Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Riasztó topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
válasz
tboldi #68325 üzenetére
Grat!
Én idén február 6-án beiratkoztam, 2 nap alatt letudtam az online kresz felkészítőt (12 óra), 3 hétre rá adtak kresz időpontot egy pénteki napra, ami 100%-os lett (vizsgáig a programba belement 24 óra), vasárnap már rutinoztam és rá 3 hétre vasárnap sikerült a rutinvizsga. Ezután 2 hétre rá szintén vasárnapra kaptam időpontot forgalmira és sikerült az is.Kb. 8 hét alatt meglett az A jogsi, kézhezvétellel együtt kb 10 hét.
Közben meglett az első "nagymotorom" is, egy Suzuki VZ800 marauder lett végül.
Kimotoroznék vele a világból annyira bejön.
Állandóan esik az eső, így nem sok lehetőségem van felülni rá, de már sikerült 1300km-ert beleraknom 3 hét alatt.Hazahozatal is szép volt, 6 fok, szakadó eső, még motoros ruhám sem volt és volt rajtam kb 5 réteg ruha, ami szinte teljesen átázott, úgy hoztam haza 180km-ert, de vigyorogva szálltam le és mentem volna még, ha feleségem nem hajt be a kádba.
Előtte scoopym volt (honda 4 ütemű 50-es), ami feltűnt (mily meglepő), hogy szinte senki nem köszönt vissza, most pedig babettától-goldwingig mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest