- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
Fireman67 #15092 üzenetére
Főképernyő... Megvan? Na akkor most lépj be a menübe. Sok kis ikon. Megvan? Na akkor most nyomd meg a menü gombot, felugrik egy lista, mit tudsz tenni. Alul. Megvan? Ott az első menüpont lesz a nekünk való, lesz egy lista, és ott kell lennie a Skype-nak! Megvan?
Nálam a menü gomb a jobb felső sarokban a vissza gomb mellett van (három vonal egymás alatt). -
Fireman67
aktív tag
Tudom, hogy vén hülye vagyok, de a Skype-nak nem kellene valamilyen indító widgetének lenni? Feltettem a magyarítottat - áldott legyen a neve készítőjének - de telepítés után klasszul bejelentkeztem, még ment is, aztán kilépés után "elveszett"...
-
ArchElf
addikt
Nekem is nyűgöm van a skype-pal, tud segíteni valaki?
AE
-
RootRulez
félisten
válasz
gaborh #15073 üzenetére
A félreértések elkerülése érdekében: Természetesen lehet a rootolás garancia vesztésre ok, de ha vissazcsinálod, akkor nincs ilyen... Általában mire nézegetnék, hogy volt-e rootlva, addigra már rá is húznak egy új rendszert, hogy kizárhassák a szoftveres gubancot...
2.1-nél és alatta okés a z4root.
Bár ez készülékenként változhat... Nálam PL DEFY-on 2.1 2.51-en már nem ment azzal , oda már kelett a SuperOneClick
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. nekem meg olyan gondom lenne a skype alkalmazással hogy csináltam egy uninstalt majd mikor ujra telepitettem volna azt írta ki hogy nincsen elég hely a meghajtón. galaxy tab telorol lenne szó. több gb szabad hely van. esetleg valakinek ötlet?
-
kripo666
csendes tag
38adszor is: uninstall-marketbôl letölt (205ezres letöltés-gondolom ez AZ)- aztán egybôl install.
Elindítom-belépô-tovább-tovább (közben látom'hogy galaxy Tab OK)- tovább végig.
Hívás, de nem ajánlja Fel a videóhívást, mint a pc-n, engem sem látnak én sem látok.
Pffffff
Rohadjonmeg -
kripo666
csendes tag
38adszor is: uninstall-marketbôl letölt (205ezres letöltés-gondolom ez AZ)- aztán egybôl install.
Elindítom-belépô-tovább-tovább (közben látom'hogy galaxy Tab OK)- tovább végig.
Hívás, de nem ajánlja Fel a videóhívást, mint a pc-n, engem sem látnak én sem látok.
Pffffff
Rohadjonmeg -
Breki
veterán
factory reset után a sim kártyán lévő telefonszámokat vissza lehet tölteni vhogy?
-
kripo666
csendes tag
Üdv! ..bocs, hogy visszakanyarodok...
Valakinek sikerült már úgy feltölteni AZ új skype-t androidos tab-ra, hogy mûködjön a videó is???
Köszi -
default.
őstag
sziasztok. lenne még egy kérdésem.
kaptam egy névjegyet a telefonomra sms-ben, és a következő jelent meg, mikor megnyitottam:
BEGIN:VCARD
VERSION:2.1
N;
CHARSET=ISO-8859-1;ENCODING
=QUOTED-PRINTABLE:A
stb stbha én küldök névjegyet, szintén valami hasonló marhaság jelenik meg a címzett telefonján.
vajon mi lehet a gond? tapasztalt már valaki hasonlókat ?(Android 2.2.1, HTC Wildfire)
köszi előre is!
-
|AP|
veterán
Olyan appot keresek amivel egy alkalmazást állandóan "ébren lehet tartani".
Konkrétan Go launchert és Go dialert használok és azt szeretném, ha a Dialer sosem záródna be, tehát mindig azonnal betöltődne. A Go launcher beépített feladatkezelőjében van app lock, de itt csak a Go contacts jelenik meg, a dialer nem. -
flash-
veterán
kérlek ajánljatok valami jó remote megoldást amivel lehet androidos telefonnal kezelni a számítógépet.
programozható billentyűk és igy a fotelből el lehet inditani egy zenelejátszót vagy egy filmet.
melyiket tudjátok ajánljani? -
oli.98
tag
Az androidos Google Voice ugyanarra jó, amire a számítógépen nemrég megjelent? Mert ha igen, akkor minek kell neki jó sim kártya (olyan kártya van a telefonomban amire egy évig nem tettem pénzt és ezért nem működik).
-
Fireman67
aktív tag
válasz
RootRulez #15012 üzenetére
Köszönjük "RootRulez" az újabb "embernyelvesítést!
Sajna, a mi kis világnyelvünket rendszeresen kihagyják a fordításokból.
Falra tudnék attól mászni, hogy törvény ugyan írja elő, miszerint a nálunk forgalmazott termékek mellé kötelező a magyar leírás de ez szinte alig érdekel valakit.
De kis hazánk szorgos nyelvtudó fiai időről időre javítanak a helyzeten! -
bok92
addikt
schawo, levi1392,RootRulez köszönöm szépen!
-
RexpecT
addikt
Valaki játszik az Order & Chaos Online-al?Gondolkozok, hogy meg kellene venni
.
-
RootRulez
félisten
Van ingyenes változata és fizetős is.
Nem hülyeség, szoktam YouTUBE-on filmet/sorozatot nézni és sokszor olyan van fent, ami 10 perces részekre van vágva. sokadik alkalomnál kivan a >#&&@#om, hogy nem dögölhetek nyugodtan, miközben nézem...
-
bok92
addikt
Üdv!
Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de tudnátok olyan appot, amivel tudnák pcn megállítani egy filmet, vagy valamit elindítani a telefonnal..Tehát valamilyen wifi egérszerűségre gondolok....Ötleteket várom!
-
sqpp
őstag
még 1 gyors kérdés ha wifiről netezek és levan tiltva az adatforgalom miért nem enged letölteni a marketből?:S
mert ha meg feloldom jönnek a nagy számlák. -
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15021 üzenetére
dehogy öltem meg.xDDD
működik. minden.
csak amikor rakni akarnék rá 2.3-as ginger-t akk csinálja -
Csapi007
veterán
válasz
CoolBoy323 #14978 üzenetére
Az hogy ezek nem widgetek. A te progid se tud togglw widgetet csinálni egyszerre a kettőhöz.
Más: SmartKeyboard használóktól kérdezem, hogy lehet-e olyat hogy két nyelv van benne, de nem akarom látni alul a nyelvválasztó gombot hanem csak gesture-al váltanék a nyelvek között.
-
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15019 üzenetére
már rég visszavan
de am most visszaraktam a gyárit se updaterrel aztán újra nyomtam egy flash-t meg rootot meg mindent -
atillaahun
veterán
És mért nem állítod vissza a biztonsági mentést?
(#15018) ERPY
Hát attól, hogy mindkettő be van kapcsolva egyszerre, csak az egyik lehet aktív, bár gondolom ezt te is tudod. Most végülis minek a függvényében akarod váltogatni őket? Még mindig nem értem.(#15020) sqpp
Na asszem el kell mennem lassan aludni, ezt már annyira se értem mint az előző kérdést. -
ERPY
őstag
válasz
atillaahun #15010 üzenetére
A tervem az lenne, hogy vagy egyik, vagy a másik menjen, és ne egyszerre a kettő, és erre kellene valami profil alkalmazás.
-
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15016 üzenetére
most mondom hogy fontos hogy elérhető legyek
-
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15013 üzenetére
nemigazán pörög. 2óramúlva irnnak.:S nekem meg fontos hogy elérhető legyek.
hogyne csináltam volna .xd hülye nemvagyok azért
a biztonság az első.xd -
atillaahun
veterán
Most nézem csak, hogy factory reset ROM flash után?! Az má milyen? Szerintem elég lesz az előtte is, utána nem szokás wipe-olni. Egyébkét ott a fórum amit linkeltél, csak úgy pörög, miért nem oda írsz?
Biztonsági mentést gondolom nem csináltál. Akkor csak rakd újra úgy a ROM-ot Recoveryből SD-ről, hogy semmit nem csinálsz se előtte se utána. Ha változatlan töltsd le újra hátha hibás a fájl. Másik SD kártyával is érdemes lehet még esetleg próbálni ha nagyon makacskodik.
-
RootRulez
félisten
Elkészült a
Widgetsoid2.x honosítása...
Lessétek, töltsétek, használjátok!
-
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15010 üzenetére
http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=2107
-
ERPY
őstag
válasz
atillaahun #15003 üzenetére
Az aláírásomban ott van. Amit írsz az minden androidon így van, mivel a wifi priorítása az erősebb, ha pedig az nincs de van net akkor átvált rá. Az én kérdésem más.
-
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15007 üzenetére
Angolal úgy hogy ink kezdő.
Se-portalon volt 2.3as mini pro romon olvastam hogy minden működik mostmár az 5megapixeles kamera is azért szedtem le. bejön a revovery persze.de ha csinálok factory resetet is ahoyg írják egyszerűen nem bootol:S
mindent leírás alapján csináltam -
atillaahun
veterán
Igen másodszorra már megláttam, bocs. Angollal hogy állsz? Esetleg Modaco vagy XDA? Hátha ott aktívabb a telefon topicja. Az a baj most látatlanba így én se tudok rá sokat mondani. Honnan szedted le? Leírás volt hozzá? Hibaüzenet volt közbe, bármikor? Melyik résznél fagy be? Recovery bejön?
-
sqpp
őstag
válasz
atillaahun #15003 üzenetére
Tudom de az a telefon topic már rég nemél. 2éve irtakbele.xD vgy több.
És a forrás az megvan mondom voltmár fent csak egyszerűen nemindultbe.pedig volt rá olyan megoldás is hogy reset factory (full wipe) megcsináltam de ugyanaz volt -
atillaahun
veterán
Milyen telót és op rendszert használsz? Nálam Blade-n 2.3-mas főzött romon alapból működik így a wifi és mobilnet váltogatás. Mindkettő be van kapcsolva. Ha van wifi azon lóg, ha nincs átvált mobilnetre, ha megint van wifi visszavált. Azt hittem ez egységesen így működik minden Android alatt.
Nálad abszolút nem vált magától semmit? -
aggleány
addikt
Sajnos én romolásban nem tudok segíteni, olyasmit nem szoktam csinálni. Azért lehet, hogy érdemes lenne megnézni az oldalakat, lehet, hogy valahol le van írva a válasz a problémádra, ha már más is belefutott, esetleg van fent az oldalon olyan valaki, aki tud segíteni. Az ilyesmihez pl. Lasy is nagyon ért.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy ruhás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest