Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Gyors keresztkérdés: billentyűzettel kezdtem volna tolni. Beállítottam a custom billentyűket a numpadra. (2 - 4 - 6 - 8 / fék, bal, jobb, gáz) Viszont ha elindulnék, akkor ha gázt adok, megy vele a kamera is, akárcsak a jobbra, vagy balra kormányoznék. Gondolom a default kameramozgató billentyűk megegyeznek az én kormányzási beállításaimmal.
Viszont, hiába guberáltam, sehol se találtam, hol tudnám beállítani/kikapcsolni a kameramozgató billentyűket. Mi a (f@...) fenét csináljak?
-
Agyasima
őstag
Gyors keresztkérdés: billentyűzettel kezdtem volna tolni. Beállítottam a custom billentyűket a numpadra. (2 - 4 - 6 - 8 / fék, bal, jobb, gáz) Viszont ha elindulnék, akkor ha gázt adok, megy vele a kamera is, akárcsak a jobbra, vagy balra kormányoznék. Gondolom a default kameramozgató billentyűk megegyeznek az én kormányzási beállításaimmal.
Viszont, hiába guberáltam, sehol se találtam, hol tudnám beállítani/kikapcsolni a kameramozgató billentyűket. Mi a (f@...) fenét csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VR topik
- Vicces képek
- Steam Deck
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest