- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Analóg fényképezés
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- Az utolsó pillanatban oldotta meg a sztárjkkérdést a Samsung
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
-
nfsu17
veterán
eMAG #akcio
2 kupon használata esetén:
TCL 85C9K: 650 ezer Ft
TCL 65C9K: 390 ezer Ft
TCL 75C6K: 234 ezer Ft
TCL 50C7K: 158 ezer FtA kuponok használatához (a TV-n kívül) kell a kosárba 1 db termék a multi ajánlatok közül, 1 pedig az elektro hétvége ajánlatok közül. (pl.: ez és ez)
A 85C9K esetében piros színű a "raktáron" felirat, így jelen pillanatban már csak 1-2 darab lehet belőle.
A C6K és a C7K már múlt hétvégén is akciós volt, de a C9K-k emlékeim szerint nem (legalábbis ennyire nem).
Az 50C7K nem elírás?
209e-ből hogy lesz 158e?
Az 50C6K viszont pont 158e így -
belan
addikt
"A C765-el am meg vagy elégedve?"
Én nem. Korábban volt TCL 65C835-öm, és ahhoz képest mind kép, mind hang tekintetében jelentős visszalépés volt a C765. (De ahogy írtam is, a C8K-val és a C9K-val nincs tapasztalatom, és feltételezhető, hogy azok sokkal jobbak. Viszont ha most vennék oda TV-t, ahol a C765-öm van, akkor én inkább egy OLED-et választanék.)
Én mindig is oled parti voltam de jók tcl mini Led tv c835 ennyire jó volt? Pedig c765 nagyon sok zónbol áll c7k is, gondolom zóna kezelés lényeg. 7785f oled csak 435 ezer emagba! Nekem tesztet nagyon 65c7k majdnem azt vettem meg de 65 col oled lett végén belőle.
-
belan
addikt
eMAG #akcio
TCL 50C7K: 158 ezer FtA kuponok használatához (a TV-n kívül) kell a kosárba 1 db termék a multi ajánlatok közül, 1 pedig az elektro hétvége ajánlatok közül. (pl.: ez és ez)
A 85C9K esetében piros színű a "raktáron" felirat, így jelen pillanatban már csak 1-2 darab lehet belőle.
A C6K és a C7K már múlt hétvégén is akciós volt, de a C9K-k emlékeim szerint nem (legalábbis ennyire nem).
Baromi jó árak
-
Vhiktor
Topikgazda
"A C765-el am meg vagy elégedve?"
Én nem. Korábban volt TCL 65C835-öm, és ahhoz képest mind kép, mind hang tekintetében jelentős visszalépés volt a C765. (De ahogy írtam is, a C8K-val és a C9K-val nincs tapasztalatom, és feltételezhető, hogy azok sokkal jobbak. Viszont ha most vennék oda TV-t, ahol a C765-öm van, akkor én inkább egy OLED-et választanék.)
C835-t en jelenleg semmilyen másik miniledre nem cserélném le, csakis oledre.
-
NTibor2021
újonc
"Ismerősnél néztem az 55 colos C5-t. Játékokban illetve filmeknél nekem kicsit olykor sötét volt."
Ez mondjuk beállítástól is függ. Ha az energiatakarékos mód be van kapcsolva, és/vagy a pixel brightness nincs 100%-ra tekerve, akkor lehet, hogy kiábrándító a C5. Nekem az volt az első dolgom, hogy ezeket a beállításokat megejtettem.
"Láttam, hogy sok lg tvn előjön, hogy max fényerőn újraindul a tv mikor valami robbanás jelenet van pár év után."
Hű. Ilyenhez még nem volt szerencsém. És még csak nem is olvastam ilyen tapasztalatott itt PH-n, az OLED topicban.
Redditen láttam egy posztot a srác végignézte és az összes oleden tapasztalták. Nem mindenkinél, de valakinél csak 2-3 év után jött elő. Cseréltek alaplapot, tápot nem segített elméletben max fényerőn túlmelegszik a táp és robbanásoknál mikor nagy fényt kell kiadnia a panelnek , hogy védje magát lekapcsol a tv biztonsàgi lépésként. Amilyen mázlim van lg G5-t 55 colos méretben sem mediánál nem lehet már rendelni sem euronicsnál reggel óta olyat ami talpas. A C765-el am meg vagy elégedve?
-
NTibor2021
újonc
Az a kérdés, hogy valóban szükséged van-e arra a brutális fényerőre, amit egy miniled TV kínál. Ha világos nappaliban szoktál TV-zni, akkor egy 65C9K 390-ért bestbuy számodra. Ugyanakkor ha be szoktál sötétíteni filmezés / sorozatnézés előtt, akkor szerintem jobban jársz pl. egy LG OLED65C51LA TV-vel, ami most 432 az euronics-nál.
Semmiképp nem szeretnék ebből most egy hitvitát nyitni itt, így ez kizárólag a saját véleményem: Én már miniled-et nem vennék, csak OLED-et. Van itthon mind a kettő, és ég és föld. Persze nekem csak egy C765-öm van, így nincs tapasztalatom azzal, hogy mit tud egy abszolút csúcs miniled, mint a 65C9K. De mivel sötétítés mellett még a C4-es LG OLED is tud olyan fényerőt produkálni, ami már-már zavarja a szememet, számomra nem nagyon lenne értelme egy olyan miniled TV-nek, ami ha akarom, "kiégeti a retinám".
Ismerősnél néztem az 55 colos C5-t. Játékokban illetve filmeknél nekem kicsit olykor sötét volt. Erősen gondolkodtam egy 55 colos G5 vásárlásán is. Láttam, hogy sok lg tvn előjön, hogy max fényerőn újraindul a tv mikor valami robbanás jelenet van pár év után. Illetve a panelrothadástól+ beégéstől is tartanék. Falra nem akarok nagyon tvt felrakni, 25 kg-t bír el az ikeas tv szekrény emiatt gondolkodtam 65 colos miniled vagy tényleg egy 55 colos flagship oleden. Garanciálisan úgy olvastam az lg és a tcl ami jó nálunk.
2 hete mentem volna kocsival a G5-ért , de az akksi behalt a kocsiban mire kicseréltük a bolt meg bezárt. Azóta már átnéztem minden infót a tvkről és nehezen döntök. Túl sok hibáról olvas az ember minden márkánál és elbizonytalanít. -
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
eMAG #akcio
218e volt mult héten mkor megrendeltem
-
törölt tag
-
kene84
aktív tag
#akcio
Közben a 65C7K is akciós lett (kuponnal, +1 szülinapos termékkel).
263999 Ft | Árukereső: 329999 Ft-tólMivel a raktáron felirat piros színű, így max 1-2 darab lehet belőle. Nem fog sokáig tartani.
Ismét lett Emag által forgalmazva 65 colos C7K (két napja frissítgettem az oldalt hátha alapon..), amiből lejön 20% szülinapi, 286e a vége így szállítással.
-
kene84
aktív tag
#akcio
263999 Ft | Árukereső: 329999 Ft-tólMivel a raktáron felirat piros színű, így max 1-2 darab lehet belőle. Nem fog sokáig tartani.
és így is lett, mire olvastam, addigra már nincsen belőle...

-
proradeon
őstag
eMAG-on sok TCL TV-re 10-20%-os kupon van. Kell mellé egy másik "szülinapi" termék a kosárba (pl.: [link]) ahhoz, hogy a kupon működjön.
Többek között akciós:
TCL 75C7K
400e | Árukeresőn: 500e-től
TCL 85C7K
530e | Árukeresőn: 630e-től
TCL 98C6K
660e | Árukeresőn: 560e-től
TCL 98C7K
720e | Árukeresőn: 835e-től
TCL 85P8K
300e | Árukeresőn: 350e-től
TCL 75C6K
280e | Árukeresőn: 330e-tőlAz összes: [link]
#akcio
-
DjTaRsY
aktív tag
eMAG-on sok TCL TV-re 10-20%-os kupon van. Kell mellé egy másik "szülinapi" termék a kosárba (pl.: [link]) ahhoz, hogy a kupon működjön.
Többek között akciós:
TCL 75C7K
400e | Árukeresőn: 500e-től
TCL 85C7K
530e | Árukeresőn: 630e-től
TCL 98C6K
660e | Árukeresőn: 560e-től
TCL 98C7K
720e | Árukeresőn: 835e-től
TCL 85P8K
300e | Árukeresőn: 350e-től
TCL 75C6K
280e | Árukeresőn: 330e-tőlAz összes: [link]
Persze, mindenre van kupon, csak pont a 85c9k-ra nincs...
-
koko52
nagyúr
Nagyon erősen ajánlott minden TV-re az 5 év garancia. Kb minden hiba gazdasági totálkár. És nagyon sok TV márkától függetlenül nem éri meg az 5 évet.
-
turika86
aktív tag
Köszi a gyors választ, amúgy azt nem értem hogy minek kell europaban is 2 külön névvel/típussal forgalmazni valamit....
-
freeland0806
aktív tag
"Kontra: OLED TV topicban még ott sorakoznak a szèp "panelrothadásos" képek"
Azért az a "sorakoznak" túlzás. Pár napja rákerestem, és az elmúlt 1 évben kevesebb mint 10 felhasználó jelentett ilyen problémát. Létező hiba, de nem olyan gyakori, hogy emiatt valakit eltántorítson az OLED-től.
Meg ahogy hallottam róla, azért ez függ attól is, hogy használja az ember. Szerintem ha kíméli az ember a panelt akkor még ritkább
-
mikrofon
veterán
-
Pro Koryak
addikt
#akcio
TCL 75C9K 75" 4K UHD Smart QD-MiniLED Televízió
649900 Ft | Árukeresőn: 777090 Ft-tólemagon is 15-20% akció a már akciós árakra.
Pl 75C8K ~516e Ft valami kis bizbasszal mellé -
AxBattler
félisten
Nem rossz.
Mit kell beírni kuponkódnak?Köszi, megvan!Kuponkód: elektro
50C6K így csak 170k HUF, míg a 65P8K 206k HUF

Bár így a garikiterjesztős promócióból kimaradnék, az még mindig kizárólag Telekom, ONE, Alza vásárlásnál érvényes. -
Horvath1985
csendes tag
-
rainman72
nagyúr
-
hunaqua
addikt
Ezen a videón 3:34-nél látszódik a két alsó furat. Sajnos olyan béna a kamerás, hogy egyszerre mind a 4 sose látszódik. De mivel tudjuk, hogy VESA 600x400 a felfogatás, ezért a felső két furat a képen látott alsó furatoktól 400 milliméterre van.
proradeon és blakey
Közönöm szépen
-
ρσгτσ
addikt
Valószínű az 55 colos egy butított változat. Felette már más paraméterek vannak. De az is előfordul, hogy a hivatalos oldalon lévő adatok pontatlanok.
Izraeli oldalon is elérhető a C89K.
Egyébként ilyen is előfordul, hogy egy bizonyos méret alatt nem hozza azokat az adatokat, amit a nagyobb tesók. Csak ez általában 55 col alatt van így. Erre a méretre nem jellemző...
-
Yodamest
veterán
"Egy ilyen QD-Miniled nagyon visszalépés OLED-ről?"
Szerintem igen. OLED-ről mindenképpen csalódás lenne egy C6K-ra váltás. Amik talán nem okoznának csalódást, az a 75C855, 75C8K, 75C9K. Azonban hacsak nem fogsz ki valami jó akciót, ezeknek az áráért már 77-es LG C4 OLED-et is kapsz, akkor meg már inkább az preferált (részemről).
Igen közben én is erre jutottam, meg hát igen amúgy arányaiban nem sokkal drágább akkor már egy oled, 430K-ban van ez a C6K 75" és 530-ba meg már ott a samu s90d 77".
Most az a fő dilemmám, hogy 65" S95B-ről váltsak-e 77" S90D-re, de ez már egy másik történet.
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
-
kokokka
addikt
-
rainman72
nagyúr
#akcio
TCL 75C855 Smart LED Televízió, 189 cm, 4K, MiniLED, HDR, Google TV
~441000 Ft | Árukereső: 649000 Ft-tólA fenti árhoz a kosárba kell rakni egy másik, az "Őrült napok" akcióban részt vevő terméket (pl.: [link] ), és alkalmazni kell a termék oldalán lévő kupont ("Kupon mentése a kosárba" gombbal).
Az akció a hozzászólásom írása pillanatában él, de bármikor vége lehet. Legkésőbb ma éjfélkor vége lesz.

-
Pro Koryak
addikt
-
Orbiteric
aktív tag
-
AxBattler
félisten
A román eMAG múlt hét pénteken tartott fekete péntek akcióján 410 ezer forintnak megfelelő lej volt a 75c765, a 65c765 pedig 300 (az 55-ös modell árát nem néztem). Nem kizárt, hogy Magyarországon is akciózni fogják a c765 modelleket most pénteken. Nyilván másik ország, más adózási feltételek stb., de szerintem bőven van esély arra, hogy jó áron lehet majd kapni C765-öket.
50C805-nek szurkolok...
-
belan
addikt
Aki C765-öt használ, az valószínűleg nem tart otthon C805-öt és C845-öt, hogy válaszolni tudjon erre a kérdésre. De ha csak a specifikációkat nézzük, akkor szerintem elmondható, hogy ha már van C805-öd vagy C845-öd, akkor azt nem feltétlen érdemes lecserélni C765-re, viszont ha most állsz vásárlás előtt, akkor egyértelműen a C765 a legjobb választás.
Nekem volt c845 és most akciós 65c765 azért kérdezem mert ki próbálnám ha nagy lenne differencia két tv között .
-
Blackeventer
csendes tag
Nem csak a 144Hz az előnye, hanem (azon kívül, amit ρσгτσ említett) az is, hogy 1008 a local dimming zónák száma, míg a c655-nél 104.
Szerintem egészen más élmény, de ezt mutatja az árkülönbség is.
Véleményem szerint elsősorban akkor lehet érdemes a c655 helyett a c765-öt választanod, ha HDR vagy DV tartalmakat nézel. Ha csak simán SDR filmeket/sorozatokat fogyasztasz, akkor nem feltétlen éri meg a felárat.
Rendben köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat.
Plex-el használnám és filmeket inkább remux verziókban és sorozatokat 1080-ban.
Esetleg valaki használ tcl tévén plexet? Mik a tapasztalatai? -
Blackeventer
csendes tag
Azt senki nem fogja tudni megjósolni, hogy idén fog-e ennél lentebb menni az ára, azonban az én véleményem szerint nem valószínű, hogy az eMAG BF ár alá fog lőni bármelyik bolt idén.
Azt pedig csak te tudod eldönteni, hogy megér-e neked ennyit.
Ez nem neked szól, de ha már román eMAG BF árak:
- a 75c765 410 ezer forintnyi lej
- a 65c765 pedig 300 ezerNyilván más ország, más adók, így a jövőheti magyar eMAG BF-en lehet, hogy sokkal rosszabb ára lesz, de azért ez biztató.

Köszönöm a válaszod.
Még egy kérdést, ha feltehetek.
összehasonlítva a c765-el az már 144 hz ez játékra használja inkább az ember, nem?
Én ha csak filmre használom semmi előnyöm a 144 hz-val, vagy? -
HF77
őstag
-
HF77
őstag
A hétvégén az eMAG-on elektro kuponnal:
TCL 55C805 200 ezer | Árukereső: 250 ezertől
TCL 75C805 366 ezer | Árukereső: 430 ezertőlA kupon használatához minimum két darab, az "elektro hétvége" akcióban részt vevő terméket kell a kosárba rakni. Ebből a legolcsóbb eMAG által forgalmazott pl. Star-Light HFASVS730R 550 Ft-ért.
75c805 az nalam nem jon ki annyira kuponnal sem
-
Orbiteric
aktív tag
A hétvégén az eMAG-on elektro kuponnal:
TCL 55C805 200 ezer | Árukereső: 250 ezertől
TCL 75C805 366 ezer | Árukereső: 430 ezertőlA kupon használatához minimum két darab, az "elektro hétvége" akcióban részt vevő terméket kell a kosárba rakni. Ebből a legolcsóbb eMAG által forgalmazott pl. Star-Light HFASVS730R 550 Ft-ért.
jó kis árak
-
zsolt501
nagyúr
Ezt senki nem fogja tudni neked megmondani. A "mennyivel jobb?" és "van annyi előnye?" kérdések megfoghatatlanok TV-k esetében, mert nem számszerűsíthető, leírható a képminőségbeli előny. Ezt legfeljebb te magad tudnád megállapítani úgy, hogy egymás mellett látod a két tévén ugyanazt a tartalmat. Erre viszont aligha van lehetőséged.
Nyilván jobb a C855, mert 65" esetében több mint dupla annyi a local dimming zónák száma, magasabb fényerőre képes, és a hangrendszere is jobb. De azt nem fogja senki tudni megállapítani, hogy neked megér-e ez +190 ezer forintot (320 vs. 510 ezer). Az én személyes véleményem szerint nem ér meg ennyit.
Keresi az önigazolást, az is lehet az asszonynak kell valami jó sztori amit beadhat hogy le tudja cserélni a TV-t.

lajosx: Azért a két készülék közt nem elenyésző az árkülönbség, ha megvan a 805-ös azt meg csak veszteséggel lehet ugye eladni, szóval a termék összehasonlítását táblázatból is meglehet lépni és ezt szerintem már megtetted, mert érzed hogy jó lenne még fentebb lépni kategóriában, de a használati szokásaid és elvárásaid nem ismertek, így erre kimerítő választ nem fogsz kapni, mint írták.
Szóval meglévő 805-öt nem biztos hogy lecserélnék 855-re, hacsak nem nyerek a lottón, de akkor már nem TCL lesz a TV.
-
gerejoe
tag
Jogos, nekünk telekomos előfizetés van most megnéztem pontosan 2 év hűséggel lenne az előfizetésünkhöz 290k így szerintetek még mindig jobban megéri ez vagy várjak akciót ha lesz persze a c765 re?
-
Vhiktor
Topikgazda
"A beégés még mindig valós tényező (PC-s használat esetén mindenképpen), bármennyit is javultak ezek a panelek. Ha a fényerő ugra-bugra nem lenne elég kompromisszum, szomszéd haverom folyamatosan úgy használta a TV-jét , hogy be volt állítva a fél perc után elsötétülő kijelző, az eltűnő tálca (hogy fix képek ne okozzanak problémát), stb."
Nem valós tényező. Maximum akkor tudod a mai OLED paneleket beégetni, ha konkrétan az a célod, hogy beégjen (bár nem lepne meg, ha akkor se sikerülne).
Az meg semmire sem bizonyíték, hogy a szomszédod paranoia-üzemmódban használja az OLED TV-jét. Ez részéről csak egy rossz beidegződés, ami a régmúlt OLED TV-inek a kapcsán alakult ki benne, és már rég el kellett volna engednie."Általános probléma OLED-nél a VRR flicker, különösen nagyobb fps lengések közben."
Annyira általános probléma, hogy a 100 ezer hozzászólásos OLED topicban 11 találat van a VRR flicker-re keresve.
Nem általános a VRR flicker, én eddig konkrétan egyetlen egy OLED tv-n láttam, pedig már megfordult nálam pár.
-
F-ECT$
titán
"A beégés még mindig valós tényező (PC-s használat esetén mindenképpen), bármennyit is javultak ezek a panelek. Ha a fényerő ugra-bugra nem lenne elég kompromisszum, szomszéd haverom folyamatosan úgy használta a TV-jét , hogy be volt állítva a fél perc után elsötétülő kijelző, az eltűnő tálca (hogy fix képek ne okozzanak problémát), stb."
Nem valós tényező. Maximum akkor tudod a mai OLED paneleket beégetni, ha konkrétan az a célod, hogy beégjen (bár nem lepne meg, ha akkor se sikerülne).
Az meg semmire sem bizonyíték, hogy a szomszédod paranoia-üzemmódban használja az OLED TV-jét. Ez részéről csak egy rossz beidegződés, ami a régmúlt OLED TV-inek a kapcsán alakult ki benne, és már rég el kellett volna engednie."Általános probléma OLED-nél a VRR flicker, különösen nagyobb fps lengések közben."
Annyira általános probléma, hogy a 100 ezer hozzászólásos OLED topicban 11 találat van a VRR flicker-re keresve.
Ettől még valós probléma a vrr flicker, viszont ha jól tudom, akkor ez az LCD-t is érinti.
-
kzolee216
senior tag
-
madgie
titán
Szerintem is jó a tévé hangja, nekem nincs bekapcsolva a Sony HT-CT390, mióta a 65C385 van a nappaliban. Asszem el is kéne adni a soundbart

Nyilván nagy hangerőn elfogy az ereje, szétesik a hangkép, de "normális" hangerőn (meg halkan is!) kifejezetten jó és tiszta a hangja. -
Szbyyke
csendes tag
Abszolút nincs semmiféle hiányérzetem, csupán kíváncsi lettem volna, mert nem igazán találok róla információt.
-
sztomi1981
tag
Én a C635-re vacilálok 75 colbna, abból még van, szerintem csak készlethiány volt amikor nézted, nem vették ki...
-
chatran
őstag
Már szombaton is azt írták a C835 55 és 65-ösre, hogy kérésre megrendelik. Valszeg kifogytak a készletből. Ekkor gyorsan rendeltem egy 55-öst és ki is fizettem. A 65-ös ma már elérhető, remélem lesz még a kisebb méretben is és a kifizetett áron kapom meg.
-
Saccco
nagyúr
-
Gsx-rr
veterán
Pedig ki lehet. Az ajánlott beállítások videóban ki is van kapcsolva.
(Én mondjuk mindig bekapcsolva használtam, mert nekem nem tetszik a 24p megjelenítés. De ez ízlés dolga.)Persze ,de ahogy mondtam a Dolby Vision beallitasrol at van allitva sotetre itt a videoban.
Dolby allasban nem elerheto ez a menu -
ETOM
addikt
Pedig ki lehet. Az ajánlott beállítások videóban ki is van kapcsolva.
(Én mondjuk mindig bekapcsolva használtam, mert nekem nem tetszik a 24p megjelenítés. De ez ízlés dolga.)Én is mindig visszakapcsolom végül. (Most 5-n van a judder reduction) Vannak jelenetek aminél idegesitő ha kivan kapcsolva pl. [link]
-
aliali
csendes tag
-
aliali
csendes tag
Ezt neked kell megfontolnod. Sajnos senki nem fogja tudni neked megjósolni, hogy a 3 év gyári garancia utáni további 3 éven belül lesz-e probléma a TV-vel.

#16854 Gsx-rr: Ez szerintem nem több szimpla rémhírterjesztésnél (az eladó részéről). Majd ítéld meg saját magad, és írd le a tapasztalataidat.

-
gluke
csendes tag
Ezt az akciót ide is beteszem, mert nagyon jó ajánlatok:
ALZANAPOK20 kuponnal:
TCL 55C835
263990 Ft | Ák: 329311 Ft-tólTCL 65C835
311590 Ft | Ák: 389490 Ft-tólTCL 75C835
455990 Ft | Ák: 569990 Ft-tólTCL 65C935
439990 Ft | Ák: 549990 Ft-tólTCL 75C935
543990 Ft | Ák: 679990 Ft-tólEz az Alzás akció eléggé durván jó, ennyiért nem csak best buy hanem must buy mindenkinek aki eddig csak tervezgette a vásárlást!
-
nicu71
addikt
ALZANAPOK20 kuponnal:
TCL 55C835
543990 Ft | Ák: 679990 Ft-tólÉs meddig tart ez az Alza akció? Meddig van időm tépelődni, rágódni,hogy kell-e ez nekem?😅
-
mbaker
tag
ALZANAPOK20 kuponnal:
TCL 55C835
543990 Ft | Ák: 679990 Ft-tólTegnap majdnem vettem 75c835-öt az emagról 578ert....most viszont képbe jött 75c935...megéri a +90e?456 a c835 és 544 a c935..
-
Fail3D!
addikt
ALZANAPOK20 kuponnal:
TCL 55C835
543990 Ft | Ák: 679990 Ft-tólHogy lement a csúcs tcl ára. Durva
-
Yodafon
őstag
-
ricsik
őstag
-
ghoszty
tag
nem kell ehhez joskeszlet
ha valaki elegge otthon van a piacon es tisztaban van vele mikor jon ki uj modell vagy technologia lehet ralatasa h mikor zuhan be a "regi" ara szvsz
-
Varszegig
veterán
Alzánál érdemes az alzaexpress szállítási módot választani, bár ez lehet, hogy csak Budapesten elérhető (?).
Gebrüder Weiss-el kapcsolatban sajnos tele van az internet hasonló tapasztalatokkal.
Pont emiatt először nem mertem se Alzától se Mall-tól megrendelni a TV-t, de aztán kiszúrtam az Alzaexpress opciót, akik végül kiváló szolgáltatást nyújtottak.Nekünk agglomerációba Alzaexpress hozta, nagyon rendben volt.
A GW a bahaustól szokott dolgokat hozni, ott még nem volt velük baj, igaz, hogy csak nagyon ritkán, nagy dolgokat hozattunk ki, mivel itt van 10 percre egy Bauhaus, ami belefér a kocsiba, azt elhozom. -
saelin
veterán
Alzánál érdemes az alzaexpress szállítási módot választani, bár ez lehet, hogy csak Budapesten elérhető (?).
Gebrüder Weiss-el kapcsolatban sajnos tele van az internet hasonló tapasztalatokkal.
Pont emiatt először nem mertem se Alzától se Mall-tól megrendelni a TV-t, de aztán kiszúrtam az Alzaexpress opciót, akik végül kiváló szolgáltatást nyújtottak.Az a Gebrüder Weiss egy gagyi költöztető cég szintjén van. Én láttam milyen kocsival és milyen muksákkal jöttek ki hozzánk decemberben... A merő retek platón voltak a dobozok pl az én TV-m dobozának az alja is sáros volt. Mondjuk én alapból mondtam páromnak hogy ha egy szakadás is van a dobozon át ne merje venni. Szerencsére mikor hozták ott voltam, de láttam rajtuk hogy nem tetszett hogy körbe néztem a csomagolást. Valszeg valami bérenc futárcég ez.
-
Khaosz55
addikt
Pont emiatt először nem mertem se Alzától se Mall-tól megrendelni a TV-t, de aztán kiszúrtam az Alzaexpress opciót, akik végül kiváló szolgáltatást nyújtottak.Mostanában ezt kapom a sorstól, csomó mindenemet összecseszték amit rendeltem, mély ládától elkezdve bútorig... Nem is értem miért nem néztem meg.
-
rainman72
nagyúr
-
cd930
senior tag
~1 hónap kihagyás után újra kapható a TCL 65C839 eMAG-nál 429990 Ft-ért.

A Mall-nál 19-én volt belőle 440-ért, csak kb aznap ki is fogytak belőle.
Tegnap óta megint van, írták is a tévés topicban (van 65C735 is 300k-ért).Vegye-vigye, aki ilyet akar, tényleg nagyon jó az ára!
+ az Emag mellett szól a 30 napos gari és hogy nem neked kell visszavinni a boltba probléma esetén. -
recusar
tag
-
mrmft
senior tag
Ha itt nem sikerult neki (Mobil SSD, DeLock kabel... C825, C725 amikkel kinlodtam), LANon is katatsztrofa a nagyobb bitrata, WiFi-n kersztul OK.
-
Mardi
tag
A WiFi-t szolgáltató eszközöd (pl. router, vagy az internetszolgáltató által biztosított eszköz) WiFi beállításaiban át kell állítanod a vezérlőcsatornát például 36-ra. Az én Asus routeremben például így néz ki: [kép]
Lassabb WiFi-t alapvetően nem eredményez, de nekem az a tapasztalatom, hogy 36-os vezérlőcsatornát használva (a router-től távolabb) kisebb a jelerősség, mint 100-as vezérlőcsatornával.
Köszi, ez működött! Esetleg konfigurációra ajánlást nem tudsz?
-
Gabis
őstag
A WiFi-t szolgáltató eszközöd (pl. router, vagy az internetszolgáltató által biztosított eszköz) WiFi beállításaiban át kell állítanod a vezérlőcsatornát például 36-ra. Az én Asus routeremben például így néz ki: [kép]
Lassabb WiFi-t alapvetően nem eredményez, de nekem az a tapasztalatom, hogy 36-os vezérlőcsatornát használva (a router-től távolabb) kisebb a jelerősség, mint 100-as vezérlőcsatornával.
"36-os vezérlőcsatornát használva (a router-től távolabb) kisebb a jelerősség" próbáltad esetleg, hogy ha a csatorna sávszélességet 20 vagy 40 Mhz-re állítod milyen?
-
Mardi
tag
Hűha és ezt hogy tehetem meg? Lassabb wifit eredményez ez?
-
Pí7k3
csendes tag
Azt a választ kaptam hogy valószínüleg nem lesz ismét készleten. Így viszont várok tavaszig. Most debütálnak a gyártók új tvkkel. Talán lesz jobb árarányértékű készülék.🤷🏼
-
Pí7k3
csendes tag
Köszi a tippet és mindenkinek a válaszokat, írok nekik mindenképp aztán vàrok😬
-
Vhiktor
Topikgazda
A sok dícsérő komment és tökéletes kép youtube csatorna tesztje meggyőzőtt, és én is rendeltem egy új TCL 65C839-et eMAG-ról.
Sajnos nem tartott sokáig az öröm, mikor megérkezett. A tartozékokat és dokumentumokat magában foglaló csomag bontott volt, és kókány módon vissza volt ragasztva ragasztószalaggal. Benne valami érthetetlen oknál fogva egy P63 széria QuickStartGuide-ja volt, továbbá a talp felszereléséhez is a P63 szériához tartozó csavarok kerültek a csomagba. Mivel utóbbinak teljesen más talpa és csavarjai vannak, mint a C839-nek, így esélyem nem volt összerakni. Ezen felül a talp szálcsiszolt része is több helyen be van horpadva.
Nem tudom, hogy a TCL gyárban vagy az eMAG-nál hibáztak-e, de természetesen jeleztem az eMAG-nak a problémát, és remélhetőleg elfogadható időn belül küldenek egy valóban új, bontatlan példányt.
Ez biztos egy ujracsomagolt tv volt. Azonnal visszakuldeni, vagy ha problemaznak elallni a vásárlástól.
-
Kiskutya
veterán
A sok dícsérő komment és tökéletes kép youtube csatorna tesztje meggyőzőtt, és én is rendeltem egy új TCL 65C839-et eMAG-ról.
Sajnos nem tartott sokáig az öröm, mikor megérkezett. A tartozékokat és dokumentumokat magában foglaló csomag bontott volt, és kókány módon vissza volt ragasztva ragasztószalaggal. Benne valami érthetetlen oknál fogva egy P63 széria QuickStartGuide-ja volt, továbbá a talp felszereléséhez is a P63 szériához tartozó csavarok kerültek a csomagba. Mivel utóbbinak teljesen más talpa és csavarjai vannak, mint a C839-nek, így esélyem nem volt összerakni. Ezen felül a talp szálcsiszolt része is több helyen be van horpadva.
Nem tudom, hogy a TCL gyárban vagy az eMAG-nál hibáztak-e, de természetesen jeleztem az eMAG-nak a problémát, és remélhetőleg elfogadható időn belül küldenek egy valóban új, bontatlan példányt.
Tuti emag hibázott. Valószínű újracsomagolt volt és valamit az emagnál összekevertek. A TCL nem gányol!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung kuponkunyeráló
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor