- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Na ma felhúztam a graf-ot fullra. 1680x1050, minden high, motion blur off, 4xAA és így is fut vígan, nem szaggat be sehol, de biztos már nagyon a határon vagyok fps ügyileg (nem iratom ki semmivel, mert minden ilyen program lassít). Tegnap bosszankodtam, hogy csak két körös versenyek vannak, de most ahogy lépem a szinteket már akadnak hosszabb versenyek is. A drift egy gagyi fos. Manual váltóval direkt felváltok negyedikbe és még úgy is egyből megpördülök. Nagyon el van itt rontva ez a mód. Pl még a Pro Street-ben jó volt, ott simán tudtam driftelni. Ezt a módot hanyagolni fogom végig. A Car Battle-t szintén. Az meg szimplán túl nehéz. Lehet, hogy ha már sokszor újraindítottad azt a versenyt és megismerted a pályát, akkor már meg tudod nyerni, de nekem nem volt kedvem tökörészni vele. Egyet is csak úgy tudtam megnyerni, hogy kilöktem az ellent. Az fostos elmosódás ütközéskor rohadt zavaró. A kocsinak nem lesz semmi baja, simán mehetnék tovább, de attól a bánattól nem látok semmit és ilyenkor általában még vagy 10-en belémjönnek.
Ezt a directx mizériát nem értem. Nekem kérdés nélkül telepítette egyből a saját direct-x-ét. Nem kérdezte meg, hogy akarom-e telepíteni. Amint elindítottam a telepítést, mutatta a folyamatcsíkot és fölé egyből írta ki, hogy directx telepítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Linux Mint
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest