- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
válasz Zozzz2000 #5795 üzenetére
Sajnos kevés esély van rá, hogy helyre jön. A merevlemezt megnézheted, mennyire terheli, de ezt a hibát csak a fejlesztők tudnák kijavítani teljesen... Nekem még nem jött elő eddig szerencsére , de akinek előjött, az nem nagyon tudott megszabadulni tőle...
[ Szerkesztve ]
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Mike Farrel
tag
válasz Zozzz2000 #5795 üzenetére
Ilyen problémám nekem is volt, plusz térkép betöltési gondok, amíg laptopon játszottam. Talán WR-hez gyenge volt a gép vagy a cf-et nem szerette fogalmam sincs, de most összeraktam magamnak egy "játszós" gépet amit az adatlapomon látsz, kivéve a videó kártyát, az egy HD 7870 és ezzel megszűntek teljesen ezek a problémák. Próbáld meg esetleg azt, hogy rakd SSD-re a játékot, vagy esetleg próbálj ki egy másik vga-t ha van rá lehetőséged.
[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
Mike Farrel
tag
válasz Zozzz2000 #5801 üzenetére
Oké, csak ugye alapjáték is megkapta a grafikai patchet, azóta vannak ilyen szép problémák. Nekem is versenyek közben jött elő, plusz voltak olyan gondok is, hogy megnyitottam a térképet fogtam rá zoomoltam egy adott pontra a térkép másik felén és semmit nem láttam a rendes textúrákból, hanem csak egy elmosódott maszlag volt, mert nem töltötte be a térképet a drága. Volt, hogy beragadtam egy adott pontra, mert bárhova el akartam teleportálni, csak loading és loading volt ez miatt.
[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
-
szami777
addikt
válasz Zozzz2000 #8610 üzenetére
Kontrollerrel simán be lehet menni 11 perc alá, de egyébként nekem is 10:39 a rekordom, és nem tudtam megdönteni már napok óta.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
szami777
addikt
válasz Zozzz2000 #8650 üzenetére
A vége felé van egy szerpentin amit le lehet vágni, a szőlőtőkék után. Bár még nem próbáltam.
Én ugy vagyok vele h prinstreen vagy video or didnt happen.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest