Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
maci25 #38059 üzenetére
A drive -val megint össze zugyulnak mindent ...
A mobil Drive az még nem a DS cloud. Az a NASon futó Drive alkalmazásnak felel meg és a Drive rendszergazdai konzolja meg a CSS -nek (NAS -on).
Viszont az asztali kliens meg Cloud Station Drive -ból ha a szerveren cserélve van a (CSS->Drive) akkor 100% Synology Drive lesz. A Cloud Station Backup meg marad.Az asztali kliens az én látókörömbe céges szinten sehol se frissült ahol a CSS nem lett piszkálva és jól működik mindenhol. Mondjuk 95% IOS a mobil elérés + 99% Windows gépi kliens az a kevés android meg lehet pont nem 8.0 ezért erre nem tudok mit mondani.
A NAS DS cloud részét nem érdemes napra készen tartani és engedni frissíteni csak nagy utánajárás után. Ha jól működik és nincs ismert nagy biztonsági hiba.
Én még így is futottam bele olyanba is, hogy IOS -en frissítéssel átkerült kliens mindent jól kezelt viszont újra csatlakoztatás után már nem (ez már teszteléskor derült csak ki mert új készülékre nem lehetett rendesen beállítani)) és új készüléken se kezelte jól az ékezetes dolgokat és ezt a Synology 2-3 hét volt mire javította ...
Régebbi CSS meg klienst meg igazából mindent be lehet még szerezni:
http://archive.synology.com/download/Viszont ha a kliens rossz pláne a mobil ahol a vissza lépés se könnyű ...
De nálam az otthoni gépen is csak az után váltott Drive -ra a kliens miután a szerveren lecseréltem Drive -ra a szervert, hogy megnézzem milyen. Viszont nálam androidos DSC klienssel is jól működik még ezzel is a két irányú szinkronizálás.
Anno írtam is, hogy aki rendesen használja főleg céges szinten nagyon tesztelje mielőtt élesbe váltana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- SzoftverPremium.hu
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits