Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Gyors keresztkérdés: billentyűzettel kezdtem volna tolni. Beállítottam a custom billentyűket a numpadra. (2 - 4 - 6 - 8 / fék, bal, jobb, gáz) Viszont ha elindulnék, akkor ha gázt adok, megy vele a kamera is, akárcsak a jobbra, vagy balra kormányoznék. Gondolom a default kameramozgató billentyűk megegyeznek az én kormányzási beállításaimmal.
Viszont, hiába guberáltam, sehol se találtam, hol tudnám beállítani/kikapcsolni a kameramozgató billentyűket. Mi a (f@...) fenét csináljak?
-
Agyasima
őstag
Gyors keresztkérdés: billentyűzettel kezdtem volna tolni. Beállítottam a custom billentyűket a numpadra. (2 - 4 - 6 - 8 / fék, bal, jobb, gáz) Viszont ha elindulnék, akkor ha gázt adok, megy vele a kamera is, akárcsak a jobbra, vagy balra kormányoznék. Gondolom a default kameramozgató billentyűk megegyeznek az én kormányzási beállításaimmal.
Viszont, hiába guberáltam, sehol se találtam, hol tudnám beállítani/kikapcsolni a kameramozgató billentyűket. Mi a (f@...) fenét csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Borderlands 4
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest