- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
dokee78
félisten
De minden mást enged megvenni.
Megnéznéd neked engedi-e? Volume Control+ Pro
Ez milyen pénznem:W1.000 -
ertz
aktív tag
Köszönöm, ez is valami... de olyan kéne, ahol akár a legújabb könyveket is megvehetem pénzért, aztán letölthetem a készülékre. Ennél a programnál ebből a 2 feltételből 0 teljesül.
Értem én, hogy torrent... de tényleg nincs erre manapság Magyarországon egyetlen legális eszköz/szoftver/áruház sem? -
-
domerator
veterán
Elmondom.
A szolgáltatói hangpostát neked kell jópénzért visszahívni, ha pedig a telefonodon lenne a hangposta, azt költségmentesen meg tudnád hallgatni. A hívónak meg olymindegy, mert fizet az üzenethagyásért is, meg akkor is ha a lokális üzenetrögzítőre beszél(ne).
Hát ezért.
-
xSide
őstag
Külföldi fórumon ezt a linket találtam a problémádra:
dhd-proximity-sensor-recalibrator
A blédemen kernel támogatási hibával léptet ki...
-
atillaahun
veterán
Igazán nem akadékoskodásként, de mért lesz az neked jó, hogy majd a nagy lapát füleiddel megtapicskolod a kijelzőt, és lerakod a hívást?
Egyébként az én tippen a szervíz kódok lennének, ha a beállításaid között nincs ilyen.
(#26868) helixP
Válts át a rétegek között mondjuk műholdas, de inkább terep alapú nézetre.
Vagy költözz el a belvárosból, mert úgyis csak ott van 3D. -
Foose
addikt
Háát,ez az android rendszeres dolog nem csak az én telómon van,mindenki ezt használja ugye,akinek androidja van... Hál istennek garis,de tudod már idegileg ki vagyok,hogy kb 3 hónapja vettem,és már szervízbe vigyem? Nemrég vettem Lg Optimus One-t,1 hónap után meghalt a kijelző,akkor is sík ideg voltam,hogy 1 hónapot bírt a telóm,és már szervizeljem. Megcsinálták,el is adtam rögtön. De akkor most ezzel is rögtön szervízbe menjek?? Agyvérzést kapok... Nem is beszélve a hetekről,amíg szervízben van a teló.
-
Foose
addikt
Na akkor látom,nem hisztek nekem,hogy veszettül kímélve van a telóm. Fent van az android assistant pár napja,mindjárt írom,mi mennyit használ az előbb említett prgi szerint. nem használok sok widgetet,és első perctől ki van kapcsolva a szinkronizáció. Pontosan ezért nem értem,miért merülök ennyire. De persze ha szervízve viszem,ezeket hiába fogom ott elmondani... Szóval,a Go launcher használ legtöbbet: 6,89%; aztán a köpönyeg.hu widgetje használ 1,42%-ot,a többi ezek után mind 0,7% és attól kevesebb...
-
Foose
addikt
Nekem annyira merül,hogy naponta többször kell töltenem. (főleg ha melóba megyek,mivel bizt. őr vagyok,éjszaka is használom) Ha melózok,szoktam telefonálni,mert ingyé hívom a páromat,de mostanában ez is csak "napi" max 5-6 perc. Játszok a telón itthon is,melóban is,ez szerintem napi szinten olyan 2órát. Netezek vele (csak 2G-n) [akkor használok 3G-t ha valami nagyobb cuccot akarok leszedni gyorsan,annak befejeztével vissza 2G-re] naponta mittomén 3-4 órát,de nem egyszerre... Na így töltöm én naponta akár 3szor is...
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
kiprobálom,köszi.
egyébként igen,mindegyik szolg. kiadja fél/egy év pihi után a számot ujra.
(megnéztem az egyém a piroslámpa.hu-n szerepel,igaz egy 5 éves hirdetésben,de az emberi hülyeség határtalan ugye...ráadásul 1-2 majdnem kuncsaftol meg is kérdeztem,és 2-3 évvel ezelötti blikk-ben is benne van,többször is)
-
ertz
aktív tag
Igen én tabletet tervezek majd venni... nyilván akkor már nem 23ftért lehet majd megvenni, de így megvettem volna most több appot is amit nem engedett.
Úgy néz ki a helyzet ugye, hogy megvenni sem engedi, ha a market szerint nem jó hozzá a telód, legalább a pénzt se veszik el érte... de akkor is. Valahogy nem jó rendszer ez. -
dokee78
félisten
-
viztelen
tag
köszönöm a segítőkész hozzászólásokat, nem voltam elég konkrét
Erre a 'pöcögtetős' némításra egy példa:
A telefon benne van a zsebemben, csörög, nem akarom felvenni (beszélek valakivel, vezetek, ... ), rákopogtatok a telefonra és lenémul. Tehát pont az a lényeg, hogy nem kell elővenni, a hangerőlevétel meg az egyéb érintőkijelző-nézést igénylő dolgok ezért nem felelnek meg.remélem így már érthetőbb a kérdéskör
-
xSide
őstag
Szerintem sem kell más hozzá a Google térképen kívül.
Elveszi a gyerek telóját, beállitja rajta és akár a neten, akár a droidon bármikor megnézheti az aktuális helyzetét.
A pingelés nem mindig működik, de cellainfo alapján is betájol és automatikusan rögziti a helyeket ahol jártam:Azt, hogy más helyeit megnézzem még nem jöttem rá, de az adott helyzete mindig látható:
-
fatal`
titán
Ja értem. Inkább szűrjön hosts fájlon keresztül, mert ha net kell egy játéknak (vagy egy appnak, ami méggyakoribb) akkor ez elég gáz.
(#24972) half 333: Nem kompatibilis, ki is írta nekem az nap. Persze warezzal megoldható de az itt tiltott.
(#24975) magyar777: Ha megveszed, akkor elvileg, ha netre kerül a telód és be vagy lépve az accoddal, akkor letölti rá.
-
-
TRob1
veterán
Nekem nincsenek vackok a telefonon, mert minek, olyanok vannak amiket használni is szeretnék.
Azt meg legkönnyebben a Home-ról érem el, szépen szelektálva, és nem az appdrawerből ömlesztve (valszeg ezért nem lesz soha rohadtalmám se
)
ui: Viszont így meg már nem egyértelmű ez a mondatod: "a dockban annyi változás van, hogy konkrétan annyi ikont raksz bele amennyit akarsz és nem kell ikonokat keresgélnek,"
Most akkor dockba jó pakolni hogy ne kelljen keresgélni appdrawerben, de home-ra meg nem jó, mert jobb keresgélni appdrawerben?
(Nekem ez kicsit ellentmondás, de lehet rosszul értelmezem
)
-
ux1
addikt
+1
Én Blade-en próbálgattam mindig is a GoLauncher-t, bármit állítok nem pörgős. Akad stb... Nagyon tetszene, de ettől hülyét kapok. Amúgy készülékek válogatják , hogy melyik launcher pörög rajta a legjobban...
AdwEx-ben akár saját magam által rajzolt dock-om is lehet. Nem kell témákat töltögetni, anélkül is beállítható jónéhány gfx tuning
Persze mindenkinek egyéni ízlés kérdése, hogy mit használ...
-
TRob1
veterán
Próbáld ki a Go-t egyszer úgy is, hogy kikapcsolod a Haladó beállításokban a Magas minőségű megjelenítést, változik-e a sebességérzeted.
ui: Egyébként appdrawer-ben majdhogynem szinte sosem vagyok, úgyhogy számomra az ottani sebesség kb. a leglényegtelenebb dolog minden Launchernél.
-
TRob1
veterán
Persze ezeket a Go is tudja... ingyen.
(Ha lesz 22-ért az ADW akkor meggondolom a vásárlást, de csak talonba, mert a Go-t nem cserélem le míg nem muszáj
)
(#24657) porse:
Ezt meg hol kell nézni? Mert én azt látom hogy
LP INSTALLS:
5,000,000 - 10,000,000GoLEx INSTALLS:
10,000,000 - 50,000,000 -
lecsoo4
tag
ja elnézést. akkor neked/nektek köszönöm
most megúsztam egy szervizeltetést...
no de még van kérdésem:
múltkor írtam ide, hogy milyen jó lenne xperia 4sarkos kezelőfelület... kaptam is választ, sikerült is feltenni az xperia active launchert, de az hibásan futott. nem lehetett widgetet kitenni. a kérdésem az lenne(tudatlan vagyok nem ér nevetni!): ezt az androidot nem lehet úgy telepíteni telóra, mint mondjuk pc-re a windowst? lenne pc-n egy telepítő, usb kábel rá a telóra, és akkor go?! -
CrAzY88
aktív tag
Köszönöm mindenkinek
Tudtam, csak nem sejtettem
Azaz hogy elfelejtettem hogy van ilyen lehetőség, mert sosem használtam.
DE sajnos nem mindenhol van kolbászból a kerítés, következő a probléma: nem a saját wifi-met használom, mert nem nagyon van.Viszont a szomszédét annál inkább.
És eddig nem sikerült összekötnöm a Spica-mat on air a géppel. Én vagyok buta az ftp-hez, vagy így nem is lehet két különböző ip-ről?
-
s7evcsenko
addikt
Ha a telefonon is rossz mail-címmel jelentkeztem fel, akkor megütöm magam...
Asszony elment itthonról, úgyhogy kicsit pihen a dolog.
Azért köszi.Még valami:
Hogy tudok a marketen felhasználói fiókot változtatni?
Mondjuk, ha most az én telómmal fel akarnék lépni asszony accjára? -
Apaxp
senior tag
"ja, olyat én se látok az érdekes naptárak között hogy időjárás előrejelzés."
Gmail /naptár és a bal oldalon középtájon saját naptár jobboldalán nyíl beállítások. Megnyíló új ablakban bal felső általános utána hely megadása, majd Lakóhelynek megfelelő időjárás-jelentés megjelenítése és itt C° vagy F° kiválasztása.
Csak azt nem tudom hogy a telón nekem miért nem jelenik meg szinkronizálás után. A Gmail naptárban megjelenik.
Aktív témák
Hirdetés
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest