-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzz2000
tag
válasz Mike Farrel #5800 üzenetére
Ez az alap játék, és eddig nem volt vele baj, nem változtattam semmit , Megprobálom kicsit lejjebb venni a be állitást. Hosszabb versenyeken jön elö.
-
Zozzz2000
tag
Azt már reggel megcsináltam de nem javitott. a Drivert is frissítettem de az se. az a furcsa hogy csak a küldetés alatt hiágyos a textura .
-
Zozzz2000
tag
Találtam egy ideiglenes megoldást: R gombra (Back on track) kiszabadul a kocsi és a texturák is elökerülnek.
-
Zozzz2000
tag
válasz Bandi821 #5879 üzenetére
Szia . ugyan igy jártam én is . Annyi a külömbség hogy tavaly én még játszottam a frissités után és nem volt baja. kihagytam 2 hónapot és mire ujra nekikezdtem ilyen fagyós lett a játék. az a furcsa hogy csakis a factionokban csinálja , a driver frissités nem oldotta meg. még a játékot probálom meg ujra telepiteni hátha az bejön.
-
Zozzz2000
tag
válasz noblem1983 #5979 üzenetére
Több mint 50 perk van szétszorva .. Valamit nagyon elronthattam?
-
Zozzz2000
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8514 üzenetére
Pont ezt akartam én is kérdezni. Hogy a bánatba lehet ilyen időt menni? Már azt is néztem hogy lehet-e rövidíteni valahol de az sincs ilyen mértékű. Ma vettem egy skylinét megnézem majd hogy avval hogy megy.
-
Zozzz2000
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8603 üzenetére
ÁÁÁ ezek az idők Meg se tudom közelíteni. Szerintem az is számit hogy csak billentyűzetröl játszok. Egy kontrolerrel jobb az irányithatóság? Kormányra sajnálok annyit kiadni.
-
Zozzz2000
tag
válasz COLBrattShaw #8649 üzenetére
8:40 es idő levágásokkal? Elég egyenes szakaszok vannak. A szerpentinen egyik oldalt a tenger másikon a hegy. Át fúrt a hegy alatt? Vagy ,hogy lehet itt levágni?
-
Zozzz2000
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9048 üzenetére
Mi ez pontosan? mert nem igazán értem. Egy hosszabb küldetés?
-
Zozzz2000
tag
Sziasztok
Tudnátok nekem abban segiteni,hogy a csomagos küldetésekben nekem a Bounty sorban miért csak 698 pontot ad , másnak meg 7-8000 et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest