- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Robi730 #30426 üzenetére
baj, hogy tudok venni ennyiért egy tv-t?
elnézést
és a személyeskedést szerintem itt fejezzük is be.
megsúgom 0%THM részlet, mert hülye én sem vagyok, hogy egybe kifizessem ha nem muszáj.muti hol van 300e akciós 65OLed, de na a HA-n hirdetettet mutass
megnéztem HA-n is 340 a legolcsóbb Hisense65 Oled és azt egybe ki kell pengetni -
bnorci71
addikt
válasz
Robi730 #30419 üzenetére
ezt most komolyan kérded?
HORIZON 65HZ9930U/B TV 479eHuf
vagy az 55" kínálat 400-500e között
a 75" C845 vettem 3 -4hete 469eHuf
LG OLED77B33LA OLED 699eHuf a legolcsóbb Oledtehát összehasonlíthatatlan mert vagy árat nézel vagy méretet
ha a 2 technológia közötti eltérés akkor az az amit sok helyen leírnak, meg belan is írén 2,5évig használtam az Philips 55"Oled706-t
fényerő sokkal több nekem a 845 10-20% fényerőn megy, fekete ami az Oled erőssége, nekem nem tűnik fel, hogy rosszabb lenne Vhiktornak meg a műszereinek biztos. -
belan
addikt
válasz
Robi730 #30419 üzenetére
Hat én 8 évig oledet használtam ezt így nem lehet meg
mondani hogy jobb kinek mi a jobb , inkább mik a erősségei a oled tv-vel szemben és oled előnyei egyértelmű oled végtelen kontrasztja előnye , a c845 2000nit világosabb jeleneteknél szebb kép részletek jobban látszanak magasabb fényerő miatt , de összeségében szerinte oled jobb valamivel de csak nekem lehet másnak meg a c845 a jobb , persze ez is nagyon jó tv , de árban olcsóbb ez!
G-Bali ki kell szórni lassan összes c845 ki lesz szórva . -
gab1ka
senior tag
válasz
Robi730 #30214 üzenetére
Azt írtad hogy 4k-ban ilyen a kép. A 4k-hoz nem kell HDMI 2.1. Tehát amihez neked a HDMI 2.1-re van szükséged az a 120Hz ésvagy a VRR. Én tovább kizárogatnám a hibát azzal, hogy ezeket is végigpróbálnám, azaz vrr és 120hz nélkül simán 4k@60fps-el is jelentkezik e a hiba. Ha igen, akkor a ps5-ön nincs mit tovább állítgatni, marad a tévé és esetleg valami ottani beállítás anomália megtalálása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged