-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
thomasrc #17955 üzenetére
Köszönöm a segítséget, pár éve volt előttem utoljára openwrt, és nem rémlett, hogy azzal a kapcsolóval mit állítok, mostmár minden király, mennek az eszközök is, telefon 1200-as linksebesség, asztali gépen ax210-es wifivel közelről 2400, egy szobával arrább 1780/980, szóval elvileg minden klappol, egyedül a wc-n lassabb, viszont mivel két gyári fw-es router meshben ment, nem tudom, nem-e kapott úgy ott nagyobb lefedettséget, és azáltal gyorsabb sebességet, de igazából mindegy is, 180/30 elég oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest