Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

Na ma felhúztam a graf-ot fullra. 1680x1050, minden high, motion blur off, 4xAA és így is fut vígan, nem szaggat be sehol, de biztos már nagyon a határon vagyok fps ügyileg (nem iratom ki semmivel, mert minden ilyen program lassít). Tegnap bosszankodtam, hogy csak két körös versenyek vannak, de most ahogy lépem a szinteket már akadnak hosszabb versenyek is. A drift egy gagyi fos. Manual váltóval direkt felváltok negyedikbe és még úgy is egyből megpördülök. Nagyon el van itt rontva ez a mód. Pl még a Pro Street-ben jó volt, ott simán tudtam driftelni. Ezt a módot hanyagolni fogom végig. A Car Battle-t szintén. Az meg szimplán túl nehéz. Lehet, hogy ha már sokszor újraindítottad azt a versenyt és megismerted a pályát, akkor már meg tudod nyerni, de nekem nem volt kedvem tökörészni vele. Egyet is csak úgy tudtam megnyerni, hogy kilöktem az ellent. Az fostos elmosódás ütközéskor rohadt zavaró. A kocsinak nem lesz semmi baja, simán mehetnék tovább, de attól a bánattól nem látok semmit és ilyenkor általában még vagy 10-en belémjönnek.

Ezt a directx mizériát nem értem. Nekem kérdés nélkül telepítette egyből a saját direct-x-ét. Nem kérdezte meg, hogy akarom-e telepíteni. Amint elindítottam a telepítést, mutatta a folyamatcsíkot és fölé egyből írta ki, hogy directx telepítése.

Új hozzászólás Aktív témák