Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz frescho #7464 üzenetére

A kulcsszó: driver. Tapasztalatom szerint 5 régebbi játékból 3 nem fut AMD-n, 1 nV-n, 1 meg egyiken sem. Ha van AMD Virtum + nV kártyám, csak 1 játékommal nem tudok játszani.

Egyébként ezek az irdatlan feszültségek mennyire növelik meg a fogyasztást és a melegedést? Ahhoz vagyok szokva, hogy 0,9-1,33V között 4.6GHz-ig használom a gépemet (i5-2500K-m volt). Ehhez a Ninja 3-am (az még megvan) elég volt, de nem tudom, ha A10 lesz és tuningolok, meddig mehetek el.

Cthulhu Dawn: Én tök nyugodt vagyok, csak csodálkoztam. ;) 1 kör alatt felmelegszik? És mennyire terhelt a teszt, amelynél ennyi a szabad erőforrás? Mindegy, elhiszem, hogy rendben megy.

SRII: Hosszú ideje gyakorló Intelesként mondom, hogy a Trinity teljesen rendben van játékok alatt még erős VGA-kkal is. Nem a procikkal van a baj, hanem azzal, hogy a melldöntögető userek vesznek egy állat erős VGA-t, aztán nem használják ki annak a képességeit, hanem sírnak, hogy gyenge a proci. Pl. egy középkategóriás VGA-t ki lehet hajtani egy kicsit felpiszkált C2D-vel is, persze nem Doom 3 motorral.

Új hozzászólás Aktív témák