Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Mindez igaz, csak az én véleményem az, hogy a támadásra-védekezésre itt szabályosan kevesen képesek. Jó van pár profi, de az egyik kezemen meg tudlak számolni benneteket.
Én igyekeztem Zodót támadni, és szorongatni, de nem akartam vele "bulizni", mert annyit nem ér meg. Szerettem volna pontot, pontokat szerezni, mert az öröm é bódottá.

Kidughattam volna az orromat, és idegesíthettem volna, de nem tettem, és közben még meg kellett oldani pár dolgot.
Szerintem még sok verseny kell ahhoz, hogy profiként tudjunk támadni, és védekezni.
Viszont nekünk így is finom volt. Akkor is, ha nem tudom legyőzni, mert szinte az egész versenyen üldöztem őt.Sajnos amatőrként több támadót, és védekezőt látni, akik nem vigyáznak a másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak kissé szélre húzódtam, mert már nem volt 100-as a verda és így nem láttam értelmét mindkettőnk versenyét veszélyeztetni.