vagyis szinkronizálni szeretnénk azzal a Gmail fiókkal, amit majd utána kívánunk vele használni.
Ha megcsináljuk a gyári állapot visszaállítását, akkor a telefon megformázza a belső 16 GB-os memóriáját? Vagy onnan is mentsünk le mindent?
-
€uro
őstag
A telefonon már van egy Gmail fiók, de nincs hozzá kódom. A telefon valójában a haveromé, használtan vette, és az előző tulajé a Gmail fiók. Ezért kellene helyette új Gmail fiókot felvenni.
A telefon gyári beállításait akarjuk visszaállítani, de előtte le szeretnénk menteni a telefonszámokat a mi Gmail fiókunkra, hogy ne kézzel kelljen utána visszarakni mindent.
A Market-re nem tudunk fellépni, mert gondolom előtte a telefonhoz kellene hozzárendelni az e-mail címet. Vagy enélkül is fel lehet lépni vele a Market-re?
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Van itt nálam egy Samsung Galaxy S telefon. Google fiókot szeretnék hozzárendelni, felvenni a kapcsolatok közé, hogy szinkronizáljam vele a telefont. Létrehoztam egy Gmail fiókot, működik. Ellenben a telefonnal nem tudom felvenni a Gmail fiókot. Az írja ki, hogy nem tud kapcsolatot teremteni a fiókkal. E-mail címet és a hozzá tartozó jelszót jól írtam be, többször is kipróbáltam. Van wifi-n keresztül internet kapcsolat is, mégsem működik.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond? Mivel próbálkozhatnék?
-
r4z
nagyúr
Ez a progi lényegében ugyanannyit ér, mintha terminal emulatorba beírnád a következő parancsokat:
su
pm setInstallLocation 2Egyébként egyáltalán nem felesleges az Ext, mert ha a FAT részre rakod át az adott programot, sokkal több adat marad a NAND-ban, mintha az Ext-re raknád. Sőt, vannak olyan scriptek is, amik a /data helyére mountolják az Ext partíciót - így 2GB internal memory érhető el akár egy Voda 845-ön is.
-
Lasy
veterán
felesleges az ext particiós, de ki minek hívja minden telefonnál máshogy jelölik.
ha egy romban beleírják, hogy megy az app2sd akkor ott elméletben az ext megoldásra gondolnak, de ha nincsen ext akkor is menni fog neki az átpakolás csak a FAT részre.
marketről egy app.
move2sd enabler (root)
Mint a neve is mutatja ROOT jog kell neki, de utána törölheti is a progit, hiszen csak aktiválta az app2sd részt, és innentől már mehet az menü, beállítások, alkamazások, ér a progit teheti az SD-re. -
r4z
nagyúr
válasz
TazLeacher #14539 üzenetére
Rosszul tudod. Az App2SD az az Android natív scriptje, az ext partíciós megoldás pedig az A2SD(+).
-
-
Breki
veterán
Open Home-t használja valaki?
Egész jól néz ki
-
válasz
Debilon #14526 üzenetére
Cső!
Ritkán látni ilyen őskövületet itt, regiszt. 2002-10-10 .
A hívás kezelő funkciód, hogy van beállítva?
Ha a némítás van aktiválva, akkor érthető, hogy mért nem kapsz SMS értesítést.
Nekem az automatikus elutasítás van aktiválva.
Egyébként ez az SMS értesítés nem automatikus, a T-Mobile-nál be kell kapcsoltatni. -
petipetya
nagyúr
válasz
DonMedve #14515 üzenetére
Megerősítem. 2 napja van 2.3-am, és tegnap óta napi egyszer-kétszer rám csörög egy nyugdíjas, valami Lacit keres.
Lényeg, hogy a telefonkönyvben beállított tiltás nem használ, ugyanúgy bejött a hívás és automatikusan egy csörgés után eldobta a hívást.
Ez nekem nem jó, így már fent is van a dnd call blocker.
-
pockos13
aktív tag
Több hiba is jelentkezett a telefonomban.
Először is töltés után egyfolytában beakart kapcsolni,aksi ki,utána ugyanezt eljátszotta még egy párszor,végül is elindult utána.Következő hiba ,program letöltés közben lefagyott ,most már be se lehet kapcsolni.
Ez biztos valami belső hiba lehet sajnos,és mivel lent vagyunk a balcsin csak hétfőn tudom elvinni a szervizbe.Gondolhatjátok hogy milyen szar telefon nélkül.
-
Az előző hozzászólásból kifelejtettem, hogy a DND Call Blocker 1.2.3 verzió tökéletesen működik 2.1 alatt is, de van egy olyan probléma, a nem fogadott hívásról SMS-t küld a szolgáltató, ha kikapcsoltatja ezt a plusz funkciót az ember, akkor, ha nem vagyunk elérhetők, nem fogunk másról sem tudni.
Nincs tökéletes megoldás a kéretlen hívásokra!
Egy új SIM, vagy egy 9mm Magnum? -
Rickazoid
addikt
válasz
jegenye77 #14496 üzenetére
Nos ha megfigyeled, ha letöltesz, telepítesz, törölsz, majd újratelepítesz egy programot, akkor újratelepítés előtt ismét letölti, tehát nem hinném, hogy van ilyen cache a telefonban, legalábbis a telepítés után biztosan törlődik. Ez csak Android, nem asztali Linux disztribúció, azok cache-elnek a repo-kból való letöltéskor. Nem is nagyon lenne elég hely hozzá a legtöbb telefonban egyébként, a microSD meg ugye bármekkora lehet, egy ilyen megoldás pedig akár GiB-os méretet is igényelhet. Ráadásul mindenkinek nagyobb üzlet, ha nem is létezik ilyen cache és minden telepítés előtt újra le kell tölteni a programot.
-
válasz
jegenye77 #14517 üzenetére
Ha nagyon profin szeretnéd ill., hogy ne kelljen segédprogramot használni, ami a memóriát terheli, a legjobb módszer, ha megszerkeszted a csengőhangjaidat.
Egy kis szakértelmet kíván, de rengeteg beállítási lehetőség van a csengőhang ideális hangzásához. Erre az Audacity hangszerkesztő PC program tökéletesen megfelel. -
válasz
Rickazoid #14516 üzenetére
SE X8 2.1 (Eclair) alatt nincs ez az opció, vagy is én nem találom sehol.
DonMedve
2.1 (Eclair) használom, "felhasználói programok" gondolom DND Call Blocker is felhasználói program.
Elgondolkodtam az állításodon, ezért készítettem egy ellenőrzést, hogy megbizonyosodjak róla. Amikor először telepítettem, akkor működött, de azóta már volt frissítve.
Na az első próba alkalmával valóban nem utasította el a tiltott számot, amin mélységesen megdöbbentem.
Milyen jó, hogy az alkalmazásaimról szoktam mentést készíteni, ezért alkalmazás törlés és egy 2010 decemberben letöltött 1.3.4 verziót telepítettem.
Ez tökéletesen működött Eclair alatt is.
Ezek szerint nem érdemes frissíteni! -
Rickazoid
addikt
válasz
jegenye77 #14517 üzenetére
Én az Increase Calling Ringet használom már egy ideje.. működik.
-
jegenye77
addikt
Tudtok egy olyan alkalmazást amivel be lehet állítani az emelkedõ csengõhangot?
-
BloodRay
veterán
Sziasztok valaki nem tud friss News & Weather (Genie widget) verziót? LG P920-on nincs gyárilag és a korábbi verziók sajnos nem futnak rajta.
-
ovecs
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajanlani olyan INGYENES programot amivel bizonyos bejovo hivasokat (tehat bizonyos szamrol erkezo hivasokat) le tudtok tiltani ? Konkretan 1 szamrol van szo, es szeretnem ha a hivonak mindig foglaltat jelezne.A hivasbeallitasokban csak olyat talatam, hogy minden bejovo hivas tiltasa :S
-
Mr X
veterán
APNDroid mióta fizetős? Most nézem, már nem free. Nem nagy tétel, 135 forint, csak meglepett.
-
basaja
senior tag
hali:-)
tudtok ajánlani valami jó security appot?Olyat ami lezárja a telót,esetleg elküldi az aktuális poziciót is.Az sem baj,ha ingyenes...:-)
köszi -
r4z
nagyúr
Ilyenkor viszont érdemes a "belső" memóriába (valójában az ext-re) telepíteni az alkalmazásokat a jobb futás érdekében (kevesebb helyről kell összevadásznia az adatokat rendszernek).
A natív App2SD-t viszont ki lehet bővíteni root nélkül is, idéznék a Desire topik első hozzászólásából.
Mi az a "pm setInstallLocation X" parancs?
Ezzel a módszerrel lehet az összes alkalmazást a memóriakártyára áttenni Android 2.2 alatt. Root jog nem kell hozzá. Az Android SDK-nak fent kell lennie a számítógépeden.
a) Csatlakoztasd a készüléket a számítógéphez, a Settings >> Applications >> Development menüben engedélyezd az USB debugging-ot.
b) Nyisd meg a parancssort, és navigálj az Android SDK tools mappájába (x:\android-sdk-windows\tools). Újabban a platform-tools mappa használatos.
c) Írd be a következőt: adb shell, majd nyomj entert.
d) Ha megjelenik a "$" jel, írd utána, hogy pm setInstallLocation 2, majd nyomj entert.
e) Ha megjelenik a "$" jel, húzd ki a kábelt és indítsd újra a telefont.
f) Rakd át az appokat (widgeteket és billentyűzettel kapcsolatosakat NE!) a memóriakártyára a Settings >> Applications >> Manage applications >> *program neve* >> Move to SD card gombbal.
g) Ha az áthelyezésekkel végeztél, állítsd vissza az eredeti állapotot a pm setInstallLocation 0 paranccsal (a procedúra ugyanaz, mint a fent leírt).
(Köszönet a leírásért pzoley-nak!)
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Suzuki topik
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged