- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
dredjudge84 #6098 üzenetére
hát, sajnos többet igazából nem tudok. Még sose akartam qtorrentet összehozni openwrt-vel.
Nekem a transmission vált be igaz most a feltöltéssel szenvedek, de azon kívűl semmi bajom nem volt eddig vele.Nyilván ez felhasználó függő -
woodworm
veterán
válasz
dredjudge84 #6094 üzenetére
Az utorrent port tesztje megbízhatatlan. Ha a leírt módon elvégezted a port forwardot és elindított kliens mellett egy külső port teszter szerint nyitva a port, akkor túl sok dolgod nincs a tárgyban.
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
dredjudge84 #6096 üzenetére
A luci torrentkezelője nem jó neked?
Transmission? mert annak a portja a 21234 ami nyitva is van.
-
dredjudge84
őstag
válasz
sesomaru1989 #6095 üzenetére
Mindegyikre hogy nyitva
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
dredjudge84 #6094 üzenetére
A port checker mit mond mondjuk a 80, 21, 9091, 21234 portra?
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Így állítottam be, ahogy az alsó kis képen van, de nem megy. Más ötlet?
-
rabbit1975
csendes tag
válasz
sesomaru1989 #6086 üzenetére
Nem csak a transmission a lényeg, hanem a router is, tüzfal stb... és az oldalakta görgetni kell... azt mind kimetszeni?
Csabi
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
dredjudge84 #6091 üzenetére
nézt meg a torrent beállításoknál, hogy nincs-e port továbbitás, vagy automatikus port választás.
OPENWRT-én nézd meg a zóna beállításokat.
Nálam a tűzfal így néz ki.
192.168.1.x-rouer IP cím. A port az a választott port legyen._
Itt is a választott port kell éls a router IP-je.
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Igen, itt megnyitottam de utorrent port teszt szerint nincs nyitva.
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
dredjudge84 #6089 üzenetére
-
dredjudge84
őstag
Ok, akkor irogatom. Még egy kérdés. Hogyan tudok portot nyitni lucin a laptopomon futó utorrentnek? Mac címéhez hozzárendeltem már az ip-t, az ez utánni lépésekről kéne egy kis infó.
Köszönöm!
-
kaciokos
őstag
válasz
dredjudge84 #6087 üzenetére
Hát, a helyedben pedig inkább irogatnám, ha csak nem akarod, hogy boldog-boldogtalan állítgassa a routered, és a tűzfalad kikapcsolása után a számítógéped is... Kedvenccel/könyvjelzővel mi a baj?
-
dredjudge84
őstag
Üdv srácok!
Be lehet valahol állítani luci távoli elérését, hogy ne csak https-en keresztül működjön? Van egy no-ip ddns amit használnék, de nem szeretném mindig elé írogatni hogy https://xxxxx.no-ip.com
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
rabbit1975 #6084 üzenetére
Szia!
Bocsi este már nem voltam gépnél. :/
Igazából ha képmetszővel elküldöd, hogy neked mi van beállítva a transmisionbe a luci felületen, magán a transmission app-ban, meg a transmission-tűfalbeálltásait az már elég lenne. Természetesen amit úgy látsz h bizalmas azt nem kérném el.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
rabbit1975
csendes tag
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
rabbit1975 #6082 üzenetére
Szia!
Letöltés okés bár 50/30 net és 3.7 töltök le lehetne több is... de seedelni abszolute nem seedel vissza semmit.
qtorrentnél ez működik az az érdekes. :/
[ Szerkesztve ]
-
rabbit1975
csendes tag
-
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok!
Transmission beállításban tudna nekem valaki segíteni?
A feltöltés nem működik, akárhogy probálkozom.
Ha lenne valakinek egy kis türelme és átrágni, a beállításaimat azt nagyon megköszönném. -
sesomaru1989
aktív tag
Szia!
1.Telepíted a vsftp csomagot.
2. A router IP cime 192.168.0.1:8081 (ez csak példa) és a 8081 porton megváltoztatot az ftp user jelszavát.
3. Megnyitod az ftp portot. Belső:21 Külső 2221, bár ezt célszerű megváltoztatnod.
Nálam egy forgalmi szabály és egy port átirányitás van.
Forgalmi szabály:Bármelyik TCP, UDP
bármelyik gép felől wan-ben port xxxx forrással
To IP 192.168.10.1, port 2221 in lanxxxx= a választott port
Port átirányitás:
IPv4-TCP, UDP
bármelyik gép felől wan-ben
Via bármelyik router IP at port xxxxxxxx a választott port.
Az X-el jelölt portok ugyan azok legyenek.
Nálam így működik az ftp távolról.
Nem lehet másképpen is csinálni biztosan, rengetek leírás is van róla. Google sokat segít.Ja és VargAlex féle bulidot használok.
-
doberman
senior tag
Egy "zöldfülű" kérdésem lenne:
eddig pc-n futtattam debian alatt a Weewx nevű időjárás szoftvert. A futtatásához elvileg python és webszerver kell. Elvileg ezek is elérhetők openwrt alatt. Konkrétan Vargalex 1.1.7 fut a 3600-on, a repóban pedig látok : python 2.7.3-2, pyusb 0.4.2-1, illetve van több webszerver is - én pc-n momentán apache2-őt használok, de itt többször inkább lighttpd-t vagy a már a luci-t is kiszolgáló uhttpd-t szoktak javasolni.
a kérdés:
a fenti szoftver .deb formátumban illetve .tar.gz formátumban tölthető le. hogy telepítsem?8lnu
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
sesomaru1989 #6069 üzenetére
Sziasztok!
Valakinek vmi tipp miert nem mehet a feltoltes a transmissionben?
-
rabbit1975
csendes tag
-
-
suste
veterán
válasz
rabbit1975 #6070 üzenetére
meg kéne nézni valahogy, hogy az explorerben a REC gomb milyen parancsot küld a kamerának
ha ez meg van, akkor már lehetne hozzá csinálni saját webes felületet, akár a 8081-en is el lehetne helyezni.... -
hudyfiu
senior tag
válasz
rabbit1975 #6070 üzenetére
Nem lehet beállítani mozgásérzékelést? Akkor magától el kellene hogy induljon a felvétel.
-
rabbit1975
csendes tag
Szia!
Bocs, hogy belekotyogok, de van egy hasonló gondom nekem is. Suste féle firmware-em van. Ip kamerát szeretnék rögzíteni a felcsatolt vinyóra. A kamera szofverében be tudom állítani az ftp elérést és működik is, rögzít a vinyóra. DE!! Ez a nyomorult kamera, úgy van megcsinálva, hogy érdemben csak IE explorer alól érhető el minden funkció maradéktalanul. Beleértve a felvétel elindító gombot is! Megnyomom, és elkezdi a képet rögzíteni.Viszont, amint kilépek az explorerből, a felvétel is leáll.Hiába a működő router, vinyó, ftp kapcsolat, ha nem él az explorer, a felvétel sem megy. Más böngészőből még néhány funkció sem elérhető el a kamerán. Olyan, mintha igénye lenne egy élő "gombra" ami a felvételt indítja. A kamera sricam AP001 az ebay-ről való. Több helyen találtam hozzá manual-t, videót, de mindenhol csak ezt az exploreres verzót eröltetik. Illetve van egy wines szoftver a lemezen ami szintén csak az élőképet rögzíti sajátgép meghajtójára. Firmware-t is kerestem hozzá, de még nem találtam. Nem lehetne valami olyan progit installálni a routerre amivel "elindítható" lenne a felvétel? Olyasmire gondolok amit a LuCi-ból lehetne piszkálni, mint a transmission-t. Egy "REC" gomb...Csabi
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #6068 üzenetére
-
válasz
sesomaru1989 #6067 üzenetére
És milyen fw-t használsz? Csak mert, ha vargalex vagy suste féle, azokban "gyárilag" nyitva van a transmission portja, és mivel nincs szolgáltatói eszközöd (HGW), így nincs további teendőd.
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #6066 üzenetére
Szia!
Digi Net 50/30.
Csak egy kábel jön be, ami közvetlen megy a routerbe. PPPOE- kapcsolat.
Hogy Optikai-e azt nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
válasz
sesomaru1989 #6062 üzenetére
Szia!
Milyen DIGI neted van pontosan? LAN net, vagy optika? Van valami szolgáltatói eszközöd is hozzá, vagy csak UTP kábel jön be, ami megy közvetlenül a routerbe?
-
-
bambano
titán
válasz
sesomaru1989 #6062 üzenetére
hogy csinálsz port átirányítást egy véletlenszerű portra? ez engem érdekel...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok!
Transmissionben hol tudom beállítani, hogy a feltöltés is meginduljon. DIGI netem van, de a feltöltés nem akar összejönni. Letöltéssel nincs probléma.
Port átirányítás bekapcsolva
Véletlenszerű port bekapcsolva
Titkosítás engedélyezve.Előre is köszönöm a segítséget.
-
tlac
nagyúr
válasz
bambano #6057 üzenetére
hmm..
root@OpenWrt:~# exportfs -a
exportfs: /etc/exports [1]: Neither 'subtree_check' or 'no_subtree_check' specified for export "192.168.1.0/24:/mnt".
Assuming default behaviour ('no_subtree_check').
NOTE: this default has changed since nfs-utils version 1.0.x
exportfs: /mnt does not support NFS export -
tlac
nagyúr
Elakadtam az nfs-sel, fent vannak a csomagok, futnak a daemon-ok.
root@OpenWrt:~# cat /etc/exports
/mnt *(ro,all_squash,insecure,sync)a gépen pedig ezt kapom:
root@debian:~# mount 192.168.1.1:/mnt/ /mnt/
mount.nfs: access denied by server while mounting 192.168.1.1:/mnt/mit kellene még csinálni, hogy jó legyen?
-
válasz
sesomaru1989 #6052 üzenetére
Bocs, félreérthető ez a hozzászólásom az előző nélkül.
Csak akkor nem működik az 5Ghz-es WiFi, ha kézileg állítok össze egy egyedi kernel konfigurációt (make kernel_menuconfig). Tehát a fordításhoz használt kernel beállításaimban van valahol a hiba. Azt a paramétert keresem, ami hiányzik vagy nem kéne odatenni, ha minden más jó, csak az 5Ghz-es WiFi nem (és nem a PCI-E driver az, mert látja és kommunikál a chip-el a SoC, csak nem tudja rendesen konfigurálni/működtetni).
Ilyenkor nem is igazán tudom Auto-ra tenni, mert nem engedi konfigurálni, hanem magától hullik vissza Auto módra, miután a korábbi csatornát érvénytelennek tekinti, de nincs miből válogatni, mert egyetlen csatorna sem érhető el.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #6049 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget, igyekszek ilyen kábelt beszerezni és hátha sikerűl életre kelteni.
-
válasz
vargalex #6040 üzenetére
Helo.
Igen, WDR4300 és a gyárilag NYÁK--ra épített PCI-E 5Ghz rádió (AR9580).
Lehet, hogy más a gond. Most csak abból következtetek, hogy mikor először megjelent ez a DFS opció a menuconfig-ban, akkor tapasztaltam, hogy enélkül nem működött az 5Ghz-es WiFi. Persze lehet, hogy ez csak egy fura bug volt, azóta nem próbáltam letiltani. A kernel konfigot pedig nem piszkáltam akkoriban, csak még korábban, illetve most futottam volna neki ismét.
Azért gondolom, hogy ez a gond, mert az a hibaüzenet, hogy nem támogatott a csatorna, amit a régi beállítás kér (40-es), ahogy gyakorlatilag egyetlen csatorna sem, csak auto mód mehet, ami kiválasztja a "semmi" listából a semmit, így lényegében leáll a rádió, a Wiki pedig írja, hogy sok 5Ghz-es rádiónak kell a DFS.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
válasz
sesomaru1989 #6048 üzenetére
A soros porttal az a baj, hogy 5V-os, tehát sima soros kábel nem jó, csak szintillesztős, mert a routerek soros portja 3,3V-os. Persze az USB ugyanúgy 5V-os, de ott szerintem minden kábelen rajta van a szükséges átalakító, még sorosból vannak sima passzív kábelek.
A router alaplapján lévő 4 tüske közül a 3.3V-ot többnyire nem kell bekötnöd, erre csak kevés kábel esetén van szükség, ami innen veszi a tápfeszt, a többség az USB portól kapja.
Fentebb írtam, hogy milyen kábel kell, nekem pl. DKU-5 van. A képen nekem is négy eres a kábel, de használatkor csak három van bekötve.
De volt aki CA-42 alapból csinálta, illetve szerintem volt itt biztosan több típus is.
A Nokia Pop Port Pinout alapján a kábelből könnyedén ki lehet keresni a szükséges ereket, csak egy multiméter, vagy bármi más szakadás-vizsgáló kell hozzá, akár egy elem, egy izzó, és két szál vezeték is megteszi.
[ Szerkesztve ]
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #6047 üzenetére
az nagyon szép lesz
Láttam leírást erre a módszerre, de nem egészen tiszta a dolog.
Milyen kábel szükséges hozzá pontosan?
Ugye a roteren 4 pines van, olyan van itthon, a másik fele meg soros port legyen?? -
válasz
sesomaru1989 #6046 üzenetére
Sajnos nem! Ha nem megy a TFTP-s módszer, akkor a rajta lévő bootloader minden bizonnyal nem támogatja ezt, így csak a soros kábeles megoldás marad. Ha van régi CA-42, DKU-5 (esetleg más hasonló is jó lehet) telefon adatkábeled, azt át lehet alakítani pár perc alatt router élesztésre alkalmas eszközzé.
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #6045 üzenetére
Megprobáltam az általad említett módszert (TFTP auto recovery in revision 1.5)
Sajnos a RESET megnyomása és a táp csatlakoztatása után nem gyullad ki az USB és a LAN1 LED.
Vmi ötlet h miért nem?
Ha USB re rakom a gyári roomot, onnan nem tudja magát bebootolni valahogyan? -
válasz
sesomaru1989 #6044 üzenetére
Amennyiben a feltöltött firmware boot-os, úgy könnyen lehet brickelni a routert. Bár elvileg újabb OpenWrt-re már ennek nem kellene felmennie, de...
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #6043 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget.
Eddig ment ez, egy wdr4300 routeren gond nélkül.... Nem tudom ez miért adta meg magát. :/
-
válasz
sesomaru1989 #6042 üzenetére
Szia!
A 1043ND topik összefoglalójának vége felé találsz segítséget a dologhoz, de minden esetre jobban jártál volna, ha előbb kérdezel...
Brickelt router élesztése soros porton, és az ezzel kapcsolatos kérdések
Illetőleg lehet még ezzel is próbálkozni.
-
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Van egy nd1043 nd v2 routerem. Szerettem volna a gyári rendszert visszatenni rá.
Letöltöttem a gyári framework-öt, feltöltöttem, elindítottam.
Sajnos vmiért nem sikerült, a router LED-jei felvillanak majd elalszanak.Safe mód Telneten keresztűl nem sikerült, a PC LAN csatlakozoja nem villog, a gép sem érzékeli hogy lenne bedugva Hálózati kábel.
Van vmi megoldás rá, vagy kuka ?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Próbált és esetleg sikerült is már valakinek egyedi kernel build konfiggal (OpenWRT buildroot-ból "make kernel_menuconfig", nem a sima menuconfig-on belül élerhető néhány kernel build beállítás) működésre bírni olyan 5Ghz-es Atheros WiFi rádiót, ami csak akkor hajlandó üzemelni, ha az OpenWRT menuconfig-ban be van pipálva a DFS (Dynamic Frequency Scaling) támogatás? Találtam a kernel_menuconfig-ban a debug opciók közt DFS-re vonatkozó dolgot, de annak a leírása azt mondja, hogy az egyelőre még nem csinál semmit, csak debug célokból és a jövőre készülve van ott (alapvetően elrejtve) és ugyan úgy nem indul el az 5Ghz rádió, ha bepipálom. Ettől eltekintve minden működik az így forgatott kernellel, a 2Ghz-es WiFi is, ami alapvetően ugyan azt az Atheros driver-t használja (TP-Link WDR4300).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
suste
veterán
válasz
sesomaru1989 #6034 üzenetére
Azt nem értem, hogy a konfigurákás idejére nem tudsz egy pc/tablet/telefon -nal rákapcsolódni?
Beállítás után már nem kell a külön eszköz, ha ftp-re ment (pl routerre).
Online megtekintésre meg úgyis kell valamilyen eszköz..... -
wassermann
addikt
válasz
Itt van valami hasonló, nagyon úgy tűnik, hogy OpenWRT-vel, de a fickó router helyett egy olcsó NSLU2 NAS-t használ: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz
PC helyett egy okostelefon sem jöhet szóba? Kétlem, hogy harmadik eszköz nélkül megúsznád.
-
válasz
Na ez érdekes lesz, nem igazán értem, ezt, hogy gondoltad. Bár van parancssoros felületű böngésző, amit akár PuTTY-ban is futtathatsz, de kétlem, hogy ebből meg lehetne oldani a kamera konfigolását, ráadásul a PuTTY-hoz is PC kell, vagy telefon, vagy akármi... Szóval én ezt így passzolom, mert a kérdést sem értem ezek szerint.
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #6033 üzenetére
Ez eddig okés. De a kamera szoftverét a routerről kellene konfigurálni.
Vhogy úgy mint az mjpg-streamnél.
Ahhoz hogy a kamera konfigját elérjem, kell egy PC, és pont ezt szeretném elkerülni. -
válasz
sesomaru1989 #6032 üzenetére
Szia!
És ehhez mi köze van a routernek, és a firmware-nek? Szerintem ezt a kamera szoftverében kellene beállítanod, mentés céljának megadod a router megosztását, és ennyi.
-
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Egy IP kamerát szeretnék csatlakoztatni egy Tp-Link roterre amin VargAlex féle Openwrt fut.
A lényeg annyi, hogy az IP kamerát szeretném LAN-on keresztül csatlakoztatni a routerre, majd beállítani vidórögzítés, amit egy külső winyora mentene.
Internet kapcsolat nincs ahova szeretném beüzemelni, így az ftp-re való feltöltés lehetséges, ezért marad a külső adattárolóra való mentés.Előre is köszönöm a segítséget.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
bambano #6029 üzenetére
Szia!
A kollégához hasonlóan én is egy scriptet futtatnék, ami a túloldal elérhetőségét ellenőrizné. Akár viszonylag gyakran is, azaz nem feltétlenül cron-ból futtatnám, hanem a script-ben lenne egy végtelen ciklus benne valamennyi sleep-el. A biztonság kedvéért úgy csinálnám, hogy ha x ellenőrzés szerint nem él a kapcsolat, akkor építeném újra a link-et.
Alex
-
bambano
titán
ötletek érdekelnének: hogy detektálnátok, hogy a wifi kapcsolat megszakadt? openwrt-s routerek wifin kapcsolódnak a gerinc felé, és lanon meg helyi wifin osztják tovább a netet folyamatos üzemben.
scriptet kellene faragnom, ami észreveszi, ha megszakadt az uplink és újraindítja.tia
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
Szia!
Esetleg lehet WinSCP-vel is, Windows-os gépről.
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség...
Telepítettem a WDR4300-as routeremre a qMurmur-t (kezdő vagyok)
Szeretném konfigurálni a szervert. Ezt találtam. Ezzel a paranccsal cat /etc/umurmur.conf előhozom a konfig file-t, de módosítás után (szerkezetném a szobákat, jelszó, stb...) nem tudom hogyan kell elmenteniTudnátok segíteni, hogyan kell csinálni? Jó ez a parancs amivel megnyitom a file-t? Ha igen hogyan tudom elmenteni szerkesztés után?
A linuxhoz nagyon gyenge vagyok
Köszönöm! -
Dadan01
senior tag
Üdv
Létezik openwrt alá egy plex-hez hasonló médiacenter jellegű alkalmazás?
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, van egy 1043nd-m openwrt-vel, ill erre dugtam egy xbox-ot viszont megkellene nyitnom 4 portot amit elvileg sikerült is, de még sem bírkimenni a box a netre. Jelenleg így néz ki a 4 port megnyitása:
[link]
Elrontottam vmit vagy a router részről már jólvan beállítva? -
Garsza
veterán
Helló! WDR3500 routerem van, Openwrt van rajta MiniDLNA, Samba, Transmission fut.
A PC -men felvettem egy hálózati meghajtót Win8,1 van.
Olyan gondom van hogy ha le akarok játszani valami filmet a hálózati meghajtóról VLC -vel például nem indul el a film ennek mi lehet az oka?Más: Hogy tudom elérni hogy a Transmission -nal letöltött dolgok automatikusan 777 atribútumot kapjanak?
Mert jelenleg 755 és 644 kapnak és manuálisan kell mindég megváltoztatnom ha valamit törölni akarok. -
anarchic
tag
válasz
vargalex #6013 üzenetére
Szia,
Suste-val konzultáltam délután, BB-vel probalkoztam elég sokat.
Ami képet csatoltam az alapján 180mbit BB vége ez valóban is így van.Visszatöltésre került a te 1.1.7 buildod, Gondolkoztam, hogy felteszek egy AA-t de mivel így átjön a 240mbit nem nyirbálom tovább.
Minél újabb valami, annál kisebb lesz a sebesség?Client connecting to 192.168.1.1, TCP port 5001
TCP window size: 0.13 MByte
------------------------------------------------------------
[156] local 192.168.1.105 port 54038 connected with 192.168.1.1 port 5001
[ ID] Interval Transfer Bandwidth
[156] 0.0- 1.0 sec 26.0 MBytes 218 Mbits/sec
[156] 1.0- 2.0 sec 21.1 MBytes 177 Mbits/sec
[156] 2.0- 3.0 sec 26.5 MBytes 222 Mbits/sec
[156] 3.0- 4.0 sec 26.4 MBytes 221 Mbits/sec
[156] 4.0- 5.0 sec 26.5 MBytes 222 Mbits/sec
[156] 5.0- 6.0 sec 26.5 MBytes 222 Mbits/sec
[156] 6.0- 7.0 sec 21.6 MBytes 181 Mbits/sec
[156] 7.0- 8.0 sec 26.4 MBytes 221 Mbits/sec
[156] 8.0- 9.0 sec 26.5 MBytes 222 Mbits/sec
[156] 9.0-10.0 sec 26.7 MBytes 224 Mbits/sec
[156] 0.0-10.0 sec 254 MBytes 213 Mbits/secClient connecting to 192.168.1.1, TCP port 5001
TCP window size: 1.00 MByte
------------------------------------------------------------
[156] local 192.168.1.105 port 54040 connected with 192.168.1.1 port 5001
[ ID] Interval Transfer Bandwidth
[156] 0.0- 1.0 sec 21.0 MBytes 176 Mbits/sec
[156] 1.0- 2.0 sec 29.1 MBytes 244 Mbits/sec
[156] 2.0- 3.0 sec 27.1 MBytes 227 Mbits/sec
[156] 3.0- 4.0 sec 26.5 MBytes 223 Mbits/sec
[156] 4.0- 5.0 sec 29.5 MBytes 248 Mbits/sec
[156] 5.0- 6.0 sec 29.2 MBytes 245 Mbits/sec
[156] 6.0- 7.0 sec 28.6 MBytes 240 Mbits/sec
[156] 7.0- 8.0 sec 24.8 MBytes 208 Mbits/sec
[156] 8.0- 9.0 sec 23.1 MBytes 194 Mbits/sec
[156] 9.0-10.0 sec 30.2 MBytes 253 Mbits/sec
[156] 0.0-10.0 sec 269 MBytes 225 Mbits/sec[ Szerkesztve ]
etc..
-
mekker
őstag
Üdv!
Meg lehet azt oldani, hogy DLNA-n lássa a gép a wifihálózatra kapcsolódott telefont? (miniDLNA + Symbianos dlna)Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
anarchic #6005 üzenetére
Szia!
BB-vel mért eredmény most nincs előttem, de a saját build-emmel 350 Mbps körül mértem.
Alex
-
e90lci
senior tag
Ezt írja a belső hálón is,pedig a pipát kivettem a luciban tiltás elől.
Forbidden
Rejected request from RFC1918 IP to public server address -
e90lci
senior tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem a noip.com os dyndns nem működik Openwrt alatt?Minden helyesen van beállítva és mégsem érem el a routert. -
anarchic
tag
Magamtól rájövök ugynezki :/
etc..
-
anarchic
tag
Sziasztok!
UPC 240
Laptop modem mögül:
SpeedTest1openwrt vel
Tp Link 4300 Kernel verzió 3.10.49 suste 0,4
TP Link1043 v1 Kernel verzió 3.10.49 suste 0,3Kábelek saját készítésűek c5e árnyékolt + árnyékolt csatikkal szál felforrasztva,
Volna valakinek 5lete?Van egy kis sebesség probléma.
[ Szerkesztve ]
etc..
-
-
idioty
tag
Azt tudjátok ugye, hogy ma a UPC internet szolgáltatásában akadozások voltak úgy 11 óra körül?
vót de egyelőre nincs
-
tonyrulez
őstag
válasz
Kicsirics77 #6000 üzenetére
Most megjavult magától, de ha legközelebb ezt csinálja akkor átállítom.
4 8 15 16 23 42
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Corel Draw topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Gyúrósok ide!