Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• maci25

aktív tag

Tegnap távolról szerettem volna "bekötni" egy felhasználót. Nem volt jó a jelszó és átléptem a limitet ami után blokkolni kellet volna az ip-t a dsm-nek. Gondoltam nem köti az orrára a probálkazónak, hogy haver már blokkolva vagy. Ma venném ki a blokkolást , hát látom nincs bejegyzés.
    Nafene, ez hogy?

Most lemértem rossz jelszó esetén vár a válasszal kb 7 másodpercet mire kéri megint a jelszót. Namármost, 10*7 az több mint egy perc így lehetetlen, hogy valaki bannolja magát.
    Oké, én szúrtam el. Viszont nem tudom mennyien esnek bele ebbe a hibába, de vélhetően vannak páran. Mibe telne ha figyelné és szólna, hogy haver ez kb nem ér semmit. (legalábbis elő emberi próbálkozás esetén)
    Az nem tudom, hogy ha a próbálkozó egy robot akkor is tartja ezt a 7 másodpercet. Ha nem akkor az vélhetően sokszorosára növeli az érintettek számát.
    Van valakinek infója/tapasztalata ezzel kapcsolatban?
    A vpn es dolog után nem csodálkoznék ha pl 1 másodpercen belül egy "robot" akár 10-20... akármennyiszer próbálkozhatna.

Új hozzászólás Aktív témák