Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
válasz
katt777 #7526 üzenetére
semmit sajna, ez volt a gond? :d , én is és a szomszéd is gyári kész gépet vettünk (szinte egyszerre))anno mind kettőben asrock lapka volt az asszony p5 gépében is ez volt, és mind tönkrement, nekem szerencsém volt mert garanciában kicserélték dobtam rá és asus lett benne azóta több mint 7 éve semmi gond!
a szomszéd és az asszony gépe gari után ment el((miért is ne)) azóta mind kettőben asus van! igaz régi gépek de még mennek.
ezért is ockodom a 25 + - !ezres extrém asrock deszkáktól. de persze attól még másnak nem volt vele gond akkor még jó lehet számára. -
SRII
őstag
válasz
atti_2010 #7520 üzenetére
Csatlakozom, nagyon jó giga alaplapok vannak és minőségiek, kiemelném még az asust is ha esetleg a váltanál.
fm2 re a giga lapja amit előttem író említett, kiemelkedően nagy tudású a proci és a win 8 ra is.ellenben tudom hogy nem ide tartozik de néha elnézelődöm hogy az asrock alaplapok után írnak egy extrém- pro -predátor-meg űrlények meg isten tudja milyen nevet, és az user egyből rákap, nekem volt 2 asrock alaplapos gépem, siralmasan tönkre is ment....semmit nem bírt, és le is égtek
-
SRII
őstag
válasz
andree04 #7512 üzenetére
egyetértek veled , azóta én is rengeteget szórakoztam de nem lett egyről a kettőre jutás, de most elhatároztam magam, és azért veszem elsőnek a táp ház egyéb cuccokat mert még nem tiszta hogy milyen procit is vegyek, vagy lehet szerencsém lesz és mire meglesz a cullang addigra már lehet ki is jön egy két frissebb apu.
de ha most akarsz akkor a10 5800k ra szavazok. 1+ -
SRII
őstag
-
SRII
őstag
válasz
andree04 #7507 üzenetére
szia! szerintem te is úgy vagy ahogy én, vacillálsz, itteni segítségek alapján és a sok fórumozás során az a segítségem hogy már nem sok kell és ha nem sürgős várd meg a 6800k-t vagy vedd a a10 5800k, ha pedig a jövőre is gondolsz és játékra kell egy erősebb karival vagy netán kettővel akkor pedig fx 6300 jó vétel.
de ez mind attól függ mire használnád. -
SRII
őstag
válasz
TaylorPro #7502 üzenetére
És valami info hogy mégis mit bír, mivel játszol mik a határai felbontást illetően.
Gondolom gyors és meg is vagy vele elégedve?
Én mire megjön minden addigra kijön a a6800k vagy még nem tudom milyen procit vegyek, ha megszánnál egy kis infóval akkor nagyon megköszönném, köszi a képeket is. -
SRII
őstag
válasz
atti_2010 #7493 üzenetére
Csalódásnak nem csalódás , de maga a processzor gyengére sikerült..ipg nélkül!
remélhetőleg igazad lesz és a kavier beváltja ígéretét.
Egyik külföldi oldalon épp olvastam hogy várhatóan, ugyan az lesz mint a am sorozatnál, fm1; fm2; fm3; és a kavier a fm3 tokozásba jöhet ki, és a pcie 3.0 -al ddr 4 el már elég nagy előrelépést fog tenni.
De mind mint akkor fog kiderülni mikor már megjelennek.
remélem mihamarabb megjelenik és már tudni is lehet hogy milyen tokozásban teszi mind ezt. -
SRII
őstag
-
SRII
őstag
hali
amúgy sok sok ipg és egyben sok sok tuningról van szó minden hol, minden fórumban, ipg így ipg úgy, ok értve van hogy ipg, de most viszont elbizonytalanodtam amd a10 sorozattal kapcsolatosan, tegyük félre a ipg és a voltal meg fesztel játszó pajtásokat, és megkérdezném konkrétan hogy az amd a10 5800k vagy későbbi 6800k 4 magja mire elég? milyen szinten mozog? és később egy közép vagy felső kategória alját képviselő dvga-val meg tud e egyáltalán birkózni?ha úgy gondolja az egyén hogy jóval megvétel után kevés már az ipg ben rejlő erő.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Pentium I Celeron I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 1.000ft-tól.
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest