- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Satan_Claus #4861 üzenetére
"MI a jo b**** pi***ert nem lehet gyakorolni azt a k**** rajtot
Ha meg nem tudsz rajtolni, fekezz elobb B+"
Ne haragudj Claus, de ez itt nem helyénvaló megfogalmazás.
Arról nem beszélve, hogy szvsz a rajtbalesetet te okoztad.
Végignéztem a replayt, és amit utána műveltél a pályán az egész futam során, az csak hellyel-közzel nevezhető korrekt versenyzésnek.
Mintha az életed függött volna rajta.
Az hogy "idegbeteg" lettél, az nem mentség, és miatta másokat szívatni, és szidni, nem szép dolog.
Itt köszönöm meg neked, hogy a veled való találkozásom (közvetve ugyan),
elég jó eredményt hozott nekem.Legközelebb remélem jobb lesz. Semmi gond, hiszen ez csak egy játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest