- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz
tigribigri #34676 üzenetére
A dolog prózaibb mint gondolnád. Barátnőmmel dobtuk össze, és már a negyedik sor túl magas volt neki. Nem bírta ezt a súlyt olyan magasra felemelni.
-
Márton
nagyúr
válasz
tigribigri #33599 üzenetére
köszi!
-
S.Zoliy
tag
válasz
tigribigri #31525 üzenetére
Köszönöm! Én is így gondoltam. Így a Hisense lett.
-
rainman72
nagyúr
válasz
tigribigri #30849 üzenetére
Évek óta nem jeleskednek ebben a dologban,A TCL jobban megoldja.
Nem minden a zónaszám. -
rumkola
nagyúr
válasz
tigribigri #30791 üzenetére
-
Curtain
senior tag
válasz
tigribigri #30791 üzenetére
Nem értek hozzá, olvastam hogy a tv tudja a Micro dimming-et (linkeltem a tv adatlapját) és azt szerettem volna megtudni hogy ezt milyen néven keressem a magyar menüben. Olyat találtam hogy "dinamikus kontraszt" és hogy "helyi kontraszt". Ennyi lett volna csak a kérdésem semmi más.
-
rumkola
nagyúr
válasz
tigribigri #29629 üzenetére
Ezt még a kétezres évek elején kezdtük használni, hogy honnan jött arra már nem emlékszem. Akkoriban mindenkinek egyértelmű volt, hogy a nem hivatalos beszerzési formát jelöli. Nem a Virgin megastore-ban vetted meg pl. a CD lemezt, játékot, hanem a "virágboltból" (letorrentezted, direct connect-en töltötted le, ill. akkoriban még működött a HTTP warez is pl. Warezcenter, aztán jöttek a fizetős FTP-k is) szerezted be, aztán kiírtad a havernak CD-re. Az írott, letöltött anyag volt a virágbolti verzió.
-
BlueSteel
tag
válasz
tigribigri #29629 üzenetére
Attól, amitől téka.
-
HF77
őstag
válasz
tigribigri #29626 üzenetére
plázák-ban és temetők környékén leginkább fellelhető kereskedelmi egység.
virágok és kiegészítők találhatók meg leginkább a kínálatában .
-
rumkola
nagyúr
válasz
tigribigri #29626 üzenetére
Warez, torrent.
-
mj1981
tag
válasz
tigribigri #29145 üzenetére
A T8b keszüléket tervezem megrendelni de bem irtak sehol se hogy ezt a Full Array helyi fényerőszabályozás haznalna ez a tipus is meg nem talalok semmi infot a hdr pro + és a c655 pro hdr 600 közt
-
tibyke75
csendes tag
válasz
tigribigri #28298 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
tibyke75
csendes tag
válasz
tigribigri #28295 üzenetére
Csalàdi felhasznalas film kis foci
-
Celtis
veterán
válasz
tigribigri #28261 üzenetére
Illetve ha ott is a lyuk ahol kell, a gyári csavarok nem minden furatban érik el a menetet rendesen.
-
Till@
aktív tag
válasz
tigribigri #27624 üzenetére
Emag.Csak arra van 20% amit írtam. A 8-ra kedvezmény nincs, így az ára miatt az kilőve.
-
Till@
aktív tag
válasz
tigribigri #27395 üzenetére
Értem.
Meglátom ez milyen lesz. Ha kicsinek vélem, benevezek lehet a másikra. -
ρσгτσ
addikt
válasz
tigribigri #27366 üzenetére
IPS gyenge fényviszonyok mellett, és sötét jeleneteknél vérzik el. Így ha más nem is tűnik fel neki, akkor VA panelről nagyobb méretű IPS -re váltani necces lehet. Még Mini LED -nél is. C725 -nek azért szerintem elég jó képe van.
Persze én nem akarok senkit sem lebeszélni róla, ezt mindenki döntse el maga. Online rendelésnél van 14 napos elállás.
-
peanar
senior tag
válasz
tigribigri #27166 üzenetére
Köszönöm szépen az eddigi válaszod!
petikeke és Parmezan77, nektek is köszönöm!
A tv-boxot nem is emlékszem mikor kapcsoltuk be utoljára (az biztos hogy hónapok óta), szóval tv műsorokat nemigazán nézünk, HBO max valamint Netflix-et (ezeket amazon fire tv sticken keresztül ) viszont igen.
Számítógépen szoktunk még filmeket elindítani és áthuzni a tvre (ezek online filmek), a letöltött HD filmeket meg hálózat megosztással osszuk meg a pc és a tv között.Xbox az elég sokszor megy hála a kisfiamnak és ami még talán fontos lehet hogy napközben (nyáron szinte egész nap) a nappali nagyon világos.
Ezekkel a felhasználási szokásokkal is javasolt még a 65" C845 vagy a C935? Van valami jó app rájuk amivel jól működik pc-vel a hálózat megosztás?
Köszönöm!
-
klaya86
senior tag
válasz
tigribigri #27181 üzenetére
Én is részben azért féltem lecsererélni az 50es Samsungot, mert egyénenként nem volt rossz a képe, hangja. Bevilágítási probléma sem volt. Mivel 65 colt terveztem féltem, hogy elvileg minél nagyobb a tv, annál esélyesebb, hogy a háttérvilágítás gáz lesz. Aztán szórakozhatok a garanciával, ha egyáltalán elfogadják majd. Szerencsére frankó lett az 65c645. De tény, hogy minőség nagyon romlik. Az eladott samsung tv előtt szintén samsungom volt. Az még 40 col, de fém keret, fém talp, Bluetooth, minden csati. Aztán vettem "ugyanolyan" samsungot. Műanyag ház, műanyag talp. Csatik kb alap. Bluetooth nuku. Amiket meg 65be néztem. Lassú menü, hang egy vicc...kepminőségben pedig semmivel nem voltak jobbak, mint a 6 éves előd.
-
Parmezan77
junior tag
válasz
tigribigri #27181 üzenetére
Egy kis helyreigazítás nem U8KQ hanem U8HQ volt, az előző évi model. Bocsi, benéztem...
Ezért szeretem az eMagot. 30 nap visszaküldés és nem kérdeznek semmit... -
Parmezan77
junior tag
válasz
tigribigri #27179 üzenetére
Hát nekem így nézett ki a 75U8KQ, siralmas volt. [kép] [kép] [kép] [kép]
Én is azért rendeltem Hisenset előszőr mert a régi TV-m (ami még mindíg működik mint másodlagos TV) egy sima 4k ledes Hisense és tökre meg voltam vele elégedve. De ez kritikán aluli volt. Jah és a szervz azt írta erre, hogy ez normális jelenség egy LCD tévénél. Hálla Istennek még vissza tudtam küldeni a boltba... -
Parmezan77
junior tag
válasz
tigribigri #27166 üzenetére
U8KQ-t nem ajánlom senkinek. TCL előtt azt rendelztem, de olyan elviselhetetlen bloomingja és black crusha volt, hogy rögtön visszaküldtem. Sajnos az itteniek IPS panelosak amik egyszerűen nem tudnak felnőni a feladathoz. Miniledben a VA panel sokkal jobban teljesít.
-
Celtis
veterán
válasz
tigribigri #27161 üzenetére
Egy szemét társaság. És valószínűleg az üzeltpolitkájuk ilyen, mert következetesen elutasítóak és próbálnak becsapni. Már arra is van módszerük, hogy a Békéltető eljárásban átverjenek. A samsung topikban van pár hasonló rémtörténet.
-
peanar
senior tag
válasz
tigribigri #27164 üzenetére
Ha nekem akkor bocsánat, átsiklottam felette!
Mennyire problámás ez a két készülék szoftveresen....olvasgatom hogy azért vannak más típusoknál gondok, problémák?
Az 5 év gari miatt nem mindegy hogy melyik partnertől veszi az ember, így a 845 429590Ft míg a 935 491890Ft-ba kerülne.
Így is jobban megérné a 935?
Van még valamilyen más altarnatíva hasonló árfekvéssel ami esetleg jobb vétel lenne?
Köszi -
Celtis
veterán
válasz
tigribigri #27153 üzenetére
Akadozott a kép. Na ezért is húzott fel most a TCL.
A mocsok samsung 9 hónapig szívatott. A Békéltető testület nekem adott igazat, de még így is bizonyítanom kellet a samsung képviselőnek is, hogy hibás a termék, és még ezek után rendőrségi feljelentéssel is kellett fenyegetnem, de a végén visszavették a szarjukat.
-
cs.zs.
veterán
válasz
tigribigri #26971 üzenetére
Szia, köszi neked is,
de az a mondatod, hogy minél nagyobb annál jobb, csak feltételesen igaz.
Nem csak játékokra és letöltött filmnézésre lehet használni, nagyon sokan vagyunk, akiknek a TV - egyszerűen csak TV is.
Mi pl műholdas adásokat nézünk, Digi, UPC, minden ami fent van. Ezeknek az adásoknak csak egy töredéke FullHD, aztán az oroszlánrésze 720x576, és elvétve még akad 704x576 is.
LG OLED 55 C31LA TV-n nézzük, és tömörítéstől függően már a FullHD is tud szar lenni, az ettől alacsonyabb (tehát a leggyakoribb) felbontás pedig (hogy is fogalmazzak hogy ne bannoljanak) meglehetősen okádék minőségű.
Ha ezt mégnagyobban néznénk, mégszarabb lenne, mégjobban szétesne.
Ahol ez a TV-nk van, elférne az 55-től nagyobb is, de az említettek miatt - nem is volt cél.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Ha a kiemelt kereskedőknél vásárolsz 5 év garis a egy rakás TCL tv.
és minél nagyobb egy TV annál jobb
Ez egy jó nagy baromság. Én 50 collost vettem, április 4-én jött meg és most se vennék mást. Kinek mekkora a nappalija persze, de nekem már az 55-ös túl nagy lett volna. -
cs.zs.
veterán
válasz
Jelen pillanatban az alzás 55C845 tűnik nyerőnek, árukereső szerint is jó az alza ajánlat
mindent köszönök.
(eredmény később) -
cs.zs.
veterán
válasz
tigribigri #26967 üzenetére
Az alapvető cél a miniled a nagy fényerő miatt,
55-65", max kb 300-ig, azaz kp költés alzán max 240 környékéig
Nyitottak vagyunk -
cs.zs.
veterán
válasz
tigribigri #26965 üzenetére
Vannak konkrétumok, miben jobb/más a 845, mint a 805?
Fejvakarás van, 805 vásárlás, és kupon megmarad, vagy 845, ugyanennyi pénz elköltése, és elmegy a kupon is -
cs.zs.
veterán
válasz
tigribigri #26963 üzenetére
Kicsit megbonyolítja a sztorit, hogy van 60.000 Ft Alza kuponunk, ott meg C805 pont nincs...
-
st6969
őstag
válasz
tigribigri #26682 üzenetére
Megrendeled a csomagot, 14 nap lejárta előtt lemondod. Csak nem kérik vissza a boxot...
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
tigribigri #26679 üzenetére
Én arra hivatkoztam, hgoy lassú a mostnai és sokszor fagy, használják ők otthon
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
tigribigri #26666 üzenetére
Melyik?
Mert akkor én ma kérek is. -
pictigjis
őstag
válasz
tigribigri #26657 üzenetére
én nem merek ilyen új androidos boxot kérni, mert a mostani régi igaz, hogy csak 1080i-t tud, viszont egy pillanat alatt vált csatornát fél-1 mp helyett. nem ér annyit az eleve szar tévés képminőség, hogy ezt (mármint az azonnali csatornaváltás élményét) feláldozzuk
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
tigribigri #26652 üzenetére
Lehet hogy már az ujjad van? Az sem gyors, fagyogat néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Honda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest