- Dell notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Helló!
Lenne pár kérdésem\gondom.
Logitech rumblepad 2 cordless -em van, és nem igazán úgy szerepel a játékban mint azt elképzeltem korábban.
Az első problémám, hogy a menüt nem lehet vele kezelni, egyedül a bal analóg karral tudok fel-le lépkedni, de semmi mást nem tudok vele a menüben irányítani, ezért eleve billhez vagyok kötve.A másik gondom, hogy beállítottam a kiosztást, működött is úgy ahogy beállítottam de második indításra már elfelejtette ezeket.
A harmadik problémám, hogy úgy veszem észre, nem elég érzékenyek az analóg karok, próbáltam állítani a kormány holtjátékot, de nem igen vettem észre különbséget.
Ha van valakinek tapasztalata\ötlete ezekkel kapcsolatban kérem ossza meg velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest