Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Über időt nem tudok neked mutatni, mert ahhoz sokkal többet kéne leonoznom. 3 kör alatt erre jöttem rá. Finom kis gép, az iszonyatos nyomaték miatt hasonlóképp kell vele bánni mint a bömössel (mármint hogy a gázpedállal óvatosan), bár amúgy a kettőnek semmi köze egymáshoz, de ez is elpörgeti a kereket, ami nem az erő ideális átvitele az aszfaltra.
Ráhúztam a Lacetti setupot (kivéve váltó), ez lett belőle:
3 kör után egy tök ismeretlen, teljesen más karakterisztikájú autóval/motorral talán nem olyan rossz. Ennél többet jelenleg nem akarok menni vele, mert nemsoká bajnoki futam, de azért na... (halkan jegyzem meg, hogy a bömössel is bementem már 40 alá, Roli!
)Egyébként ott van Ted ideje a leonnal 2:38,674.
Meggyőződésem, hogy gyakorlás kérdése minden pálya, autótól függetlenül. Lehet, hogy valamelyikhez kicsit több kell és előfordulhat, hogy némelyik autó tényleg nem annyira jó, d ez nem jelent 5+ másodpercet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)