Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9007 üzenetére
Ez a 9:47 nem hivatalos mint tiszta vezetes, a csavo is irja a leirasban. (akarmennyi hibad lehet, ha nem szerzel elonyt vele, beraktam a szabalyba) O vagott is 2x, meg az elejen tobbszor elonyt szerzett, amugy szepet ment. O azt irja azert csinalta, mert az uj tuninggal nem lehet ugy iranyitani a jarganyt.
Szerintem is erzekenyebb lett 1-2 mozdulatra, de nem olyan veszes, ha hanyagolod azokat.Az 1ik ismerosom a TCS-rol csinalt hivatalos 9:49-et Fullassistba link
Tegnap en is raprobaltam, de majd szetb...ott az ideg vegig esett, hcbe meg eselytelen vagyok ugy, meg gondolom mas is. Masfel ora szopas utan vegre abbamaradt, rakeszulok, majd kb 7 perc utan kokemeny karambol.(dupla teherauto a legszukebb kanyarban)
Restartolok, tolom neki de hibazgatok, meg a civileket is kerulnom kellett 3-4x (tiszta ideg voltam mire vegre menni tudtam) erre mit ad az eg, 7 perc utan eleredt az eso.
Az se tudtam egy pillanatra mi van ugy elkezdett tancolni a vas alattam a kanyarba, a vege fele az utolso "fo" kanyarban majdnem el is vesztettem az autot olyan melyen probaltam fekezni, de valahogy igy is ossze tudam szedni a vegen egy 9:48.963-at.[link] (nem publikaltam, unlisted video)
A srac 9:49-es vidojat osszehasonlitottam az enyemmel es 7:16-nal amikor nalam esni kezdett kb 4mp-el voltam gyorsabb. Szoval HC-ben is "siman" be lehetne menni 9:45-ala, talan meg 40 ala is. Eloszor azt hittem lesz kulonbseg a vezetesi modok kozott, de ugy tunik, ha finoman vezerled a vasat, kb ugyolyan idod lehet menni vele.Forgalom meg az idojaras egy agyrem! lol Most varhatok megint jovo het vegeig.
Mas
Gurultunk ma kicsit "PcCar"-al (sechuan78) de sajna kb 20 perc utan szetkapcsolt minket a jatek, majd fel ora szopas utan megint ment kb 5 percig ameg rajottunk, hogy az FDC egy kalap sz., nem eleg hogy a gps nem mukodik a CAU ota, de a session is szetkapcsolt minket, majd kifagytam. Tiszta szegyen!
Milyen fasza lenne csak folmenni es gurulni egy jot! lol
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Béta iOS-t használók topikja
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 256GB SSD / Ezüst / Új termék! / Apple Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!