- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi730
csendes tag
Szerintem rájöttem hogy mi lehet a gond.A youtube is azt írja alapból 1920×1080 a felbontás.Ha átállitom 4kra borotva éles a kép.A youtube videó.Szerintem a PS jelét is alapból annak veszi.Azert is lehet hogy erre a felbontásra állítom a ps-t semmi grafikus gond nincs.Ha vissza állítom 4kra jönnek a furcsa színek.Látott már valaki hasonló problémát?Aida szerint is 1920×1080 a felbontása a tvnek
-
Robi730
csendes tag
Most letöltöttem az Aidat.Azt írja a felbontás 1920×1080.Ez lehetséges?
-
Robi730
csendes tag
válasz
Celtis #30233 üzenetére
Mondjuk azt nehezen tudják mondani hogy semmi baja.Eléggé látható a hiba.Mar kipróbáltam mindent.Soundbar nélkül hátha az zavarja.Hoztam neki máshonnan áramot hosszabbitóval ne az legyen hogy attól szed össze valami zavart.Allm vrr nélkül kikapcsolt hdr estig sorolhatnám és ugyanaz.Akkor nem csinálja ha vissza veszem a felbontást 1080p-re.De nem azért vesz az ember egy ilyen tvt hogy fullhd ban használja
-
Robi730
csendes tag
Sziasztok.Ma beregisztráltam a tvt.Irtam az ügyfélszolgálatnak.A PS jó megnéztem másik tvn is.Szerintetek mennyi idő kb mire felveszik az emberrel a kapcsolatot?
-
Robi730
csendes tag
Sziasztok.Ma írtam az ügyfélszolgálatnak beregisztráltam a tvt stb.A PS jó megnéztem másik tvn is.Szerintetek mennyi az esélye hogy lesz valami az ügyből?Ill mennyi idő szokott lenni ha felveszik az emberrel a kapcsolatot?
-
Robi730
csendes tag
válasz
gab1ka #30216 üzenetére
Köszi.Igen azt tudtam hogy csak 60 hz.De nem is zavarna.Viszont most átdugtam másik HDMI csatlakozóba.Ott nem is működik RGB hdr módban csak yuv 4 2 2 .Ezért kell a 2.1.Viszont akkor ezek szerint egyik sem rendes 2.1 es kábel.Mert a 2.1 csatlakozóban ugyanazt csinálja az ezeréves kábellel mint a gyárival.Ez több mint érdekes
-
Robi730
csendes tag
válasz
gab1ka #30213 üzenetére
Elvileg a többi HDMI nem 2.1.De ugyanazt csinálja már próbáltam.Most bedugtam egy ezeréves kábelt ami tuti nem 2.1-es és ugyanazt írja . RGB hdr módban fut.Ami elvileg lehetetlen ha nincs meg a sávszélesség csak yuv 4 2 2 ben mehetne bekapcsolt hdr mellett.Én már nem értem ezt a tvt.A régi Sonyval nem volt ilyen gond.Csak azt sajnos a kutyus hazavágta
-
Robi730
csendes tag
Sziasztok.Remélem tud valaki segíteni.Nagyon megköszönném.Adott egy ps5 és egy tcl 50c645.Furcsa színeket produkál a tv.Pl wot-ban a fű lila lesz a hó szintén belilul.Vagy Gran turismoban a többi autó egyes részei.Akkor nem produkálja ezt ha leveszem a felbontást 1080p-re.Tv lehet vagy a PS hdmi csatlakozója a hibás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest