Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
arcsi84 #7350 üzenetére
Szia!
Én ugyanezt a konfigot raktam össze a Kingstone ramokkal. Nálam nincsen semmi probléma vele, mondhatnám, hogy tökéletes számomra bár hozzáteszem, én nem igazán szoktam játszani. Aplikáltam a VRM chipekre hűtőbordát, igy gondolom nem is lesz gondja. Ellenben ha játszogatnál is rajta tényleg az újabb Asrock ITX-es lapját ajánlanám, vagy valamelyik A8-as aput, mert kevésbé terheli az IGP-je a gyengécske tápáramkört. Persze ez alapból kisebb játékerővel bír, viszont procierőben alig gyengébb az A10-esnél.
A ramokat 1866-ra lőttem be, mert érzésem szerint magasbb órajelnél sem volt gyorsabb a rosszabb időzítések miatt, viszont az NB freki emelése 2200Mhz-re szerintem sokkal jobban megdobja a memóriakezelést. Persze ezekkel ráérsz ügyködni, ha már belaktad a cuccot. Sok sikert hozzá.
A Scythe Samurai ZZ hűtője egyébként venti nélkül pont befér a táp alá és a táp ventije hűti annyira ami elég neki nálam, Persze ezzel van egy kis meló, mert át kell rá tenni az eredeti hűtőről a leszorító kapcsot. A gyári az szerintem felejtős főleg A10-esnél. -
Vartanus
őstag
válasz
arcsi84 #7350 üzenetére
Az az alaplap felejtős...sokaknak elfüstölt...inkább az A85X-es ITX-et nézd ha mindenképp Asrockot akarsz,azon van már hűtés a VRM-en
A 2400-as ramokkal lefagy a rendszer,mert a Trinity vezérlőjének a 2400 már sok...így nincs fps különbség..1866 és 2133 között nálam olyan 5-6 fps volt a különbség....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest