- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
Gondolom én csinálok rosszul valamit
Az M1en ha megnyomom az info gombot akkor bal felül írja hogy HDR10 jobb oldalon MBOX MESON REF 3840*216050HZ HDR10/PQ16, ha rámegyek hogy kép beállítások akkor bal felül írja hogy HDR Kép
Ha elinditok egy sorozatot akkor pedig bal felső sarokban HDR 10+, DOLBY ATMOS és ha ott megyek a Beállítások-Kép akkor ugyanazokat a beállításokat hozza
-
gyuri00
aktív tag
Nálam ez így nem működik, a Tv adásnál is azt irja ki hogy HDR kép beállítás ha lejátszok valamit akkor is, minden hol az előző beállításokat hozza
kenicsab Köszönöm majd napközben rápróbálok az adaptív fényerő bevan kapcsolva az energiatakarékosság ki, neked sikerült jól beállítani? vagy a sötétitésen kell gondolkozni?
BlueSteel Remélem ezekre gondolsz
.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264.
2160p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.HDR.H.265.á
Amit küldtél Plexen lejátszottam de itt én is észre vettem hogy akad, ez milyen formátum?
V143 van fent nekem is -
gyuri00
aktív tag
Sziasztok megjött nekem is a 65c805,az volt itt a legjobban ajánlott köszönöm is mindenki segítéség,Teljesen elégedett vagyok gyönyörű képe és hatalmas
,nekem a Tv adások minősége is megfélő, semmilyen akadást nem vettem eddig észre, Ps4et meg össze se lehet hasonlítani a régivel:) ,belső média lejátszó is eddig mindent vitt probléma nélkül, szóval jó vétel volt Telekomtól 260ért tudtuk kihozni.
De megnéztem a Ring of Power első részét, nappaliban nincs teljesen sötét, itt az első részbe elég sok sötét jelent van amit szinte láthatatlan volt, este újra néztem úgy teljesen rendben volt😊Gondolom itt beállítási problémák lehetnek, tudnátok egy két tippet adni ilyenkor min kellene állítani?
Ha külső Hddről nézek anyagot akkor van minőség romlás? Vagy érdemesebb a Plexet használni?
Vhiktor-nak is köszönöm a videóját, c835 höz készült videó alapján állítottam be a tvt, de ott mindig külön kell beállítani, ha Tv adást vagy Hd,4k tartalmat nézek? mert mindig a legutolsó beállításokat használja.
Dolby Vision anyagot még nem sikerült beszerezni,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Bittorrent topik
- Real időjárásjelentés
- Hobby elektronika
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest