Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gyugyo79

addikt

válasz felho001 #38075 üzenetére

Erre nehéz okosat mondani:) Nem tudnék olyat mondani amit észre vettem vagy olvastam volna és hátrányod származna. Talán annyi, hogy a user mappába eddig használt mappa átneveződik drive -ra ezért aminek elérése volt oda beállítva azt újra kell állítani (pld.: Cloud Sync ide dolgozik alapból ezért ahány szolgáltatás be volt ide állítva azt újra be kell és ahány usernél annyiszor meg ilyenek)

Nem éri meg ha fontos, hogy jól működjön és jól működik most és annyira nem vagy kíváncsi. De ha ki is próbálod és nem megy vissza lehet mindent rakni, még most erre van lehetőség.

A moments -et még meg se néztem annyira nem érdekelt. A Drive annyi + ad, hogy ad egy webes felületet + a saját és megosztott mappák elérésére meg alap dokumentumok kezelésére "Office" is beépül ebbe (Synologys) meg igazából az egész chat - moments-calendar ez a vonal lesz.

De pld a mobil kliensbe ezek nincsenek is és nem is értem mi értelme van mert egy butított DS file az első benyomásom róla. Talán akinek jelentősen kevesebb hozzáférést adnának gondolták vagy még ők se tudják mit akarnak vele ... :) De a DS cloud nem kiváltható vele azért az maradt is.
    A windows -os kliens meg kb csak átneveződött de a funkciók maradtak ...

Ha tudsz rakj fel egy virtuális DSM -et és nézd meg ha olyan a NAS -os én első sorban ott is a Docker alá javasolnám nem a VMM.

Vagy esetleg ezt de itt a saját eszközt nem tudod hozzá kapcsolni.
    https://www.synology.com/hu-hu/dsm/live_demo

Mondjuk pont olyan jól ment most,hogy nem tudtam most kivárni, hogy a Drive milyen szinten nézhető meg egyáltalán megnézhető e ....

Szerk.: közbe be töltődött meg a Drive fel is települt és meg lehet nézni, hogy kb milyen. Meg ki is nyírta az office alkalmazást ami már fel volt előre rakva :) Viszont a moments is fut a Demo -n és megnézhető.

Új hozzászólás Aktív témák