Hirdetés
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Miért is nem telefonnal veszik fel a filmeket (cipelik azokat a bazi nagy dögöket, mikor zsebmérettel is megoldahtó lenne), "hisz ugyanazt tudja".
Az esküvői fotóst vagy természetfotóst, de még a hobbifotóst se értem, miért kell akkora fényképező, hisz van telefonja is, "ami ugyanazt tudja".
Hogy a sok szélvédőn látható gps-ről ne is beszéljek, meg a gyárilag beépítettekről (hisz manapság mindenkinek van telefonja), "elvégre ugyanazt tudja".
A strandon is inkább azt láttam eddig, hogy az emberek a karórájukra néznek a vízben, és nem előhúzzák a telefont a fürdőgatyából.
Ez csak pár "hülye" példa, de lehetne még sorolni sokáig...És a legszebb, nem értem egyik fentebb nevezett kütyü gyártóit se (pedig jó sokan vannak), hogy miért gyártanak évente milliós tételeket ezekből (és még el is adják!
), ha ugyanezt tudja egy telefon!
Asszem ezek az élet nagy rejtélyei (mint az is, hogy miért van a férfiaknak mellbimbója
)
Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest