- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Analóg fényképezés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
A Box appal hogyan tudok a telefonomról egy mappát feltölteni? Egyelőre csak azt a megoldást látom, hogy egyesével jelöljem ki a fájlokat.
szerk: Most látom, hogy ez nem megy
Egyébként próbáltam sugarsync-cel, 1 db 1.6 TB-s könyvtárat szinkronizálni wifin (kb 1000 file), 5 óra után járt 1 TB-nél. Azt hiszem marad a dropbox...
-
RootRulez
félisten
-
XP NINJA
őstag
ez mi? nem értem mire jó és hogy mi ez [link]
-
RootRulez
félisten
Innen töltsétek itt tuti az igazi market link van. Olvastam, hogy egy csomó spam, reklám, akármi utánzat született az utóbbi időeben róla.
Nehogy valami x@rt telepítsetek fel.
Jim74 Örülök, hogy tetszik.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Gyári rootolt ICS alá szeretnék berakni "Power Control"-t a notifikációs menüsávba.
Meg lehet csinálni az Elixir, Extended Controls, Notification toggle appokkal, de még a Widgetsoid-al is, de nem jöttek be. Vmi más? Esetleg ami nincs Marketen, hanem egy jó kis XDA moddolás?
-
Bavid
senior tag
válasz
CoolBoy323 #36082 üzenetére
Milyen 2 verzió?
Nálam csak egy van...
F-ECT$: El lehet vele szórakozni, inkább csak ha van 5-10 szabad perced, egyáltalán nem nehéz, lehet a videóban annak tűnik de nem az.
-
313313
addikt
Tud valaki valami programot ajánlani, ami kijelzi a futó programokat(rendszert is) és azok mennyire terhelik a processzort?
Valami elszállt telefonba, 2-2,5 napos készenlétből lett 10-12 órás o.O -
L4mie
veterán
válasz
atillaahun #36080 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
L4mie
veterán
sziasztok, következőt keresem:
Olyan app, ami a naptárat szinkronizálja exchange-el, de nem csak a naptári bejegyzéseket, hanem a feladatokat, teendőket is, és csörög, szól amikor kell. -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Én egy olyan alkalmazást/weboldalt keresek, amivel nyomon követhetem alkalmazások frissülését. tehát pl van egy lista én ide berakom, amik engem érdekelnek és ha az frissül a listában kijelöli, előrehozza, akármi, csak jelezze...
Azért kell, mert sok programot honosítottam, és jó tudni, ha frissül valamelyik mert akkor annak a honosítását is frissítem. Ha a telepítve lenne mind, akkor a Market azonnal szólna ez oké, de nincs kedvem soksoksok programot fölöslegesen a tartani a telón.
Szóval van ilyen alkalmazás(okat) figyelő alkalmazás/honlap, tudtok ilyenről?
Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
Jep, van párféle, nézz szét a táblázatban.
Nem az enyém a legfrissebb.
-
(jan)
őstag
RootRulez: Zeam-ból van magyar verzön ?
-
KTU
addikt
válasz
stvnppp #36060 üzenetére
esetleg a Paper Camera most innen ingyen!
-
rtzmp
aktív tag
válasz
petipetya #36058 üzenetére
én így értettem: ma megköti a szerződést és berögzít egy eseményt június 27.-re (fejben hozzáad 3 hónapot), hogy ez le fog járni. Majd reminder-ket rögzít hozzá, előtte 1 héttel, egy nappal, tetszés szerint. Ez így elég egyszerű megoldás. Alap eszközökkel megoldható.
De, hogy legyen egy olyan megoldás is, ami a kérdés volt, a play-n a "contract" szóra rákeresve pl. ez feljön: Contract Notice Alarm
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Melyik az a program, amivel olyan képeket lehet lőni, mintha régiek lennének? Múltkor volt cikk is róla a mobilarenán, de nem találom. Eddig csak iphone volt, most csinálták meg androidra.
Üdv
István -
kavics325i
őstag
válasz
kavics325i #36057 üzenetére
Bár most, hogy eszembe jut a fiamnak a szolfézs és a zongora kezdés előtt is jelez 20 perccel és mielőtt vége is jelez 20 perccel. A 20 perc tetszőleges
#36058) petipetya jelezni jelez csak szerintem nem lehet be állítani, hogy különböző legyen a kezdés és a lejárati időnek az emlékeztető jelzése -
kavics325i
őstag
válasz
petipetya #36054 üzenetére
A biznisz kalendárban be lehet napi és heti előtte figyelmeztetést állítani és amikor kitöltöd akkor azt is írod hozzá nem nagy plusz munka. Bár lehet, hogy a lejárati eseményt kell be vinni. De mondjuk ha be írod az eseménybe, hogy ettől eddig tart és beviteli időpontnak a lejárót adod meg akkor úgy biztosan működik
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #35984 üzenetére
Köszönöm.
Részemről befejeztem az offot, sorry. Sajnos nem jól tűröm, ha támadnak, olyankor hajlamos vagyok megvédeni magam.
-
volvoguy
addikt
Udv! Elixir2-nel a Notify ikomokat lehet valtoztatni skinezni mert az alap nem jon be...hol lehet a stilust atallitani?
Koszi udv!
-
gyuszmó
őstag
Üdv kollégák
Egy olyan progira lenne szükségem amit be lehetne állítani,hogy ha pl.03.27.én kötöttem megállapodást egy ügyféllel és az 3 hónap múlva lejár akkor figyelmeztet előtte X nappal,hogy megújítsam.
És mondjuk 20-30 ügyféllel más,más alkalommal történik ugyanez .
köszi -
válasz
junkpod #36040 üzenetére
Köszi. És erről van gyakorlati tapasztalatod is? Mármint, hogy jobb-e, mint az Accuweather? Ha igen, akkor miért? Csak kíváncsiságból kérdezem nem kötekedésből
Dokee78: van mikor szükségem van arra, hogy egy adott helyre vonatkozóan lássam a néhány napos előrejelzést. Ezt szeretném a legegyszerűbben megoldani.
-
dokee78
félisten
Hát már én is leszoktam az időjárás appokról,rájöttem azon kívül,hogy némelyik elég szép,
semmi hasznát nem látom.A Locus Pro már ilyet is tud?
-
Sziasztok!
Időjárás appot tudtok ajánlani? Nem, nem widgetet keresek
, nem kell futnia folyamatosan. Olyan érdekelne, amiben be tudok több helyet állítani és tud néhány napos előrejelzést. De csak akkor nyitnám meg, amikor szükségem van rá. Accuweatherről mi a vélemény?
Előre is köszönöm.
-
(jan)
őstag
Apropo időjárás... idokeppel akkor most mivan? fejlesztik mar hozza a rendes progeszt ?
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #36029 üzenetére
Időjárás előrejelző egy backup appba? Miva?
Nem ittál eleget?
Tedd fel a Go Weather-t (vagy bármelyik további fos időjárás appot), csinálj róla egy szkrínsátot mikor épp a neked megfelelő időjárást mutatja, és már is van backupod az időjárásról. Aztán ha vissza akarod állítani, csak beállítod háttérképnek és kész is (többen azt mondják úgy is, hogy azért használják mert jól néz ki, hát így ugyanúgy fog kinézni, csak mindig a számodra megfelelő időt mutatja majd
)
-
TRob1
veterán
Nah a múltkor említett
Go Backup felkerült a Play-re (Marketra) is.
A 2 akkor felmerült problémára: Egyik köv. verzióban lesz Call Log Backup is (eleve tervben volt), és lesz felhőbe mentés is (azért kell az account)szerk: Illetve már másnap Play-es lett
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok nekem ajanlani olyan tavoli asztal progit, amivel az egyik Androidrol tudom a masik Androidod vezerelni? Ugy mint a TeamViewer a PC-nel.
Kosz, elore is! Udv, Tomi -
dokee78
félisten
Nekem is újdonság,hogy kijelentkezik.
De uninstallálom és felrakom újra. -
dokee78
félisten
Nem tudjátok,hogy a Dropbox kliens,miért jelentkezik ki egy idő után?
-
Mr X
veterán
válasz
littlelion21 #36012 üzenetére
Go SMS, Handcent SMS-ben van ilyen funkció.
-
littlelion21
addikt
Létezik olyan alkalmazás, ami bejövő üzenet esetén feléleszti a kijelzőt? Tehát nem kell semmi más, csak annyi hogy "felkapcsolja" a kijelzőt.
Mr X: köszönöm
-
oxox
addikt
Nem vált be
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van a NoLED-hez hasonló app, ami szintén vizuális értesítést ad a képernyőn keresztül ha nem fogadott eseményünk an?
A NoLED nem jött be...a legtöbb ilyen app meg hanggal figyelmeztet...
Aktív témák
Hirdetés
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest