- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oxy.kiraly #6340 üzenetére
Köszönöm. Dzsavertől és Neurotól már kaptam jó néhány infót
JJ: kipróbálom még egyszer a dolgot, hátha több türelmem lesz hozzá
-
Ventur@
senior tag
válasz
Oxy.kiraly #6202 üzenetére
Nyugi nyugi oxykám, kaptok majd ti rendesen lelki terrort. Nem kell mindet elpuffogtatnom. Még el sem kezdődött az idény
.
Ha már viszont beszóltál, akkor remélem nem ilyen kasun fogod terelni a japán rizsrakétát, mert szégyen vagy
. A klán vezető helyében én gondolkoznék az elbocsájtásodon és nyílvános megszényenítéseden
.
-
adyz.
aktív tag
válasz
Oxy.kiraly #6149 üzenetére
wd40 a király
-
válasz
Oxy.kiraly #6129 üzenetére
+ DDS-sel csak akkor dolgozz, ha nagyon nincs más megoldás, mert elég ótvar minőségű cucc lesz belőle.
-
KaraDani
addikt
válasz
Oxy.kiraly #6129 üzenetére
Feltételezem nálad is az lesz a gond, hogy 64 bites photoshopra raktad a plugint. Másold ki azt a dll-t amit az felrakott, most fejből nem tudom megmondani mi a neve. És rakd át a 32 bites photoshopba, és ha dds el akarsz dolgozni a 32 bites ps-t indítsd.
-
Satan_Claus
őstag
válasz
Oxy.kiraly #6115 üzenetére
Ha nedd man, lenyulja a festesemet
-
JJános
addikt
válasz
Oxy.kiraly #6115 üzenetére
Sajnálom. Nagyon. Szorítok neked Norbi!
-
adyz.
aktív tag
válasz
Oxy.kiraly #6075 üzenetére
az szep....
-
adyz.
aktív tag
válasz
Oxy.kiraly #6070 üzenetére
ez essington?
ilyen grafikaval jatszol?
-
JJános
addikt
válasz
Oxy.kiraly #6070 üzenetére
-
válasz
Oxy.kiraly #5972 üzenetére
+1
-
zodo
nagyúr
válasz
Oxy.kiraly #5619 üzenetére
Akkor megnézem még egyszer, köszi mindkettőtöknek.
Mondjuk kb. ugyanezt végeztem el én is csak nem külön mappáztam hanem egyből az rfactor főkönyvtárába másoltam és az a rfdynhud_editor_launcher.exe futott hibára.
-
válasz
Oxy.kiraly #5619 üzenetére
Ennyi. Utána már csak a konfigolás következik, ami viszonylag bonyolultnak tűnik elsőre de nem az. A leírás alapján nem túl nehéz belőni és ha egyszer megvan, onnantól copy-paste akármilyen rfactorra és műxik.
Úgyhogy emiatt most nincs is annyira előttem, hogy mit-hova, de majd ránézek.
Egyelőre a 2.0-t próbálom bugmentesíteni, már sikerült rávenni az stcc-s kocsikat (lásd fentebb), hogy ne fagyjanak szét folyton online, csak még nincs egységesített fizikájuk. Azt újra meg kell csinálnom. Még jó, hogy a skineket nem... -
zodo
nagyúr
válasz
Oxy.kiraly #5610 üzenetére
Nekem el sem indult mert nem találta a JAR-ini-t vagy mi a bánatot pedig 64 bit-est is leszedtem neki hátha de nem ment és ezért le is töröltem.
Config mappában van valami editor talán azzal kell de fórumokon viszont notepados szerkesztéseket láttam.
-
válasz
Oxy.kiraly #5256 üzenetére
Huh erről még nem hallottam, utánanézek mik a lehetőségeink. Köszi!
-
InHell
senior tag
válasz
Oxy.kiraly #5134 üzenetére
Picit félreérthető volt, de természetesen nem indulok a bajnokságon, csak a következő szezonban, privátban ez le lett tisztázva Ted-el.
Addig meg gyakorlok a többiekkel.Nem is baj, mert legalább szokom a versenyzést a próbafutamokon, előtte nem versenyeztem, szóval nekem ez még teljesen új élmény.
Még így is hihetetlen nagy élmény, hogy úgymond nem tétre megy. -
válasz
Oxy.kiraly #5127 üzenetére
A bajnokságba 60% után már nem veszünk fel embert, de ezt mondtam már neked. Majd a következőre. Ha jönnének az emberek hétköznap rendesen, akkor nem lenne ennek akkora súlya.
-
JJános
addikt
válasz
Oxy.kiraly #5127 üzenetére
Te már köröztél velünk a szerón is.
Neuro! Ted! VB-k! Itt egy ember, aki szeretne jönni bajnokságba, és ma indulna is már. Sztem.
Írjatok Oxinak VB-k! Pls. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Oxy.kiraly #5029 üzenetére
-
JJános
addikt
válasz
Oxy.kiraly #4895 üzenetére
Aztán nem agyonverni a mezőnyt, mer balhé lesz.
-
válasz
Oxy.kiraly #4895 üzenetére
Hát... mivel Ted jelenleg "házon kívül" van meghatározatlan ideig, a szeróhozzáférést pedig én adom, ezért leginkább nálam.
Legjobb, ha elsőnek regisztrálsz ITT. Ez a saját honlapunk aktuálisan. Elsősorban a szabályzat miatt érdekes most, de sok infót találhatsz még, ami esetleg érdekes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest