Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #4880 üzenetére
Szerintem érdemes dolgozni. Én ma is toltam 100 kört.
1.40.000 a PB, de értem a problémádat.Aki előz, azt annak úgy kell csinálni, hogy a másik versenyét ne tegye tönkre.
Ha gyorsabb, akkor érjen mellé az egyenesben, és gyorsulással hagyja le.Az előző versenyen épp Julezkot ez miatt jelentettem fel.
Mert ha nem lök fel egy hellyel előrébb végzek.Az esti hétórás ötköröst meg kérném, hogy megtartsuk, ha csak egyet is, mert tapasztalatszerzés céljából szükség van rá.
És ha valaki kilök valakit az járjon pontlevonással is, ezt javaslom a következő bajnoki futamokra, hogy legyen elrettentő hatása.
Vannak itt normális emberek, de a fejekben még nincs rend. Tegnap Zodo írta, hogy inkább elengedett, mert figyelt, és tudta gyorsabb vagyok.
Úgy gondolta, hogy nem kockáztat esetleges koccot, és ezzel versenyből való kiesést, és inkább elengedett.
Ajánlom mindenki figyelmébe!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest