- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmeister
tag
Linux alatt milyen tapasztalatok vannak A10 5800K-val? Használja valaki Xubi alatt esetleg valaki?
-
greenmeister
tag
válasz
greenmeister
üzenetére
MSI-nél egyáltalán nem utal semmi se CPB-re se APN-re. Ha valaki tudja hogy kell értesítsen már légyszi.
-
greenmeister
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
ki kell kapcsolni a cpb-t??
-
greenmeister
tag
MSI FM2-A85XA-G65 ezt az alaplapot esetleg tudja valaki hogy biosbol hogyan lehet vezérelni? Ami fontos lenne a ventillátor sebességek. Hogyan lehet megadni, hogy mikor és milyen sebességeken pörögjenek? Ugyanis a windowsos progikat nem használhatom ubuntu alatt.
-
greenmeister
tag
válasz
greenmeister
üzenetére
Megválaszolom magamnak. 42 fok a difi nálam. GPU-Z valóban helyesebben, illetve hihetőbben hozza.
-
greenmeister
tag
válasz
Kolev33
üzenetére
Asrock-ot az utóbbi pár évben nem egyet raktam össze. Semmi gond nem volt még eddig egyikkel sem. Mielőtt megvettem volna az új FM2es lapomat rengeteget olvasgattam itt fórumot. Nagy meglepetésemre elég sokatotknak füstölt el Asrock lapja. Emiatt is kicsit elbizonytalanodtam. Hát FM2 fronton kissé gyengécskének tűnnek ezek alapján.
-
greenmeister
tag
A napokban érkezett meg hozzám az A10 5800K egy MSI lappal karöltve. A gyári hűtőjét egy viccnek tartottam ezért elkezdtem keresgélni a neten, míg végül egy vízhűtőre esett a választásom. A kérdésem a következő lenne, IDLE állapotban 36 fokos az APU egység. Max terhelés-nél 45 fok fölé nem megy. A 36 nem túl magas érték hosszú távon?? Nem szeretném ha emiatt tönkre menne.
-
greenmeister
tag
A10 5800K-t alapórajelen mivel lehet passzívan hűteni? Úgyértem, hogy egyáltalán lehet-e?
-
greenmeister
tag
Milyen ram volna a legjobb egy 5800khoz? Amd a85xa-65 a lap.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- EAFC 26
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Path of Exile (ARPG)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Banggood
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- 2. és 3. generációs processzorok.
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest