Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
Sziasztok! C765-re tudtok egy jó kép beállitást? Keresgéltem a neten de nem találtam.
-
Snoop27
őstag
Meglett a "kicsike", X2, de rohadt nehéz, alig tudtuk felvinni az emeletre, még jó, hogy nem 85-öst vettem, nem is tudom hogy vittem volna fel.
-
Snoop27
őstag
válasz
boborján2 #24238 üzenetére
Olvasgattam róla, s az jött le, hogy jobb választás lenne hosszú távra. Biztos vagyok benne, hogy az X1 is remek s csak kis eltérések vannak, na de a lényeg, hogy ma megyek utána és elhozom végre s inditás után kiszedem az automatikus frissitést (ha be lenne állitva gyárilag). Úgy látom a v062 frissitéssel van gond.
-
-
Snoop27
őstag
Jött sms, hogy mehetek a tv után, bár ez holnapra marad. Nagyon remélem, hogy X2 jött s nem X1.
-
Snoop27
őstag
Van valami gyorsabb megoldás a filmek lejátszására, mint a telefonon letöltés, fel stickre, stick tv-be és play? NAS esetleg minipc? Valami olcsó megoldás érdekelne. Bocs ha nem konkrétan a tv topikba való.
-
Snoop27
őstag
75C845 lerendelve, sztem jó árban fogtam ki, 460e, holnapra meg is jön, SHO tv tartó már úton, alakúl ez
-
Snoop27
őstag
-
Snoop27
őstag
válasz
Celtis #23984 üzenetére
Nekem egy JBL bar 5.1 vagy rákötve a Sonyra (XF9005) de sokszor megesik, hogy a tv nem.tudja rendesen kezelni, pl. a tv hangja kapcsol be, vagy pedig mindkettő hallatszik s be kell lépni a menübe s kiválasztani a jblt, pedig ez is ARC-ra van bekötve s a menüben is kiválasztottam, hogy külső hang menjen.
-
Snoop27
őstag
Az igaz, hogy a 805-ben újabb proci van s a 845-ben mediatek? Vagy már az újabb 845-ösök is erősebb procival jönnek ki?
-
Snoop27
őstag
válasz
7Heads Drago #23903 üzenetére
Remek, köszönöm. Az 5630 közel dupla áron lenne, s ha megfelel a kisebb is akkor nem költenék feleslegesen. Épp C805 lenne nekem is, a 75ös, mint irtam is.
-
Snoop27
őstag
válasz
Cartmenn #23892 üzenetére
A tv mögött pal vagy mdf van, a kérdés, hogy megtartaná-e a tv-t vagy jobb inkább egyenesen a falba fogni a tartót. Na de tudom, ez több mindentől függ, igy nem tudjátok megválaszolni, de köszönöm, hogy próbáltál segiteni.
Ahogy nézem a Stell SHO 5610 32-70 közötti tv-nek javasolt, s az 5630 lenne 80-ig.
Jól sejtem, hogy elég lehet az 5610 is? Nem másért, de nem haladja meg a 75 inches tv a 30 kilót, bőven benne a súlyhatáron belűl van. -
Snoop27
őstag
válasz
ROBOTER #23876 üzenetére
Köszönöm.
Celtis lehet végűl mégis mozgatható fog kelleni, mivel a lenti képhez hasonlóan szeretném felfogni a falra, s nem ártana, ha tudnám mozgatni is.
Az a dilemmám, hogy a pal darabra fogjam fel, vagy vágjak rajta léket s a tv tartót egyenesen a falba fúrjam dibellel. -
Snoop27
őstag
75ös tv-hez milyen fali konzolt ajánlotok? Nem fontos, hogy mozgatható legyen.
-
Snoop27
őstag
Vannak még negativ tapasztalatok a C845-tel kapcsolatban? Most egy árban van a C805-tel s berendelnèk egyet. Ha nem javasolt akkor marad a C805.
-
Snoop27
őstag
Sziasztok, 75C845 és C805-ös modelleknél mi a tapasztalat SD adásokat illetően? Még nézhető kategória? Felskálázza az SD minőséget? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged