Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #4880 üzenetére
Szerintem érdemes dolgozni. Én ma is toltam 100 kört.
1.40.000 a PB, de értem a problémádat.Aki előz, azt annak úgy kell csinálni, hogy a másik versenyét ne tegye tönkre.
Ha gyorsabb, akkor érjen mellé az egyenesben, és gyorsulással hagyja le.Az előző versenyen épp Julezkot ez miatt jelentettem fel.
Mert ha nem lök fel egy hellyel előrébb végzek.Az esti hétórás ötköröst meg kérném, hogy megtartsuk, ha csak egyet is, mert tapasztalatszerzés céljából szükség van rá.
És ha valaki kilök valakit az járjon pontlevonással is, ezt javaslom a következő bajnoki futamokra, hogy legyen elrettentő hatása.
Vannak itt normális emberek, de a fejekben még nincs rend. Tegnap Zodo írta, hogy inkább elengedett, mert figyelt, és tudta gyorsabb vagyok.
Úgy gondolta, hogy nem kockáztat esetleges koccot, és ezzel versenyből való kiesést, és inkább elengedett.
Ajánlom mindenki figyelmébe!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Epson nyomtatók
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest