Aktív témák
-
domerator
veterán
-
-
gezatata
aktív tag
sehogy sem akarja az igazat
érdekes hogy a mobilon maketben az ár $ jelenik meg MarketEnabler aktiválása után, de ha a mobil webes marketet használom ott marad szép hazánk pénzneme, de a lényeg hogy se hogysem engedi megvennimi ebben a biznisz nekik? igy a külföldiek elitebnek érezhetik magukat, vagy mi érezhetjük magunkat lecsuszotnak?
-
gezatata
aktív tag
Feltettem a MarketEnablert, root jog eleve volt, a bank kártyámat már ismerte a maket régebbről, kiválasztottam T-Mobile USA, marketben megkerestem a Toggle Settings | Profiles - szépen mellé tette a dollárban meghatározót árát, de amikor vásárlásra kerülne a dolog "Ez az elem nem telepíthető az Ön országában"
ugyan ez történt egy német szolgáltató választásánál is
valamit rosszul csináltamúgy tűnk még is TRob1 lesz igaza - költöznöm kell az országból
-
Drenadar
veterán
lehet telefon függő...
SGSII -en simán megcsináltuk (gyári) hogy hozzáadtuk az én accountomat a telefonhoz, marketben kiválasztottuk az én accom, máris felajánlotta a fizetős appok letöltését is, majd utána eltávolítottuk az accot. mindenféle HR nélkül. Persze lehet megint én értek félre valamit.
Én tuti felkötném magam ha egy acc váltástól HR-t kell eszközölni...
de akkor hogy ON is legyek: szerintem érdemesebb előbb kipróbálni
semmibe se kerül.
-
Hogy erre nem gondoltam... Titanium Backup-pal le van mentve az apk és az unlock apk is, csak gunzippelte. Látni viszont nem látja, hogy vissza tudnám állítani, de akkor ha kicsomagolom, elvileg menni fog. Köszi!
atillaahun: köszi, de ha már majd 1 rongyot fizettem ezért, akkor ez lesz, ha működik
Nem utolsósorban van hozzá egy szép fehér skin.
-
atillaahun
veterán
Köszi, és erről a service.jar-os megoldásról hol olvastál? Valami kiindulópont is bőven elég lenne.
(#27851) pethYeti
Megnéztem, de az csak infót ír ki. Szerintem ott nem enged választani semmit.(#27839) R19
Én OnePunchNotes-ot használom. Benne van minden fontos személyi adatom, amit nem tudok fejből, meg a jelszavaim. Automatikusan csinál backupot, amikorra beállítod. És én még Dropbox-szal le is szinkronizálom, így telefoncsere, vagy ROM csere esetén is megmarad minden, sokszor jól jött már. -
-
erikke17
őstag
Nálam 6.0.1 Maps volt, hálózatalapú helymeghatározás meg GPS is ki volt kapcsolva, widget se volt kint, háttérben sem futott Maps mégis szivta az akkut, repült is..... Mai napig nem értem hogy szivhatta akkut ha nem láttam taskkillerben sem, a futó alkalmazások között menüben...
-
TRob1
veterán
Mikor megvettem az első (és egyetlen) androidos telefonom, nyomkodtam kicsit, lemerült (elég hamar annyi szuflával ami benne volt
), töltőre vele, addig olvasgattam, mikor feltöltött, go root, és főzött rom.
(#21225) sssz:
1 hónap? 1-2 óra (férfiaknak)
Ok, írd úgy, csak légyszi legyen olyan írás is benne, pl. miként lehet full backupot csinálni minden alkalmazásodról és adatairól is. Vagy mi módon lehet esetleg 1-2 rendszer által telepített alkalmazást törölni esetleg másra cserélni. És reklámmentesség megoldás is jó lenne (pénz nélkül
)...
-
sssz
őstag
Hmm,,, a 6-7tel fentebb lévő postjából a kollegának nem azt szűrtem le hogy profin nyomná
de ne legyen igazamaláírom, hogy egy hónap alatt tökéletesen el lehet sajátítani mindenfajta moddolást egy adott telefonnál.
én csak azt akartam volna kifejezni, hogy ismerjük már meg a saját igényeinket és a telefonunkat mielőtt olyan dologra adjuk a fejünket amiről a végén kierül, hogy nem is használjuk ki az általa nyújtott lehetőségeket....de ennek ellenére első lépésünk vásárlás után a root volt, mert miért is ne? hiszen mindenki ezt csinálja és akkor biztos nekem is kell
na, de inkább hanyagoljuk a témát, mert ez úgyis örök "vita" köztünk amit már csak mi értünk és valaki ha belecsöppen megint engem fog leszúrni, hogy root ellenes vagyok, holott nem is.
Storms: bocs, mint írtam, nem ellened szólt
más: megkért az egyik forumtárs hogy írjak egy cikket az appokról. lehet úgy fogom megírni, annak tükrében, hogy mi az amit a rootolás nélkül is meg lehet oldani bizonyos app-okkal, ha az ember kicsit körbenéz a marketen (vagy máshol)
Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Gombászkönyvek egyben
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged