- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
proradeon #37924 üzenetére
85ösben van C765öm. Teljesen jó a hangja, sőt! Haázimozin hallgatom mindig, de ettől még néha-néha megy a saját hangszóróval is. Semmi baj nincs vele, eddig ez a TV-m szól a legjobban. Radasul pont a basszus, ami qrva jó rajta egy TV-hez képest. Ez még az én véleményem róla.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
proradeon #31725 üzenetére
Keresi az önigazolást, az is lehet az asszonynak kell valami jó sztori amit beadhat hogy le tudja cserélni a TV-t.
lajosx: Azért a két készülék közt nem elenyésző az árkülönbség, ha megvan a 805-ös azt meg csak veszteséggel lehet ugye eladni, szóval a termék összehasonlítását táblázatból is meglehet lépni és ezt szerintem már megtetted, mert érzed hogy jó lenne még fentebb lépni kategóriában, de a használati szokásaid és elvárásaid nem ismertek, így erre kimerítő választ nem fogsz kapni, mint írták.
Szóval meglévő 805-öt nem biztos hogy lecserélnék 855-re, hacsak nem nyerek a lottón, de akkor már nem TCL lesz a TV. -
madgie
titán
válasz
proradeon #17347 üzenetére
Szerintem is jó a tévé hangja, nekem nincs bekapcsolva a Sony HT-CT390, mióta a 65C385 van a nappaliban. Asszem el is kéne adni a soundbart
Nyilván nagy hangerőn elfogy az ereje, szétesik a hangkép, de "normális" hangerőn (meg halkan is!) kifejezetten jó és tiszta a hangja. -
chatran
őstag
-
Varszegig
veterán
-
saelin
veterán
válasz
proradeon #15652 üzenetére
Az a Gebrüder Weiss egy gagyi költöztető cég szintjén van. Én láttam milyen kocsival és milyen muksákkal jöttek ki hozzánk decemberben... A merő retek platón voltak a dobozok pl az én TV-m dobozának az alja is sáros volt. Mondjuk én alapból mondtam páromnak hogy ha egy szakadás is van a dobozon át ne merje venni. Szerencsére mikor hozták ott voltam, de láttam rajtuk hogy nem tetszett hogy körbe néztem a csomagolást. Valszeg valami bérenc futárcég ez.
-
cd930
senior tag
válasz
proradeon #15349 üzenetére
A Mall-nál 19-én volt belőle 440-ért, csak kb aznap ki is fogytak belőle.
Tegnap óta megint van, írták is a tévés topicban (van 65C735 is 300k-ért).Vegye-vigye, aki ilyet akar, tényleg nagyon jó az ára!
+ az Emag mellett szól a 30 napos gari és hogy nem neked kell visszavinni a boltba probléma esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest