Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Na, ma beledobtam az első százast a gépbe.
Az első métereken hirtelen nem is értettem, hogy mit keresek én azon, teljesen elszoktam tőle, mentem pár kört a környéken, próbálgattam a technikákat, ismerkedtünk.
A gép valami hihetetlenül kezes, te jó ég... Ezen szinte semmit sem érezni az úthibákból az első keréken, elképesztően sima minden rajta. Ámulat. Komolyan.
Ehhez képest a tanulós cbf600 totálisan szét volt cseszve.
Ott nem éreztem biztonságosnak amikor rossz úton a kerékről jött folyton a rángás, pedig direkt figyeltem is, hogy jól üljek és jól tartsam a karomat, minél lazábban. Azzal néha sikerült megcsúszni is picit. Ehhez képest ez a gép olyan magabiztosságot ad, egyszerűen meg tudok bízni benne, annyira sima minden, más dimenzió.A bejáratás max 4k rpm az első 800 kilométeren az biztos, hogy nem lesz. Egyrészt az hatodikban 60 lenne, aztán a csepeli gyorsforgalmin tutira nem fogok annyival menni, mert átgázol rajtam egy teherautó.
De azért igyekszem alacsonyan elváltogatni, de bemegy 4k fölé...
Ez a motor utálja az alacsony fordulatszámot.A majrécsík is érdekes dolog, direkt nem döntögettem, mert új, gumi, új van, nincs gyakorlatom stb, de leszállva megnéztem a gumit és annyira nincsen sok a széléig. Most vagy én nem érzem, hogy ennyire bedöntöttem, vagy ebben a gumiban nincsen túl sok potenciál (én erre szavaznék szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest