Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
válasz
dreizwanzig #178682 üzenetére
az a németországi sárga Sector tuti vétel annyiért, ha nem vettem volna a múlt héten a sárga Seikot, tuti rárepülnék, főleg, hogy ebben a másik hirdetésben azt írják, hogy Breitling Caliber 59 Movement
-
consono
nagyúr
válasz
-
fagyalllo
őstag
válasz
Nem ugyanaz a kettő, a kiosztást és a gombokat is figyeld.
A tiédben szerintem egy ETA G10 werk van, rengeteget találhatsz a neten, nagyon elterjedt. -
momin
újonc
Sziasztok,
a képekhez hasonló letisztult formavilággal keresnék órát, azonban nem szeretném beérni egy üresfejű divatórával.
Tudnátok ajánlani olyan márkát (akár típust), ami nem kerül százezerekbe (nyilván nem lesz svájci) azonban hasonló letisztult a szexi kis teste, és van egy kevéske "tartalma" is?Köszönöm
-
dreizwanzig
aktív tag
sziasztok!
van egy ilyen sector chrono 450-em.
Sajnos beazott, kellene bele egy uj szerkezet. Az oras azt mondta, hogy 50-60e ujonnan. Arra gondoltam, hogy veszek egy hasznalt orat, amiben ilyen szerkezet van es kicsereltetem.
Tudnatok tippet adni, hogy milyen orat keressek? Ha jol sejtem, akkor olyan kell, aminek a segedmutatoi illetve a naptara is ugyanott van.
pl EZ?Vagy meg tudja mondani valaki, hogy potosan milyen ETA szerkezet van ebben? Az oras nem volt tul segitokesz...
-
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, nézni fogok youtube-os videókat is, aztán nekiveselkedem óvatosan
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Tsebacsi #178674 üzenetére
kb. 50 napnyi várakozás után érkezett meg a szíjcserélő célszerszám valahonnan nagyon keletről. Párom bőrszíjas orientjével hasonló dielmmával küzdöttem. Aztán megnéztem a profikat youtube-on. Az ott látható módszerrel ment mint a karikacsapás. A szerszám kis villáját a bőrszíjjal párhuzamosan toltam be a tokfül és a szíj közé. Egy két kapálózás és már oldott is a stift. Csak elsőre tűnik bénzázásnak, utána pofon egyszerű. Esetleg óvintézkedés gyanánt a tokfülre lehet egy kis cellux darabot ragasztani a véletlen karcolások ellen.
-
-
-
válasz
gipsztigris #178672 üzenetére
Az ilyen szoros szíjakat hogy veszitek le és teszitek fel? Van egy órám amin van egy bőr szíj, levenném róla, de annyira nincs hely a tok fülei és a szíj között, hogy félek a szíjat cseszem szét ha megpróbálom. Órás a megoldás?
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #178672 üzenetére
remekül!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Tiszteletes #178665 üzenetére
-
excalibur36
senior tag
válasz
5-ös kezelő #178654 üzenetére
Szia!
Igen a tied volt... én le is csaptam rá és megvettem tőle... -
@mriya@
őstag
válasz
excalibur36 #178658 üzenetére
Szerintem nem kimondottan jó a leolvashatósága.
140 ezret biztosan nem adnék érte, annyiér ott a Steinhart vintage gmt. -
mort23
csendes tag
válasz
Nekem van bőr szíjjal, de fekete számlappal. Úgy jobban tetszik :-)
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
excalibur36 #178663 üzenetére
A piros másodperc mutató az nekem is nagyon bejön. Nekem is ilyen kering a számlapon, ha elindítom a stoppert.
Maga az óra ok, de a szíj nekem is idegen.
-
busman
veterán
válasz
excalibur36 #178663 üzenetére
Nekem bejön.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Nekem a szíj nagyon nem adja. Emiatt nem tetszik.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Szerintem rosszul leolvasható, mert a percmutató szinte teljesen takarja az órát, ráadásul nem egyértelmű, hogy melyik végét kell leolvasni, a vastagabb fehéret, vagy a vékony pirosat.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
mokasirs #178575 üzenetére
Nem az én Fliegerem volt? 2013 nyarán vettem Babósnál az Arénában. És két éve volt kb. szervizelve, mert megragadt a zsír a rugóházban, vagy ilyesmi. Entropy fórumtársé lett utána.
Vétel előtt nézesd meg gépen a járását Millennium-ban vagy WDL-ben vagy ahol tudod. Ha rendben van, meg lehet venni - ha csak nem szeretnél dupla dátumost, mert akkor vadásznod kell egy Pilot Professional-t. -
C0RVUS
tag
Nem vagyok különösebben oda a csontvázakért, de ez tetszik. Alaposan megkűdték.
Ha egyszer majd nagy leszek, be kéne szerezzek valami ilyen klasszikus voltendékást, nagyon bejönnek.
Persze, csak valami szerényebbet, úgy hatezer ojró körül. És akkor én majd jól nem farmeringgel fogom hordani. Mer mindig szmokingba leszek. -
Péz
csendes újonc
válasz
gipsztigris #178600 üzenetére
szép.
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #178642 üzenetére
szerintem kiszedik a szélvédőt.
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #178635 üzenetére
Csak nem bírtál magaddal?!
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #178635 üzenetére
még nincs a kezemben, csak 14-én kapom meg. :-)
-
SÖ
addikt
válasz
Ok hogy zafir de az üveg hogy úszta meg?
-
C0RVUS
tag
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #178634 üzenetére
Woow!
Használd egészséggel!
Nekem is úton van a "kistesó" ami kicsit nagyobbra nőtt, de nem annyira komoly mint a tiéd.
Kalandvágyból csak vettem egyet az AW1410-16X -ből. -
Szulita28
senior tag
válasz
alphaville #178623 üzenetére
Kicsi lesz ez a csuklódra
-
Caldera
senior tag
Ma, megérkezett az új, fóliás 1. generációs Orient Mako automatám. Az óra érdekessége, hogy a lünetta ránézésre Mako, de 120 klikkes Ray gyűrű van rajta.
-
cintula187
addikt
válasz
gipsztigris #178603 üzenetére
Nekem inkább a moon jött be.
-
@mriya@
őstag
válasz
alphaville #178625 üzenetére
-
válasz
AT8124-91L?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Ez tényleg nagyon szép.
-
alphaville
aktív tag
-
-
sztikac
őstag
Nagyapám után rám maradt órát szeretném rendbe rakatni egy kicsit:
Tok elég jó állapotban van, a plexi (?) enyhén karcos, azt azért cseréltetném és egy új szíj is kellene rá.
Na meg gondolom a sok (min. 6-7) év állás után egy szerkezetkarbantartás is ráférne...
Van itt valaki vagy tudtok valakit ajánlani aki ilyesmivel foglalkozik? -
zojjektum
őstag
Caldera fórumtárs segítségével kaptam egy linket orient rayhez zafír üveg ügyben (köszönöm neki). Ha már szétnéztem az oldalon és 3 lehetőséget találtam. A segítségeteket kérném, ha üveget cserélnétek melyiket tennétek bele sík, felül domború-alul sima vagy mindkét oldalán domború zafírt? Köszönöm
-
skx007_
csendes újonc
válasz
excalibur36 #178606 üzenetére
Véletlenül sem akarlak lebeszélni a Tissot-ról, pusztán csak bennem ilyen érzéseket kelt a márka. De több ismerősömnek is az van és elégedett vele. Meg úgy eleve, a Swatch-nak ez a megvesszük az ETA-t és mattot adunk a konkurenciának (a kicsiknek) lépése nem tetszik. Ha esetleg ellenséges hangneme volt az előző posztomnak a Tissot tulajdonosok felé, akkor hidd el, nem szántam annak.
-
skx007_
csendes újonc
válasz
Tiszteletes #178599 üzenetére
PR50, titánium, zafír, quartz.
1., Szerkezet volt már benne cserélve (lejárt az ideje), de most ha koronáról időt állítok, akkor néha viszi csak a mutatókat, ha viszi is, akkor kopott, sercegő hangot ad, meg-megugrik.
2., A tok és az üveg között van egy fekete műanyag gyűrű . Műanyag....?!?! Nyilván akkor is láttam, de akkor csak a reklám/marketing/név hajszolt bele a bizalomba. Ma már borzalommal tölt el.
Anno a családnak egy ilyen óra nem volt kis kiadás (ebből fakadóan a széltől is óvtam), valahogy nagyobb minőséget vártam volna tőle. Most rágódom, hogy szentimentális okokból megcsináltassam-e, hiszen a titánium + zafír egy nagyon jó kis alap, ugyanakkor erre nem igazán érdemes költeni. Szóval szubjektív az egész, de ha a Tissot logot meglátom, hamis bűntudat ébred bennem, hogy anno a család pénzét kidobtam egy hulladékra. Biztos vagyok benne, hogy 1958-ban vásárolt Tissot nem ezt az általános "élményt" hozta. Lehet tévesen látom, de ma, 2017-ben pl. egy Fortistól jobban számítok egy "örök élet + 1 nap" feelingre.
-
JDMKid
tag
Ezt a bulova sea king bemutatót innen követte el valaki?
Most találtam, egész jó kis leírás. -
gipsztigris
addikt
válasz
cintula187 #178598 üzenetére
Melyik? A Moonwatch vagy a Sea King?.....szerintem mindkettő pazar!
-
Szulita28
senior tag
válasz
Köszi. Ez még szvsz vállalható bőven.
SKX-nek is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest