Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #4880 üzenetére
Szerintem érdemes dolgozni. Én ma is toltam 100 kört.
1.40.000 a PB, de értem a problémádat.Aki előz, azt annak úgy kell csinálni, hogy a másik versenyét ne tegye tönkre.
Ha gyorsabb, akkor érjen mellé az egyenesben, és gyorsulással hagyja le.Az előző versenyen épp Julezkot ez miatt jelentettem fel.
Mert ha nem lök fel egy hellyel előrébb végzek.Az esti hétórás ötköröst meg kérném, hogy megtartsuk, ha csak egyet is, mert tapasztalatszerzés céljából szükség van rá.
És ha valaki kilök valakit az járjon pontlevonással is, ezt javaslom a következő bajnoki futamokra, hogy legyen elrettentő hatása.
Vannak itt normális emberek, de a fejekben még nincs rend. Tegnap Zodo írta, hogy inkább elengedett, mert figyelt, és tudta gyorsabb vagyok.
Úgy gondolta, hogy nem kockáztat esetleges koccot, és ezzel versenyből való kiesést, és inkább elengedett.
Ajánlom mindenki figyelmébe!
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest