- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Videós, mozgóképes topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Van tippetek hogy tudom összekötni és beállítani a tv-t egy Yamaha erősítővell hdmi kábelen? Mármint azt szeretném hogy a többcsatornás hang az erősitön keresztül a házimozin szóljon. -
aram01
nagyúr
válasz
blueye #36290 üzenetére
Neked mi a véleményed ennyi idő után?
Van egy 2.1-es soundbarom de csak szörcsög a beépített onkyo mellett. Most rendeltem mellé egy dolby atmos szettet [link] ezzel szerintem teljes lesz az élmény. Dolby Vision anyagok elképesztően szépek ( Volt Philips Oled tv-m hát a sarkában van) Leginkább a Disney Star Wars filmek adják ki legjobban. HD anyagokat is jól kezeli, de az sd az egy katasztrófa rajta.De hát ez van. Ps5: Battlefield 1 és 5 nagyon szép, de ezek ps4 játékok.Gt7 na az egy más kategória, hülyén fogalmazva olyan mintha egy filmben játszanál, itt hozza a tv amit megígért elképesztően jó. A menü úgy szar ahogy van de kezdem megszokni. Ami zavar még hogy nagyon kattog a távirányitó, ez inkább este tűnik hangosnak. Kicsit féltem hogy kicsi lesz a 150”-os projektor után, de kezdem megszokni, mondjuk a következő lépés egy lézer projektor lesz. Adok neki még 3 évet hogy fejlődjön a technika.Kb ennyi
rainman72:98” ez alá nem megyünk💪🏼
-
aram01
nagyúr
Sziasztok ha valakit érdekel a Direct One probléma. Az app-al van a gond, sokan jelezték értékelés formájában. Nekem is folyamatosan lefagy, viszont böngészőből működik, bár ott nem látok annyi csatornát mint amennyire elő fizettem.
Más, olvasom hogy mindenki szív valamilyen formában a tv-vel. Érdekes nekem tökéletesen működik minden ( oké a Google appoknál van egy két gond, többet esélyes hogy nem veszek Google tv-t) Arra akartam kilyukadni hogy én nem frissitettem semmit manuálisan és megy faszán ahogy kell. Nem lehet hogy nálatok az a gond? -
aram01
nagyúr
Sziasztok
Aki használ Direct One appot, annak működik rendesen? Eddig lejátszási hibát írt napokig most meg kifagy 2 mp után.
csak nálam ilyen? -
aram01
nagyúr
válasz
koppasz1986 #36026 üzenetére
Megvan köszönöm
-
aram01
nagyúr
válasz
koppasz1986 #36020 üzenetére
Gyorsbeállitások gomb? Melyik is az?
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Melyik hdmi-n keresztül tudom elő csalni a gémer módot?
Ps5-el szertném.
köszönöm -
aram01
nagyúr
Sziasztok
Direct one appot használ valaki a tv?
Ha igen mik a tapasztalatok? -
aram01
nagyúr
98” csomagolása 3 lakás hosszan a folyosón. Tele lett vele a pincém. ( amúgy ember nincs a földön aki ezt vissza csomagolja )
-
aram01
nagyúr
Valakinek van ötlete hogy miért nem tudom letölteni az Xbox alkalmazást az áruházból? Azt írj nem kompatibilis az eszközzel.
A másik hol lehet engedélyezni a tv-n a külső forrásból való telepítést? Sehol nem talalálom. -
aram01
nagyúr
válasz
tigribigri #34676 üzenetére
A dolog prózaibb mint gondolnád. Barátnőmmel dobtuk össze, és már a negyedik sor túl magas volt neki. Nem bírta ezt a súlyt olyan magasra felemelni.
-
aram01
nagyúr
Valakinek van ötlete a max app-ra?
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Megjott ma a tv potom 3 hét csúszás után. Egyáltalán nem értem a menüjét. Hol van az áruház? Telepíteni akartam a maxot nem találja sehogy. Se HBO se sima maxként sem találom. Természetesen az állítható láb az nem az. A komod meg csak 140széles tehát ideiglenes megoldáshoz kellett folyamodni mert a szaki csak jövőre jön felfurni a konzolt. -
aram01
nagyúr
válasz
TheMartin03 #33720 üzenetére
Monte cristo grófja👍
-
aram01
nagyúr
Srácok
Tolja valaki Game pass-el a tv-n? Ps5pro-t kéne venni csak még várok mert kb heti 4-5orát tudnék csak játszani. Annyira meg korai még megvenni majd 800€-ért. Ha valaki tolja tudna ajánlani egy frankó kis kontrollert ami hasonló fogású mint a psé? -
aram01
nagyúr
Sziasztok
Segítségeteket kérném. Rendeltem egy 98T8B-t falikonzollal. A problémám a következő: A tv szállítása át csúszik a jovohétre, a faszi aki felrakta volna a falra már elkezdi a karácsonyi szabadságolást, csak januárban tudja fel dobni. Addig rá kéne tennem valamire hogy lássuk rendesen, viszont a legszélesebb holmi egy komod ami 140cm. Láttam hogy van olyan modell aminek beljebb lehet tenni a talpát hogy kisebb álványon is elférjen. Ennek vajon lehet állítani? Fél óra várakozás után a csaj a telefon végén nem nagyon volt képben. Azt mondta ez új modell nincs róla infó, de szerinte nem lehet állítani. Szerintetek? -
aram01
nagyúr
Sziasztok szeretnék egy 65" tv-t venni ami tudja a dolby vision és az atmost is, és a 120hz is fontos lenne. A hisense u77hq lett majdnem amikor szóba került a TCL. Egy c735-ön akadt meg a szemem.A héten szeretném rendelni és Ausztriában lakom. Nos itt csak 731-ként találok az amazonon meg 739-ként. Nem tudom hogy mi a különbség köztük, ha egyáltalán van. Jo lenne innen rendelni, mert ebben az életben szeretném még használni. Segítsetek nekem kérlek hogy ne csesszem el. Köszönöm szépen [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest